- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам вълчи апетит !!!
Проблемът е там, че авторката не осъзнава, какво ѝ говорим! Хем е направила тема и всички ѝ казват какво да направи, тя пак си е на своето! После повечето хора (да не кажа - всички) ѝ казват, че е болна и тя пак отрича! Като иска да натоварва тялото си, но и да го мъчи - нейн проблем, но поне да вложи малко мисъл в цялата работа и да мисли за последствията!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Не се обиждай,наистина не искам да прозвуча така,но ми е направило впечатление,че все по някакъв начин се опитваш да привлечеш колкото се може повече форумско внимание към себе си.Няма да давам примери,ти сама си знаеш.
Темата е безмислена и съм сигурна,че много добре знаеш колко глупаво звучат твоите "опасения" оотстрани.Всъщност,надявам се,защото в такъв случай поне в реалния живот не би си причинила нещо подобно.
Но все пак ако наистина си в такова "състояние на духа" ще те помоля да влезеш в гугъл,да напишеш името на някой известен модел с красива фигура и да намериш нещо за нейната диета.Там ще намериш полезни неща,които може да са ти от полза.Ето например,Миранда Кър http://www.howcelebritiesloseweight....-and-exercise/
това беше първото,което ми излезе,отне ми по-малко от половин минута.Толкова ли беше трудно?Прочети го,няма да го превеждам,ако си била честна в темата за мис тийнпроблем,че знаеш 5 езика,това би трябвало без проблем да го разбереш.Виж какво яде и се успокой,вземи си пример.Спри да си броиш калориите във въздуха,който дишаш.Спри с боклуците.Мисля,че ти беше тази,която споделяше,че има дебел кокъл.Това е структура,колкото и да отслабнеш при такова положение,няма да си доволна.По-добре се радвай,че има хора,които могат да ти дадат съвет от сърце и че може да не стигнеш до болницата.Има шанс за теб.
P.S. Забравих да добавя,че според много специалисти в тази област,трябва да се яде към 5-6 пъти на ден.Между закуска и обяд и между обяд и вечеря поне веднъж.Аз съм 47 кг. за 1.60 (горе - долу),от години не съм качвала повече от 1 кг.Никога не съм ставала повече,от 48кг,въпреки,че искам.Ям поне по 6 пъти на ден,но гледам какво ям.Дори на училище започнах да си нося ябълки.Отказах се от junk food - а
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Мале, чувствам се свиня след поста ти..
Аз ям по 15 пъти на ден сигурно..
Каквото ми се прияде, веднага намирам начин да си го набавя
Никога не съм се ограничавала, не съм във перфектна форма, но това е от НЕспортуването регулярно.
Моя летен ден не минава без сладолед; царевица; дюнер; шопска салата; и много газирано (също и бира или вино) и мнооого вода
Мазно, вредно ..каквото и да е, е Адски вкуснО![]()
а на мен колко ми се яде сладолед примерно не е истина,обаче се знам колко съм лакома и ако почна да ям каквото ми се яде,няма да спра.диети не мога да спазвам по 2 причини:1)родителите ми са твърдо против и никога не биха ми позволили и 2)не мога да готвя и ще се наложи баба да ми готви,само че ще ми се каже,че не може тя да сготви 78256 работи и пак за мен да готви отделно.Като посъбера някой лев ще си взема карта за фитнеса до нас,много искам да ходя да бягам,но никох не иска с мен...
JCoutureJunkie доколкото разбрах си мислиш,че лъжа,за да привлека внимание,така ли?Ами-не е така.Тематая направих не да ми кажете,че съм болна,а да ми споделите някоя хитринка с която да убия глада.Номера с топлата чаша вода при мен не помага,защото ми се повръща после цял ден.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
aх ах отричане.Едно то главните неща при ана(свикнала съм да й казвам ана вместо анорексия,тя е като истински приятелка,голяма кучка.само казвам да не се бъркате.Тия които са имали честа да станат приятелки с ана ме разбират защо казвам причтелки и т.н.,както и да е).Винаги се опитваш да отричаш.Няма да си признаеш то е ясно,но ако искаш да се спасиш от куп болести по-добре се замисли над положението си.От доста време ти чета мненията.На тебе и психолог и диетолог и кво ли още не ти трябва.И преди колко време беше писала някава тема(преди повече от 4 месеца сиг) че се наливаш с алкохол.Беше в раздела "У дома".Много добре си го спомняма,не се опитвай сега да отричаш...Алкохола може да е само питие,но от него много се пълнее (: Не стига,че е вреден,но и се отразява на фигурата ти.А и си малка.(да да,на 16 години човек е малък запомнете това.много момичета си мислят,че на 16 вече са големите какичкиПървоначално написано от tonie__
смях в залата!колко жалко...).
Също за мия(булимията).Не си мисли,че само свръх слабите може да са болни.Особенно при булимията често се наблюдава +/- 5-10 кг.
Тъй,че и 60 килограма да си пак можеш а се водиш анорексичка.Това е главно психическа болест.Много са ми смешни хора дето си мислят,че само 30 килограмовите торби с кокали страдат от тази болест.Често незапознати с болеста хора![]()
М стига съм се обеснявала.много от симптомите ги имаш.Ако искаш наистина като пораснеш(колко смешно в стил бате енчо прозвуча ;д) да имаш хубаво семейство с деца и да си щастлива и здрава, вземи се в ръце.Положението при тебе става от лошо все по-лошо при тебе(нали от вече година ти чета мненията).
А пада ли ти косата,цикълът ти всеки месецли е?
Виж - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121806 .
А това дето JCoutureJunkie и аз съм го забелязала.Доста често се опитваш да привлечеш внимание към себе си.Също симптом.
Много от ана момичетата не успяват да получат вниманието от което се нуждаят и затова се опитват да го привлекът със фрапиращи мерки и килограми и т.н.А има и такива които си живеят в своят собствен свят изпълнен с калории и аеробика.Обличат се в размъкнати дрехи,за не личат мерките им.Прекъсват контакти със приятелите,семейството...де пресират се и често продължава докато не умрът.То и това е целта на повечето доколкото съм чела.Охх доста докторско почнах да го докарвам затова се спирам ;д
По-добре не влизай в ана и мия сайтове,че като те гледам бързо ще се "пристрастиш"![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
А това пък колко е тъпо...Първоначално написано от tonie__
![]()
Защо някой трябва да идва с теб?
Аз всяка сутрин рано ходя в училището до нас да бягам самичка. И е сууупер яко, и отпускащо. После съм като агънце.И да, съвсем спокойно мога да заява, че ми е много по-хубаво, като ходя да бягам сама, а не да мъкна някой с мен.
+++++++++++++++ (:Първоначално написано от Pedigree
Running is my drug and I am overdosed ..
както и да изглеждам в чуждите очи,аз се чувствам по-добре така,отколкото преди.каквото и да пиша тук,никога не съм имала високо самочувствие или изобщо някакво.сега обаче имам поне някакво и предпочитам така,вместо да ме е срам да се преобличам в съблекалнята като имаме физическо
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
да си чувала за граници?
Running is my drug and I am overdosed ..
не ми се е случило досега нещо лошо и не мисля,че съм минала някакви граници
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Тони, не ми се сърди, ама много си се променила. С добри намерения ти го казвам – оглупяла си. Неяденето убива мозъчните клетки. Стягай се, почни да спортуваш и да ядеш по 4 пъти на ден, НЕ ПОВРЪЩАЙ. Но каквото и да си говорим, най-важното е едно – приеми се такава, каквато си, приеми, че няма втора като теб, приеми, че не е нужно да тежиш с 3-5 кг по-малко, за да изглеждаш зашеметяващо.
Кое е по-важно – няколкото килограма или здравето ти + душевното ти щастие? Сама избирай.
ама аз съм щастлива така..
седа изядох една малка краставица,доматче,сериозн а бучка сиренце и едно пакетче сухари Ети![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
И трябва да ти се случи, за да решиш, че си минала някакви граници?Първоначално написано от tonie__
Може и да й е нужно. Може и да се чувства по-красива, като тежи с 3-5 кг по-малко. Напълно възможно е. Тя е момиче, ебаси. И най-малките промени я карат да се чувства по-добре. И няма абсолютно нищо лошо и нередно, а тук идва тънкият момент просто да се старае, за да постигне желания от нея резултат, но на наква цена?Първоначално написано от PinkFloydSound
Цената е да спортува. Бягай в училище, ходи на фитнес, храни се, не гладувай, но не яж боклуци. Идеята е да го превърнеш в начин на живот, част от ежедневието, не да си казваш 'днес е топло, няма да ходя на фитнес, ама мога да изям една кутия с шоколадови бонбони'.
Леле това, което си изброила е страшно малко храна. Не трябва да отвикваш да ядеш , защото после никога няма да можеш да се храниш нормално! Братовчедка ми точно така се оправдаваше че винаги е била злояда и си докара страшно много проблеми- имаше един период, в който ако хапнеше повече от 3 бисквити директно ги повръщаше!! Опитвай се да се заучаваш да ядеш малко по малко полезна храна и увеличавай постепенно.. Яж варени зеленчуци и картофи повече. И не мисли че ще надебелееш, защото ако се научиш да не ядеш няма да отслабниш, а само ще предизвикаш йо йо ефект по-късно![]()
Притесняваш се-ОК, но да повръщаш... Най-голямата глупост.
Моя позната с целта си да не възвърне килограмите си докара анорексия. Разбирам, че искаш да изглеждаш добре, но не бива да се лишаваш от абсолютно всичко.
Опитай да се храниш по- здравословно, често, но на малки порции. Намери начин да спортуваш. Ако не друго, то поне дълги разходки в парка.
btw храната която си погълнала (1 пост) не ми се струва много... поне за моя режим на хранене.
Хора опомнете се всички вие сте смешни с тези ваши изказвания! Яла била 1 ден и голям вече проблем ми утре ще караш на плодове и по-леки храни за сметка на този ден.Смешни са ми всички,които пишат"надебеляла съм 2 кг как да ги сваля?" Аз бях мн надебеляла да имах и здравословни проблеми,но заради глупостите ви които 4ета ..повръщала била нз си какво.,...не се сдържах да не дам и моя коментар...за 1 месец свалих 17 кг ,които до сега задържам стана няколко месеца...това сваляне стана с чист глад кафета и цигари и всеки ден нон стоп фитнес след училище от поеделник до неделя (да не казвам как ме гледаха момчетата там ще кажеш ,че тренирах за първенство всеки ден и в началото слизах от уредите като с восъчно лице)в продължение на месец и 3 дена ...,с който да свикна първата седмица беше кошмар... и от този глад накрая какво.... нашите ме накараха да ям плодове вече,които самия ми организам повръшщаше отказваше храната ...и наистина усещах това ,което съм и чела в статии онова усещане как храната ти ще кажеш се качва до грлото ...от половин грейфрут ми стана тежко никога няма да го забравя...и накрая какво приеха ме в сшпешното и ме оперираха...и от тогава съм постоянно на хапчета ,защо защото си развалих червата от всякаде... и вяпреки това сега пак се подлагам на ограничения но с цел да си задържам килограите един ден ако прекаля с някаква храна на следващия не ям почти...а шоколад,сладката и тестяното даже и ги забравих от септември месец...но не се разделих с безалкохолното.И така поне успях да се оправя и до бала си и имах късмета и да присъствам.
Смешни са ти? Та ти си била такава...по-скоро трябва да ги разбираш.
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Аз ги разбирам и никак не мие смешно. Напротив това , което чета ме ужасява , защото знам , че всичко е един безкраен АД !
За съжеление повечето момичета се сещат , че е така , когато започнат здравословните им проблеми. Дори да не си 40кг. пак ще дойдат , ако не се храниш Тони. Трябва да го проумееш , и ако сега се чувстваш щастлива повярвай ми ще дойде момент , в който ще ти се реве !
To infinity and beyond.
казвам ,че са ми смешни,защото това са някакви 2-5 кг ,които някои са ка4или а аз,заради заболяване и непиене на лекарства ,за 2 години надебелях до такава степен ,че късно се усетих свалих 17 кг и имам още 10 да свалям ,това за мен не е смешно ,смешни са техните оплаквания и капризничества.това вече са сериозни неща,ако си прочела и целия ми кометар по-горе.Първоначално написано от krokkrok
''2 порции критараки(ориз) съответно на обяд и вечеря;3 праскови като скоро ще станат 4 Cool едно пакетче солети и сега сухари Хогаренас да кажем половин пакет.''
Eдинствената ти грешка тук са солетите и сухарите - боклуци. Яж колкото си искаш плодове и зеленчуци. Не преяждай. Мини на ''режим'', не диета. Дори някой ден да 'съгрешиш' с някой шоколад, не се мъчи да компенсираш с глад на следващия - мини си пак на същия режим. Килограмте не се свалят или качват за няколко дни, а за седмици, месеци.
Дори не си помисляй за повръщането...безумие и напълно безсмислено.
Първоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
Не съм чела всички коментари по темата, но стигнах до извода, че си болна от булимияПо-добре отиди на лекар преди да е станало късно, защото след време ще имаш здравословни проблеми.
Тонииии....
няма да повръщаш !!!!
И аз ям като тебе малко ама когато прекаля просто на другия ден само водичка и кафенце . Прави и ти така и не се шашкай![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ти на това, ако му викаш 'вълчи апетит' да не ти казвам аз как ям в последно време,, защото ще се окаже 'мечешки'.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
човек това не е чак толкова много
солетите и сухарите не са най-полезното ама се преживяват
плодове яж колкото искаш, ако щеш в промишлени количества
а за повръщането няма смисъл да повтарям другите - пълна глупост