.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Хотел "Смокините" - Созопол .. мнениее !

Ще ходя на лагер в този хотел и искам да ви помоля ако някой е ходил да сподели мнението си за него .. защото чувам доста отрицателни коментари .. мерси предварително .
    ..моето тяло сега изцяло ти принадлежи ;pP

Ходила съм веднъж там , при това беше преди 7 години.Да ти кажа доста от нещата които си прочела са верни.Няма радио и ТВ , храната не е от най-добрата и т.н.Но пък си изкарахме добре в крайна сметка и плжа е хубав.Бяхме на приземен етаж , общо взето стаята е с 4 легла , 2 нощни шкафчета и баня (сравнително чиста).Но за тези пари толкова

мерси много за информацията , но щом казваш че е преди 7 години сигурно - поне надявам се ,че състоянието му се е подобрило , ако някой е ходил скоро да пише

колко ти е нощувката ?

ами не знам , защото съм с лагер и общо е 300лв

други мнения

Tи отиваш да се наслаждаваш на условията в хотела или на море?

аз неискамм някой да ми каже има ли телевизор , интернет или тераса .. искам да ми каже има ли поне топла вода .. що годе добра храна и хигиена .. защото и такива неща прочетох по други сайтове , но със задна дата ии затова правя тема тук за скорошни впечатления от хотела , защото от няколко години е със нов собственик .. моля ви не почвайте с нападките

Не съм те нападал, но не ми се вявра чак топла вода да няма и храната да е лоша... за всеки случай вземи си едно бързоварче.

Ами точно това ми каза моя приятелка ходила там преди 3-4 години .. ако беше някой друг да реша , че ме лъже , но тя няма стимул да го прави . Да се надявам , че състоянието на хотела се е подобрило , ако не ще се наложи да тръгна с повече пари за да съм подготвена да се храня в заведения ии най - вероятно ако няма топла вода ще вдигна луд скандал .. дано помогне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си