.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен

Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    Малка пишка или широка п*тка Шибай в дупето, ако дава
    а може и двете да му е твърде малък а тя широка но според мен е защото е рождала абе ти що не си си фанал неква млада или си падаш по старите

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона

Re: Не усещам вагината й

Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Цитирай Първоначално написано от choban
    На кратко:Правя секс с една жена,но аз не усещам нищо с члена си,когато е вътре.Раждала е,а моите размери са 15дължина,широчина5,обиколк 15.Та може би въпросът ми е към момчетата повече.При вас как са усещанията...
    Ами буфкай я у газо

И аз не я усещам , споко
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Град
    burgas
    Ех,ако всички бяхме с 25сантиметрови...светът щеше да е перфектен.Никога не съм предполагал,че ще се стигне до там,не жената ами аз,да не изпитвам удоволствие от секса накъде отива този свят.
    Цитирай Първоначално написано от crazy7oo
    а може и двете да му е твърде малък а тя широка но според мен е защото е рождала абе ти що не си си фанал неква млада или си падаш по старите
    (а може и двете да му е твърде малък),а може и 45 пъти да съм написал колко е,но това едва ли ще спре предположенията.Относно това,по какви си падам-падам си по всичко,което не ми действа негативно на нервната система(еба и бягам,защото жените сте мега изнервящи,програмирани сте с един и същ чип ВСИЧКИТЕ).

Може би просто не ти е по мярка. Това, че е раждала няма голямо значение, това, че може да се е праскала на ляво и на дясно също, защото вагината е мусколест орган и си възвръща горе долу първо началните размери. А изказвания от сорта на "аз виждам какво е след брутално чукане" са супер зле, много ясно, че 5 мин. след секс вагината все още е разтегната. Просто говори с нея ако ти пука, ако не просто си намери друга.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от choban
    Ех,ако всички бяхме с 25сантиметрови...светът щеше да е перфектен.Никога не съм предполагал,че ще се стигне до там,не жената ами аз,да не изпитвам удоволствие от секса накъде отива този свят.
    (а може и двете да му е твърде малък),а може и 45 пъти да съм написал колко е,но това едва ли ще спре предположенията.Относно това,по какви си падам-падам си по всичко,което не ми действа негативно на нервната система(е** и бягам,защото жените сте мега изнервящи,програмирани сте с един и същ чип ВСИЧКИТЕ).
    да бе ние сме били мега изнервящи ако ебеш и бягаш значи си един голям използвач много мразя такива използвачи те са жалки !!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Намери си някоя по-тясна.

Не трябва да привиш секс само за удоволствие !
    Ти такова, четеш ли изобщо кво пишеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си