.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Въпрос към мъжката част

Колеги съфорумници тъй като имах доста голям спор с няколко представителки на нежния пол относно това колко време е нормално едно момче да чака момичето да се накани да му пусне реших да пусна темата ,та вапроса ми е следния ОБИЧАТЕ МОМИЧЕТО НО ТЯ НЕ ВИ ПУСКА, КОЛКО ВРЕМЕ БИХТЕ Я ЧАКАЛИ ПРЕДИ ДА И БИЕТЕ ШУТА ИЛИ ЩОМ Я ОБИЧАТЕ МОЖЕ ДА Я ЧАКАТЕ С ГОДИНИ ???

Ако не е девствена макс 1 месец
    ако е-2/3 месеца

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Roma, Italia
    Женско съм.
    Няма определен срок! Въпрос на обстоятелства, на човек и т.н. Ама чак да й "биеш шута", 'щото не можеш да издържиш известно време ... значи не заслужаваш да си с нея, щом не можеш да чакаш.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    София
    Когато се почувства готова .. способен съм да чакам колкото трябва но всяко чакане си има и граници нали
    Exorcism !

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако бях на 15,бих я изчакал 4 5 месеца,но съм на 20...Ако я чакам 1 година и съм на сухо,тя приключва връзката ни,кво прайм?После си намирам друга и нея ли да чакам 1 година.Докато съм млад,нечакам никоя .Въпросът е,можеш ли да накараш "монахиня" да не те кара да чакаш .Последната ми бивша,излезнахме без да се познаваме,за чао я прегърнах и целунах.На втора среща стана играта .Какво толкова трябва да се чака за 1 секс,аз не й вземам душата или последните 2 лева...

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Какво толкова трябва да се чака за 1 секс,аз не й вземам душата или последните 2 лева...
    +1 мдаа

Иначе съм женско и ще ми бъдат интересни отговорите.

Еми то аз мойта съм я чакал цели 6 месеца а и накрая пак нищо не стана!Ся ще я изчакам още 1 месец и ако пак не стане нищо просто щи и кажа BB!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Женско съм,но ще изкажа мнение по темата.
    Не разбирам какво толкова я пазят тая девственост все едно е Светият Граал.Рано или късно ще я изгубят.Ако не са сигурни,че искат да е с това момче,ми защо тръгват с него.
    Твърдиш,че обичаш някого,ама не му се отдаваш напълно.Но ще искаш той да те чааааааааааааака докато ти решиш, и по-важно-да не спи с други.Ако е девствено момчето-няма кой знае какъв проблем да почака малко повечко.Обаче ако не е...
    Сексът си е нужда.Ако не го получи от девицата,ще си намери друго,пък било то само за секс.И веднага ще ми скочат моралистите, като кажат, че ако я обичал, нямало да изневери.Даааа,ама тя ако не мислеше само за себе си и му се отдадеше напълно, нямаше да има този проблем.
    Мъжете са по-различни от жените.Те по-лесно разграничават 'любов' и 'секс'.Може да спи с друга, без да има каквито и да е било чувства към нея.Да,за повечето женски това се струва недопустимо и мислят,че без любов секс няма.
    И аз мисля така-без любов не мога.Но ако обичаш някого, то ще искаш да му се отдадеш напълно,а не да се пазиш,както катерицата пази лешниците си.Дами,н бъдете егоистични
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

anonymous708973
    Guest
    Женско съм и аз, ама обичам да се пъхам по мъжките теми.

Според мен зависи от момчето/мъжа. Едно хлапе на 15 би чакало, защото не може да направи друго, ама хайде да дойде един мъж и само като я погледне оная мацка (била тя отворена или не) и да й става горещо, пък да видим колко точно ще го държи на сухо... Кой както си го направи, нали така?

Мега фен
    1 месец.
    Иначе като всяка мъжка тема, жeните са компетентни

Град
    Roma, Italia
    VinDiesel, добро изказване. Но всеки има период, в който иска да опознае другия, да почувства, че тялото му е готово и т.н.

С бившия ми бяхме заедно около 4 години. Когато тръгнахме аз бях на 14, а той на 16. Знаеш ли кога правихме секс за пръв път? - на третата година.
    Виж,ако не си девствен,тогава е друго, но пак си е до човека.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Както виждаш чакам и не се оплаквам ..

Максимум 2 месеца , няма и толкова
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Не разбирам какво толкова я пазят тая девственост все едно е Светият Граал.Рано или късно ще я изгубят.Ако не са сигурни,че искат да е с това момче,ми защо тръгват с него.
    Твърдиш,че обичаш някого,ама не му се отдаваш напълно.Но ще искаш той да те чааааааааааааака докато ти решиш, и по-важно-да не спи с други.Ако е девствено момчето-няма кой знае какъв проблем да почака малко повечко.Обаче ако не е...
    Сексът си е нужда.Ако не го получи от девицата,ще си намери друго,пък било то само за секс.И веднага ще ми скочат моралистите, като кажат, че ако я обичал, нямало да изневери.Даааа,ама тя ако не мислеше само за себе си и му се отдадеше напълно, нямаше да има този проблем.
    Мъжете са по-различни от жените.Те по-лесно разграничават 'любов' и 'секс'.Може да спи с друга, без да има каквито и да е било чувства към нея.Да,за повечето женски това се струва недопустимо и мислят,че без любов секс няма.
    И аз мисля така-без любов не мога.Но ако обичаш някого, то ще искаш да му се отдадеш напълно,а не да се пазиш,както катерицата пази лешниците си.Дами,н бъдете егоистични
    Естествено, много си права в казаното от теб. Когато момичето обича си е грехота да не се отдаде напълно и да се стиска просто за да си помпа егото: "Виж го тоя, аз мога да си го мотая колкото си искам и той ще прави за мен всичко, каквото искам, защото с тая малка пyтка конролирам света", НО за да се стигне до момента, в който те се обичат и си вярват все пак трябва да мине някакво време, нали? 'Щото "розовият" период на една връзка, по моему, е нейният изпитателен срок до края му вече трябва да сте се опознали в детайли и по - важното - да сте се приели с всичките си най - отвратителни недостатъци (говорим за личността, след това почва изпитателния период на сексуалния ви живот). И ето това трябва да е времето, в което е допустимо да се чака, а колко е вече си е индивидуално. Един хлътва и знае, че това е "точния" човек за него на втората седмица, друг - на втория месец и те така...

Мега фен Аватара на babity
    ^По тая логика аз трябваше да си направя сефтето в кенеф, 'щото ми го предложи човек, който много харесвам? Ясно е, че на различна възраст човек е на различен акъл. Много ясно, че сега няма да размотавам някой колкото бих го точила на 15. Всъщност тогава смятах, че по - малко от 8-9 месеца е абсурдно. И всичко по - горе се оправдава с житейския опит. На малки години ти е по - трудно да опознаеш човек и ти е нужно повече време. Вече на по - големи, с добития опит ти трябва много по - малко време, да не говорим, че понякога не ти и пука.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    години кай... На първата седмица ми пусна сегашната...
    Станислава

Момиче съм.... но съм на мнението ,защо тя трябва да кара момчето да чака много дълго време ако го ОБИЧА?... ако е сигурна в него,чувства се добре..няма как да не е готова : )Но се повдигна и въпроса за девствените момичета..там си трябва повече търпение и момчето трябва да и докаже ,че тя значи нещо за него ; ) PinkPan7her мнг добре казано.. : ]

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Съгласна съм на 90% Но ако си на 13-14 години и си девствена, независимо от това, че харесваш много човека до теб, но не се чувстваш физически готова, не е нужно да спиш с него. Но и си права, че секса си е нужда. И аз да бях момче (не девствено) и да имам приятелка... еми чакаш, чакаш, чакаш.... ама като си вкусил от удовоствието, ходи се отказвай от него...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Въпрос към мъжката част

Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Колеги съфорумници тъй като имах доста голям спор с няколко представителки на нежния пол относно това колко време е нормално едно момче да чака момичето да се накани да му пусне реших да пусна темата ,та вапроса ми е следния ОБИЧАТЕ МОМИЧЕТО НО ТЯ НЕ ВИ ПУСКА, КОЛКО ВРЕМЕ БИХТЕ Я ЧАКАЛИ ПРЕДИ ДА И БИЕТЕ ШУТА ИЛИ ЩОМ Я ОБИЧАТЕ МОЖЕ ДА Я ЧАКАТЕ С ГОДИНИ ???
    Мноооого зависи. 4-5-6 срещи, може и малко повече, ако наистина намирам нещо в нея и имам нещо странично за мушене. Въпросът е принципен. Не обичам да чакам много, не защото много ми се ебе и не издържам вече, а защото КАКВА е тая, че да ми се прави на интересна и да не дава хралупата?

А това с "обичате","любов"... бе ти от къде знаеш, че я обичаш, преди да си и направил синки под коленцата? Любовта идва поне при мен бавно, ако изобщо съществува. Това, за което ти говориш е временно силно влюбване, което е като всяко друго чудо за три дни. Днеска го има, утре го няма.

edit: Това "пуска ми" хич не ми харесва като израз. Разбираш ли аз съм най-отчаяния чикиоблъскач на света и чакам някоя да ми ПУСНЕ. Нея я сърби толкова много, че от чесане си разваля маникюра всеки ден и даже си зачервява сливоча, пък аз да чакам да тя да ми пуснела... Жените се нуждаят от секс, точно толкова, колкото и мъжете, даже в някои случаи повече.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Maina Town

Re: Въпрос към мъжката част

Цитирай Първоначално написано от umri
    Жените се нуждаят от секс, точно толкова, колкото и мъжете, даже в някои случаи повече.
    Така е. Само дето някои още не са го осъзнали
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Абе ако стиска мацката може да почакаш 1-2 месеца, останалото е вятър работа...

И цял живот ще чакам ако трябва! ОБИЧАМ Я!
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Град
    София

:Re Време

Значи АКо не е девствена дори може на 1-вата вечер да го напрайте ако сте под въздействие на Алкохола или нещо по така "Силно"
    Въпрос на дни ако не на СЕДМИЦИ най-мноог до 1 Месец с не Девствена
    Ако е девствена няколко месеца ... Когато тя се почувства готова тогава .. пък и не трябва да я плашиш и да не я караш постоянно да не и говориш постоянно за това ... Тя ще ти даде знак !!!
    Последната ми връзка бе см омиче по малко от мен на 15 беше а аз съм на 17 в края ... Смятай значи 5 месеца ходихме ... тя не ми пусна значи не е готова ... Всичко е възможно дори и да не е девствена да не ти пуска,въпрос на настроение , желание и възможности Не става да я караш на пример даа ти прай свирка пред хората ... На саме тряя да оставате тя трябва да се отпусне ... да почнете да се събличате ... Любовната игра е много важна преди 1-вия път ... Жалко че при моя нямаше имаше само АЛКохолна игра ...

Голям фен Аватара на Callisto
    Мен едно гадже ме чакаше и 2 години и така и не му пуснах, понеже бях едва на 13. Ако обичате момичето наистина според мен бихте чакали неопределено време и бихте предпочели да си прекарвате добре с момичето пред това да мислите за секс. И 8 месеца са ме чакали и 6...все не съм им пускала.Номера е, че мен не са ме късали досега, какво остава за секс да ме скъсат. Накрая си дойде моя, показа ми какво иска (ето това харесвам решителни момчета) и му пуснах едва 3/4 часа след като се видяхме за първи път. Ако знаете как да си поискате няма да трябва да чакате. Който не знае ще седи на сухо и ще му се наложи да чака..до кога..никой не знае.
    А и не карайте момичето да прави нещо на сила. Аз даже и да искам нещо, но някой да ми каже да го направя няма да го направя, само защото някой друг ме кара. Ще се заинатя като магаре, за да го науча на урок.

Град
    Pernik
    1 месец максиум 2 мисля че е нормално
    ALL-In

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си