- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. чакам от толкова дълго време , а сега
вчера му казах,че ходя да бягам на въпросното езеро .. и той каза .. "ее до сега защо не ми казала .. може да идем някой път да бягаме двамата ... ама в нашата гора" при което аз отговарям "в тая гора е тъпо .. не искам тамм" ии той "спокойно .. нали аз ще съм там .. няма да ти е тъпо" .. и аз си замълчах,щото си викам това излизане и без това като другите е само на приказки .. и ето днеска той ми пише "аиде да бягаме в гората"аз ей сега му писах тука ли си поо скайп ,за да му кажа да идем да бягаме другаде .. пък той - никъв отговор ..
[/quote]
Добре а това момче не е ли чувало за тия случаи в гората??? Защо настоява толкова много не мога да разбера...![]()
[/quote]
може и той да й е замислил нещо такова![]()
![]()
![]()
Каква гора ,какво езеро ,какви психари...Какъв филм се опитваш да ни набиеш.....![]()
--------------------------------------------------------
След като ти е забранено да ходиш там -не отивай !
Според теб кое е по-важно - твоята безопасност или една среща ,която всъщност може да е някъде другаде ,на някое оживено място да кажем,стига да искаш !
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Защо не се разберете за някъде другаде... има и др места освен "наща гора"![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Какво стана с глупавото кафене зад ъгъла, че вече срещи в гората си правите...?! Това си е направо с предтекст, чесно..Първоначално написано от puhi14
правилно е да НЕ ходиш , опасно е явно аи повярвай ми мен са ме гонили в такава гора ее избягах но незнам сега в какво състояние щях да съм ако не бягах бързо
![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa