- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- СПИРАМ ЦИГАРИТЕ
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Аз спирам цигарите!!!! ДАААААААААААА спирам ги и искам да го споделя с повече хора,така няма да искам да ги разочаровам и ще се старая повече първите три дена бях издържала пред месец,когато исках да ги псра,но поредното контролно си каза думата
. А сега няма контролни-няма стрес , а и си бях обещала,че лятото ще ги спра,понеже не мога да се понасям колко съм глупава.Хем си давам и малкото пари,хем се тровя!!!НЕ Е ЛИ ИДИОТСКО ?! ЕМИ ТАКА Е!!!
Айде успех и на тези,които поемат по моя път.Нека тука се подкрепяме взимно.Ще пиша всеки ден тука:P

Стискам ти палци да успееш

мерси

Доста насърчителноУспех ти желая, както и на всички, които са взели това решение

Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Аз това решение всеки ден го взимам

На теб ти пожелавам успех и достатъчно воля,защото аз явно я нямам

I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Еми ден първи още се държанека да минат първите три дена най-критическите,които така и не мога да ги издържа
но съм си казала имам цел абе НЯМА ДА ПУША.Трябва да се скарам малко на себе си,че да се въздържам

УЖААААССССССССССССС!!!!!!!!!Н знам какво ми има ,но започнаха да ме облиам топли вълни,в същото време ми е студено !!! а и + това ми е отпадноло и ми се плаче! А АЗ НЕ ПЛАЧА !!!!
ще стискам зъби

Късмет..Аз успях да ги спра за сега(вече минавам 2 година), и макар, че бивш пушач няма, се надявам повече да не ги почвам(не че имам и желание де).Наистина не първите 3 дни, ами първия един месец е адски.Точно като се сетя кви мъки минах през него се мотивирам да не ги започвам пак, понеже беше направо ужасно...обаче след време, когато ги спреш и усетиш как можеш да си поемаш въздух по дълбоко, когато спреш да вониш на дим и не те болят дробовете като се опитваш да вдишаш дълбоко....тогава разбираш, че си е струвало
.Пожелавам ти да го изпиташ.
Между другото на мене ми помогнаха много семките.Постоянно като нямах какво да правя(съответно ми се припушваше) си имах едно пакетче и почвах да чопля-това може да ти помогне да се отървеш от навика,ако пък си пристрастена и физически, става още по-трудно.Айде, че стана цял роман, късмет с приключването
!