- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- образува се шембе :/ хелп !
ето какъв е проблема: аз попринцип съм мн слаб направо кльощав го кажи ии не ям много но нямам добър режим на хранене т.е. ям вечер по много най вече и забелязах че съм започнал да правя корем т.е не да се трупат мазнини а да се разширява корема и понеже се съмнявам че коремни преси ще помогнат реших да питам какво ще и защо точно стават тия неща.аз имам известни стомашни проблеми ама чак пък толкоз ... иначе нямам застоял начин на живот . ходя много но не спортувам
мерси предварително![]()
ПС: на 18 съм ии не мисля да ходя при доктора за това
Започни да тичаш, това би трябвало да ти помогне.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
абе момче аз се чудя как да направя тумбък щото се кефя на такива ти се чудиш как да го махнеш,но ако вярно искаш спри да пиеш бира
Мисля , че от бирата не се прави.
Иначе : тичане и коремни преси .
е бираа .. няма как да спра да пияаз и не пия много де но като пия се случва на гладно някъде следобяда иначе тичане и коремни преси не са ми проблем
Алкохолизмът не води до нищо добро!![]()
еее аз алкохолих чак не съм. веднъж в седмицата по 2-3 бири някой седмици пропускам затова пък други почти всеки ден ии така амаа това си е съвсем в реда на нещата . иначе имаше един период преди години когато всяки ден пиех ама тва отминане за друго просто нямам време
![]()
коремните преси за решението на проблема ти...
оправи си храненето
Говнааааааааааа
Първоначално написано от nespasqema
Но нали все пак трябва да свали и мазнините ?
мне мазнини нямам т.е не се трупат само разширяването на корема е проблема ; пресите почнах от днеска ще ги видим кво ще направят ; а да си оправя храненето много ми се иска ама просто няма как; сутрин не ми се закусва на обед нямам време да ям пък и да имам не ми се ядат боклуци някъде навънка и всичко остава за вечерта
Бях гледал един репортаж за жителите на Индия до колкото помня, и те бяха така слаби (кожа и кокали), но с коремчета.
Обясняваха за получаването му
до колкото помня ставаше от гладуване ии след това изведнъж преяждане ии така този цикъл като се повтаря ежедневно се получава този ефект.
Не е изобщо полезно, не искам да те плаша, ноо изгради си хранителен режим, не вярвам да не можеш да си го позволиш финансово, организирай си поне 3 ядения на ден :}
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
В цялата тема 1 свестен коментар не видях..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
освен твояПървоначално написано от FuckedUp
![]()
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()