- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кростренажор?
моля ви някой да ми каже колко калории за определен период от време се изгарят. (:![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Офф..нашите ми купиха такова нещо и е пълен боклук.Вчера въртях 3 километра и свалих само 50 калории.Честно казано, малко ме съмнява, че са чак толкова малко.Нали говориш за онова нещо, дето се върти като колело, но е без седалка ?![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
да.;дПървоначално написано от BeezyJey
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Ами виж, ако искаш си го купи, приятно е да го ползваш, но това малко число на калориите мен лично малко ме притесняваЗависи дали ще го купуваш, за да го караш за удоволствие, или за сваляне на (!?) килограми.
Ако се навиеш да си го купиш, честито![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
аз имам.;дПървоначално написано от BeezyJey
за сваляне на килограми.
но се чудя дали има смисъл да си губя времето с него.;д
Това на дисплея е наълно невярно!Уреда не знае колко килограма си,колко ти е %мазнини,дали си ял/а нещо или пил/а някави добавки за изгаряне преди това.Плюс това има и разновидности на трениране(например ХИИТ) които горят много повече!
На тренажора изчислените калории се базират на изминатото разстояние.
Има ефект, благодарение на него миналата година отслабнах 10 килограма за 2 месеца(е разбира се спазвах и диета)Първоначално написано от anna93
Но имай предвид, че аз го въртях по 60-70 минути, което при мен е равно на 400 калории
За 3 км 50 калории не са малкоПървоначално написано от BeezyJey
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ние си купихме онзи ден такова нещо и много му се кефя![]()
Ами аз въртя около 10 километра и са някъде около 300 калории.Логично е че се сваля.Стягат се и мусколите и издържаш на повече физическо натоварване.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
аз нашето го ползвах зимата за 1 месец и свалих 4кгно после трябваше да пия едни хапчета дето се напълнва от тях загуби му се целия ефект
![]()
![]()
![]()
много зависи какъв е кростренажора
аз си взех преди 4 или 5 години на Кетлер, верно, че си е бая пари, ама си ми показва пулс, изминато разстояние, скорост, изгорени килоджаули, които много лесно се превръжат в калории с една сметка и разни такива неща. има си степени и т.н.
днеска карах на 10та степен 30 минути, което са 125 калории. не са малко, според мен
Обмислям дали да не си взема и аз.Ще изчакам да се съберат повече мнения.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
и аз искам да си взема .. нооо толкова пари не ми се дават.. препоръчайте ми някой ако може... ноо не повече от 300 лв![]()
Привет на всички!
Ще си купувам спортен уред за вкъщи, но се двоумя между бягаща пътека и кростренажор. Във фитнес залата тренирам аеробната част предимно на бягаща пътека- по-приятно ми е, обичам да тичам. Кростренажорът, от друга стана, също е добро решение, макар дръжките за натоварване на ръцете да са ми неудобни и понякога не ги използвам. Кростренажорът натоварва по-малко ставите, сравнение с бягащата пътека. ..
Какво бихте ме посъветвали?