- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за хората, които правят секс без презерватив
Абе я се пребиите,та да мирясате.Мерят си пишките кой бил по-грамотен.И двамата има още мноооооого да учите преди да се наричате грамотни.
Хайде сега се дръжте като възрастни,а не като бебете,каквито досега доказвахте,че сте.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ами аз от 5 минути чакам да ме добавиш в списака с абонатии имам ти скайпа сега ще те видя колко си отворенаПървоначално написано от Awesomness
Awesomness тва ли ти беше отвореното ма мастио такава влезна в тоя скайп колкото да ми кажеш да ти пиша на лична и избяга да ва еба в майката софиянска иначе много знаете да пишете ама като стане въпрос за дуго и налапвате бастуна![]()
![]()
![]()
тука няма ли моделатори? Ако аз всувам някой веднага ще получа предопреждения ,ама за други нямаПървоначално написано от OneBoy
![]()
![]()
sleda ot lubovta
OneBoy извинявай ти на колко години си ?
И пишете как са се развили нещата,че ми стана интерестно ..![]()
Първоначално написано от OneBoy
Детски прашници!...Вземете се изчукайте най-сетне с Princessani,та да мирясаш малко(OneBoy).Това пък с тоя номер от ваша страна е просто...Нямам думи.Ходи се прави на отворен някъде другаде.Писна ми да ти чета простотиите във форума.Не само в тази тема ме дразниш...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
на години 26 ,ама на акъл незнамПървоначално написано от OneGuy
![]()
sleda ot lubovta
Princessani
много ти благодаря за съдействието току що спечели една пчеличка от мен като спечелиш още 9 и може да те отблокирам![]()
с Awesomness може и да се изчукаме ,завиждаш лиПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
То и на 26 не може да си сигурна че е ... освен ако не го познаваш де ... като цяло какви са санкциите за спам ... да съм готов ... че просто си прекалих .. а като гледам как съм се засилил ... нямам и намерение да спирам гаххахахаПървоначално написано от Princessani
Ти пък какво се правиш на Света вода ненапита??Много си зле...![]()
![]()
Не те знам на колко години си,ама на акъл си баяяя малка
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
OneBoy Само да уточня, че независимо, че ПринцесаАни ти е дала скайпа ми аз НЯМА да ти отговоря там ! Скайпът ми не е за отрепки като тебе. Та ако имаш да казваш нещо стреляй на ЛС, ако не можеш да застанеш на пътя и да се хванеш за палците на краката !
ми незнам какви са санкциите ,ама не мисля ,че да пишеш е нещо не редно ,пак знам лиПървоначално написано от OneGuy
![]()
sleda ot lubovta
Ти си гнусна предателка ! Тебе и с чук не бих те изчукала ! Ходи се слагай на OneBoy и не ме занимавай повече !!!Първоначално написано от Princessani
ми ако за мен се отнася на 19 съмПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
sleda ot lubovta
ти ли си поредната отворена путка дето много и знае устата или само така ми се струва и относно мненията ми който не ги харесва да не ги четеПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
Първоначално написано от Princessani
Да завиждам?!?Аз да завиждам и да ревнувам от недоразвит индивид като теб ли?Продължавай да се показваш колко си "голямата работа"Супер зле си,ако мислиш,че можеш да ем засегнеш по някакъв начин.Няма да се учудя,ако си на 12-13
Поправка:Не съм прочела горния пост.На 19??Боже...Кого залъгваш?
А ти OneBoy можеш пре-спокойно да се хвърлиш от някъде,независимо къде,и да отървеш света от себе сиПо-добре не се закачай с мен,защото не съм кукла на конци,каквато е приятелката ти
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Те хората ползват мненията ти за скечПървоначално написано от OneBoy
За друго не стават и без тва
![]()
иха сега пак аз станах виновна ,няма причина да съм предателка .Никъде не пише ,че аз съм ти дала скайпаПървоначално написано от Awesomness
![]()
пак за чукането не сме се видя ли
![]()
sleda ot lubovta
НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ТИ СИ НАЙ ГНУСНАТА ТУКА, ТВА ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА КАЖИШ ДВЕ ДУМИ НА КРЪС ТЯ КВО ТИ Е ВИНОВНАПървоначално написано от Awesomness
Ууу КАПС ЛОК !!!!!! Ахахах неричките напират под пъпчиците ?Moar capZ lock plix !
Аз пък кво съм ти напрайла ,че тръгна мен да храниш, аз няма какво да правя ,за това си спамя иначе ми е интересно до къде ще стигне товаПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от OneBoy
Много си прост!!!По-малоумен и неграмотен от теб не съм виждала,честно!!!Писнало ми е от такива отворковци като теб.Правиш се на такъв,какъвто не си,момченцеХоди си бий една чикия,защото едва ли някоя би ти пуснала с тоя твой "правопис"!!!
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Този OneBoy изби рибата.По-неграмотно писане не бях виждал,бе,мамка муБез коментар...
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN