- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Каква зодия сте и с какви зодии се разбирате?
Овен съм.Най-много се разбирам с Лъв и Водолей.А от зодия Близнаци винаги си патя!!!![]()
Аз съм телец.Разбирам се с всички зодии..но може би най-много с овен,близнаци и водолей.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Все едно аз съм го писала! И аз съм Дева. Обичам си зодията , кефи ме!Първоначално написано от DarkGirll
Най-добрата ми приятелка е Телец. ((: Прекрасно се разбираме.
Разбирам се с всички зодии.. казано накратко.
Само , че не се разбирам особенно с Лъвовете. Макар , че майка ми и брат ми са Лъвчета. (: Като вземем да се караме .. охохоо!
аз съм везнитези с които не се разбирам , просто ги отбягвам / разбирам се почти със всички
![]()
Овен съм и макар също да се разбирам с всички зодии,`щот съм готина![]()
Не,наистина не отбирам зодии,но се разбирам много добре с телци,раци и добичета от мойта порода![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Стрелец съм /07.12/. Не се разбирам с никой шот' съм тъпо парче.![]()
Първоначално написано от Claymore
![]()
24.11 Стрелец. Идеално разбирателство нямам - с никоя зодия !![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
+++ При мен е абсолютно същото!Първоначално написано от Unendlich
![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Везни съм. По принцип не се разбирам с овен и лъв, но зависи от конкретния човек. Нагаждам се към всеки общо взето.![]()
Стрелец съм.
По мое наблюдение, съм заобиколена най-вече от телци /най-добрите ми приятели, семейството ми/, таа май май с тях се разбирам най-много![]()
С везните, близнаците и девите също д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Aз съм зодия рак ии .. честно да си призная единственaта зодия с която се разбирам е скорпиона :дд незнам и аз защо, но е така.А другите.. повечетo немога да ги понасям, аа и все се намира някой който да ми се отваря, а това е голяма грешка. Ноо попринцип най-мн не се разбирам с овена, близнаците и девите !! :д
медиум съм
телец/близнаци, родена съм на 20. май в 9 без 10 вечерта
и докато преди си мислех, че нося някакви черти на близнаците - богато въображение, разсеяност, фриволност, сега тези неща са изразени в различна степен, колкото се може по-рядко и по-малко всъщност. просто стресът не ми дава да съм приятно разсеяна, фриволността е рядко, но въображението си го има, когато може, когато има защо
не знам за пророческите способности, само бегло съм го чувала, случвало ми се е, но определено не съм екстрасенс, пхах
разбирам се с хора, не със зодии, но съм обърнала внимание, че девите, макар и земен знак, ме дразнят. козирозите, също земни, ми харесват заради спокойствието и уравновестта си, които доста липсват на темпераментния и инатлив телец
с рибите, макар и коренно различни от мен - непринудени, весели, над нещата, се разбирам добре
нямам проблеми с близнаците, но имат черти, които ме дразнят; и те, като телеца, са доста инатливи, а и прекалената им склонност към лигавщини и несериозност ме изнервя. и имат един гаден навик, като не стане тяхното, да се цупят, ама да се правят, че нищо няма.
раците са приятна зодия, но не знаят какво искат
най-добре се разбирам с телец. но мъжете телец са темерути
не понасям зодията овен, всичко в нея ме дразни, не познавам 1 човек овен, който ми е приятен (дори да съм се влюбвала в един, но т'ва е извън темата)
аз съм стрелец
с лъвове много се имам
с риби не се понасям
с други стрелци също много се разбирам
скорпионите са ми много странни, особени характери
козирозите ги намирам за досадни
с раците винаги има какво да си кажа
близнаците са готини хора
везни почти не познавам
Fuck you You fucking Fuckers
Тъй е щото повърхностното Ви мислене не ни разбира. ^^Първоначално написано от N0_feAR
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мен май не ме понасят коренно различните от мен хора. Ама аз и аз не ги обичам тъй че...
Аз обичам да си летя в облаците,да си фантазирам разни работи и е дразнещо,когато някой сърдит на света човек се опита да те свали на земята. На мен си ми харесва и АЗ решавам къде да се намирам. ^
-Слез на земята ОвЦ!
-Ама на мен си ми харесва да летя в облаците.
-ОвЦ не се съпротивлявай! Никоя друга уважаваща себе си ОвЦ не лети в облаците тъй нагло като теб.
-Туй е защото другите ОвЦ са роби на суетата. Може да нямам рогца,но защитавам овчето си мнение. Няма да сляза!
-ОвЦ проявяваш неуважение към стадото! Все пак не си от рода Блек Рам!
-О ти си ОвЦист! И на всичкото отгоре вярваш в мита за Блек Рам! И за капак ми казваш къде да паса трева?! Няма да сляза!
-Както искаш ОвЦ. Но те предупреждавам,че падането от такава височина е пагубно. Ти избираш.
-Точно тъй! Аз избирам. Имам пълната свобода да искам каквото си поискам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз съм стрелец.![]()
Адски много обичам рачета и много се разбирам с тях.![]()
А иначе с везни и други стрелци настъпва 2ра Световна.![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Скорпион.И се разбирам само със себе си и с други скорпиони,ама понякога и тва не става.![]()
Май късно януарските и ранно февруарските никой не ги ебава![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
аз съм близнаци и съм забелязала че трудно се оправям с везни..иначе не знам
Везни съм (:
Обожавам Телец
Близнаци... хах от тая зодия са едни от най-близките и най-противните ми хора, но общо взето съм с хубави впечатления![]()
Лъв също ми харесва но повечето момичета Лъвици имат склонност да си мислят че целия свят се върти около тях
Дева и Скорпион ми харесват, въпреки че така и не открих момче Дева дето да не е кретен![]()
С Козирог не се разбираме, сякаш сме от различни планети(една много добра фр е Козирог, като тръгнем да спорим...)..пък и всички момчета козирози които познавам са женкари или откровено курвари.
Не харесвам Водолей(с малки изключения), егати самочувствието, dude..
Рибите са ми някакси безлични...сякаш нарочно се стараят да не ми направят никакво впечатление.
I'm yours.
Скорпиончее..разбирам се с всичките зодии.![]()
Аз съм скорпион и се разбирам с рак,близнаци,дева,лъв,скорп ион,риби.НЕ се разбирам с везни,овен,водолей,телецко ирог![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!