- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мъжка мода ?!
Хора искам да ви питам какво мислите за мъжките прилепнали дънки :? и някой да ми каже откъде мога да си намеря.. попринцип аз нося такива но си ги давам да ми ги стеснят и се чудя дали някой не знае някое местенце където си ги продават тесни :(
Прилепналите дънки не са мъжки!
купи си класически дънки.
Grumpy old madman
Напротив виждал от моя клас с таква супер примлепнали, но и се изправят с преса и носят едни грамадни очила-тези фешъни ли как се наричат-дори съм виждал и момчета със шалвари-то пък съвсем педалско изглежда-а и според мен тези дънки хич не са удобни особенно лятотоПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Точно. Мъж с клинче, не е мъж!Първоначално написано от Canis_Dirus
Бабиту, не слагай мъжете с клинове в тази графа... Ти изкара всички балетисти, че са не-мъже, а това е далеч от истината...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Е, те 'щото обикалят по улиците с клинчетата си...Първоначално написано от stefity
![]()
Аз искам!
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Аз пък препоръчвам да носиш това, което ти е удобно. Другото еба ли му майката..Първоначално написано от matrica
Прилепнали дънки за мъже = педалско
Ми всеки по-голям магазин трябва да има. Вие пак щом е с прилепнали дънки и герданче вече е педал.![]()
Ебати, сам ли го измисли или някой закоравял хейтАр ти помогна?Първоначално написано от HanopkaH
А колкото до дънките, не харесвам прилепнали.
Първо искате прилепнали дънки, после ще искате високи кецове, после някоя бонбонена тениска, после ще кажете, че устните ви се напукват от слънцето... ааааргх![]()
викате на такива педали,а реално го правят с аЦките сека вечер
иначе не ме радва![]()
аватара е дарение от най-големия ариец и катарист на форона
въпрос на който сам знаеш отговора
да майна,разгада ме ..
ау, взимай ме.
What you give is what you get!
Това са педали, не мъже...![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.