Здравейте, сега ще ви раскажа моята история, надявам се да ми дадете хубави съвети и отсега казвам, че ще има доста правописни грешки..

Преди 1месец се запознах с Мария, още щом я видях ми хареса, излизахме, но малко, като приятели.. но почнаха и чатове, след това един ден (не се бяхме виждали от близо 2-3седмици) ме видя като се връщах от плуване, поздравихме се ии така, вечерта ми писа, след 1ч. чат ме попита нещо, не исках да отговарям..., таа попита ме бих ли тръгнал с нея ( не в буквалния смисъл ) и все пак и казах, че бих тръгнал, след това и смъкнах профила ( нали на скайп има да се крие) и видях, че през целия час е писало името на един от другия клас ( също 8кл.) попитах я заради да ме накарш да ревнувам ли го написа, но тя каза, че е стояло там от вчера защото тогава са тръгнала.. после почна да ми се кара що не съм и предложил по - рано.. , продължих ме да чатим и реших да я питам и аз нещо, дали мене или него повече харесва? Тя каза мене, тогава и казах да се видим на другия ден, но тя каза "Не знам, всъщност не съм много съгурна точно ли ти отговорих" ОК все пак се съгласи и ще се видим след 2 дена, но ето и кое ме притеснява, за около 2седмици и половина харесваше 3ма т.е мене, иво (тоя с който ходи), митко(другия който не участва в схемата ) та след като се оговорихме тя каза че иска на тренировките ми да се видим, но аз и отказах защото там е иво и не искам да ни вижда, помислих че ще му е гадно, а тя каза "Е нищо де, ко ше му стане толкоз".. та това са сякаш много курвенски постъпки и се чудя какво да направя .. обичам я и може да тръгнем всичко зависи от мен, но.. все пак кажете нещо..