- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЕСЕН/ЗИМА 2010
Темата е супер.И аз все още не съм си купила за есента,но към края на август,началото на септември мисля да почна.![]()
Още не съм купувала нищо . Не мислите ли, че е още рано? Поне да дойде септември . Тогава ще излязат и много нови неща предполагам![]()
Още нищо не съм си купувала и аз. Предполагам, че в началото на септември ще започна.. Ще ходя до Пловдив при сестра ми и предимно от там смятам да се снабдя с дрехи, тъй като в моя град няма нищо качествено или интересно, а и цените са супер космически! Трябва да си купя и маратонки, за тях ще ми отидат най-много пари сигурно. А ботуши си имам от миналата година, но смятам и аз тази година да си взема от тези UGG или някакви гумени... А в Метро тази година дали пак ще пуснат, защото не ми се дават много пари точно за такъв тип ботуши?
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Нищо не съм вземала още, но в началото на септември смятам да отида до Стара Загора и от мола да си взема някои нещица. Чух, че в Стара Загора има много обувки и зат'ва ще пазарувам там.
Лелее суичрааа.. <333333 "Казвай бързо от къде ти е.." суичъраа..Първоначално написано от xxYOxx
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
може ли снимки :PПървоначално написано от pinkflower
Просто аз
eто тук се виждат малко http://prikachi.com/images/849/2400849i.jpg
нямам други снимки,а в момента са забутани някъде и не мога да ги снимам![]()
Аз за сега си взех една черна риза, която е доста дългичка и седи много сладко..![]()
Иначе в началото на септември ще пазарувам по-качествено..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
мн. са ти якиПървоначално написано от pinkflower
![]()
а такива http://www.buychinawholesaleproducts...%205815-01.jpg
в метро има ли или някой да е виждал такива по-дълги искам под коляното такива![]()
Още нищо си нямам освен нещата от миналата година.Другата седмица ще накарам майка ми докато е в отпуска да отидем на няколко магазинчета.Искам кецки,горница/горници и евентуално някое дънки..А и подарък за рожден ден трябва да търся.
![]()
Браво за темата!Зимата ще дойде като утретрябва да се мисли от рано!
Виждала съм миналата зима такива в Метро, около 20 лв. бяха, обаче подметката беше ужасна и едва ли стават за мокро време, а и в сухо сякаш ще се развали бързо...Първоначално написано от teddyx33
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
За мокро не стават да,иначе подметката наистина изглежда нетсабилна,ама бая време ми издържа,даже още си е ок,зависи как ходиш и колко пазиш![]()
Тия обувки са пълен боклук. Една приятелка ги има - постоянно е на нокти да не се пребие по леда и тъй като са широки горе, снегът влиза между тях и дънките и ги мокри. Да не говорим, че изглеждат като платнени галоши..![]()
Наистина за нищо не стават, имах такива миналата година и нищо, то нито топлят нито нищо, иначе като модел са яки, ама не си струва ..Първоначално написано от PinkPan7her
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Под много общ знаменател ги слагаш.. Всдичко зависи от къде и за колко си ги купила разбира се, такива за 20 лева едвали правят чудеса..Първоначално написано от elito96
![]()
аз си взех тези - http://www.sportsdirect.com/nike-bla...lcode=27042430
Съдбата помага на смелите !
поръчах си тези http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=102083 много ме радват
Aз съм това което съм...
ухх да страхотни са и на мен много ми харесватПървоначално написано от kykona
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Оууу обожавам високитее токовееПървоначално написано от kykona
![]()
Супер ти са !! Снимай ги обути да видя как стоят ... моляяяя
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси, ще ги снимам като ги доставят
Aз съм това което съм...
Lol, ебаси курвенската обувка.![]()
Нали ?Първоначално написано от PinkFloydSound
Хора , как може това да си го причинявате , бе ?!!
![]()
To infinity and beyond.
+++Първоначално написано от Infinity
дааа, прилича на обувка, кочто би влязла в употреба на турне на Планета... Аз ОБОЖАВАМ високи токчета, ама хора, вие нямата никаква класа и стил. Като цяло говоря...
Като гледам темита за дрехи и аксесоари и направо ми иде![]()
Големи боклуци, голям кич.
(наясно съм, че сега жива ще ме изчдете)
Всеки си има вкус и различен стил (на никой не го натрапваме) !!!Първоначално написано от Infinity