- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Намисли дума преди да влезеш ||vol. 2 ||
Чорапогащи![]()
Коледа ще празнуваш с ... ?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
бисквити
Аз знам и ти знаеш, че приличаме на..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
врата
винаги си искал да работиш за да си купиш?![]()
четка за зъби![]()
мразиш да виждаш...?
Кифла.![]()
Обичаш да спиш с .. ?
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
каприз![]()
Приличам ти на..?
Roses are brown,
Violets are brown,
Близалка.![]()
Най-често се будиш до ... ?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
телефон![]()
Мислиш че си...?
идиот.
Като се погледнеш в огледалото виждаш?
Roses are brown,
Violets are brown,
спринцовка хах
любимия ти филм се казва/
Презерватив.![]()
Всяка вечер заспиваш до .. ?
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
китара ... де да беше. Щяхме да имаме най-най-най-най прекрасното съжителство на света.![]()
Вчера беше подгонен/а от група бесни ...
Телевизор![]()
днеска искаше да се видиш със...
Патладжани.
Последният път като се заключи в мазата хвърли едни карти с ...
нокът![]()
на романтична почивка си с ??
гума
влюбен си
...в куче![]()
![]()
Живееш като...
Humans need fantasy to be human.
салата![]()
![]()
Обличаш се като...
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче