.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Продавам кецове на Tokyo Hotel №37-38

ПРодавам запазени кецове на tokyo hotel 38 номер,кецовете са черни кожени като моделите на converse,но мн по нагоре над глезена...има снимки в нюанси на групата и на подметката пише с големи бели букви името на групата...носени са 2 пъти-давам ги на 50 лв..купени от Германия от магазин на самата група

ЗА МЕННННННННННННН !!! ИСКАМ СНИМКА !!!

утре сутринта ще я имаш,обещавам..

Цитирай Първоначално написано от emostylegirl
    ок
    има още хора,ще ги купуваш ли?

Имам няколко въпроса.
    1.Носени ли са и колко време?
    2.Имат ли дефекти ?
    3.Можеш ли да смакнеш цената?
    4.Ако не ми станат мога ли да ти ги върна и да ми върнеш парите ?

носени са два пъти...не мога да смъкна цената защото са купени за 120 лв и е достатъчно ниска...нямат никакви дефекти ...кой номер носиш

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    damn it!!! Няма да ми станат Защо няма да ми станат, кажи ся как може 38ми номер...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

момичета имам 2 шапки, 2 възглавнички и 2 чанти на токио хотел!! за цена ще се договорим

съжелявам, че ползвам темата ти, но няма смис да правя поредната тема за тх.. пък и като отешителна награда за тези, който не се доберат до кецовете

Аз в китайските номера нося 38-39 даже и 40 ми е ставал,но в 36-37 и незнам ся ако не ми станат незнам.
    А за момичето ,което дава възглавници и чанти моля за снимки.
    Съжелявам ,но за носени кецове дори само 2 пъти са ми малко ножко.
    Аз нося оригинални Адидас и на Мат Стар за по 200-300лв ама тези пък ако не ми стават няма смисъл.Аз и без това ще ходя до Англия и от там все нещо ще намеря.

Ами, аз искам кецовете.
    Пиши ми на скайп likrensse

И аз искаам ммм ако може да ми пешеш на sкайп inka8741 и да ми пратиш снимка много ще ти бъда благодара :grin: :-D

И аз искаам ммм ако може да ми пешеш на sкайп inka8741 и да ми пратиш снимка много ще ти бъда благодара

който иска да купи кецовете -днес съм в скайп от 14 до 14 и30 часа...да се договорим...пращам още днес с куриер...skype:icko_stefy

продадено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си