.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    вчера му казах,че ходя да бягам на въпросното езеро .. и той каза .. "ее до сега защо не ми казала .. може да идем някой път да бягаме двамата ... ама в нашата гора" при което аз отговарям "в тая гора е тъпо .. не искам тамм" ии той "спокойно .. нали аз ще съм там .. няма да ти е тъпо" .. и аз си замълчах,щото си викам това излизане и без това като другите е само на приказки .. и ето днеска той ми пише "аиде да бягаме в гората" аз ей сега му писах тука ли си поо скайп ,за да му кажа да идем да бягаме другаде .. пък той - никъв отговор .. [/quote]

Добре а това момче не е ли чувало за тия случаи в гората??? Защо настоява толкова много не мога да разбера... [/quote]
    може и той да й е замислил нещо такова

^ аа това е гадно

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Каква гора ,какво езеро ,какви психари...Какъв филм се опитваш да ни набиеш.....

--------------------------------------------------------

След като ти е забранено да ходиш там -не отивай !
    Според теб кое е по-важно - твоята безопасност или една среща ,която всъщност може да е някъде другаде ,на някое оживено място да кажем,стига да искаш !
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Голям фен Аватара на magita
    Защо не се разберете за някъде другаде... има и др места освен "наща гора"
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Rousse

Re: .. чакам от толкова дълго време , а сега

Цитирай Първоначално написано от puhi14
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15 предишната тема за това момче,по което съм лудо влюбена .. проблемът е .. че вчера му казах ,че ходя да бягамм ..ии днесс той ми казва искаш ли днес да бягаме двамата ама в наща гора ? и аз отговорихх даа но пролбемът е,че ми е забранено да ходя в таяя гора , щото имало сякви психарии .. ии какво да кажа на нашите .. истината и да рискувам да не ме пуснатт .. или да излъжа и да се видя с негоо .. какво да правяя
    Какво стана с глупавото кафене зад ъгъла, че вече срещи в гората си правите...?! Това си е направо с предтекст, чесно..

правилно е да НЕ ходиш , опасно е явно аи повярвай ми мен са ме гонили в такава гора ее избягах но незнам сега в какво състояние щях да съм ако не бягах бързо
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си