- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не усещам вагината й
а може и двете да му е твърде малък а тя широкаПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
но според мен е защото е рождала абе ти що не си си фанал неква млада или си падаш по старите
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от OneBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз не я усещам , споко![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Ех,ако всички бяхме с 25сантиметрови...светът щеше да е перфектен.Никога не съм предполагал,че ще се стигне до там,не жената ами аз,да не изпитвам удоволствие от сексанакъде отива този свят.
(а може и двете да му е твърде малък),а може и 45 пъти да съм написал колко е,но това едва ли ще спре предположенията.Относно това,по какви си падам-падам си по всичко,което не ми действа негативно на нервната система(еба и бягам,защото жените сте мега изнервящи,програмирани сте с един и същ чип ВСИЧКИТЕ).Първоначално написано от crazy7oo
Може би просто не ти е по мярка. Това, че е раждала няма голямо значение, това, че може да се е праскала на ляво и на дясно също, защото вагината е мусколест орган и си възвръща горе долу първо началните размери. А изказвания от сорта на "аз виждам какво е след брутално чукане" са супер зле, много ясно, че 5 мин. след секс вагината все още е разтегната. Просто говори с нея ако ти пука, ако не просто си намери друга.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
да бе ние сме били мега изнервящиПървоначално написано от choban
![]()
ако ебеш и бягаш значи си един голям използвач много мразя такива използвачи те са жалки !!
Намери си някоя по-тясна.
Ти такова, четеш ли изобщо кво пишеш?Първоначално написано от crazy7oo
![]()