Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
Напълно съм съгласен с "naikki". За да можеш да си търсиш правата в случай, че не ти платят за работата в уговорения срок трябва да имаш сключен трудов договор. Без него нищо не е гарантирано. Аз имам няколко познати, където са ги прецакали по такъв начин. То си зависи от самия работодател, но до колкото разбирам за твоя се носи лоша слава! По-добре изчакай и виж какво ще стане - ако ти даде обещаните пари продължаваш работа, пък ако почна да те мотае е ясна работата... Все пак е добре да се осъзнаеш на време, щото има някои работят по 3-4 месеца и работодателя ги залъгва с някакви мизерни пари, щото все нямал... Парите при уволнението, както ти казаха ги забрави, щото няма да ги видиш - това е гарантирано!

И все пак няма ли някакъв начин....да докажа че работя там и да го глобят тоя ако прави проблем с парите...Ами да, мисля да изчакам до уговорената дата,в която трябва да си получа парите и ако почне да ме мотае...не знам,ще му кажа че на другия ден няма да дойда на работа и че ще имаме по-сериозни проблеми......Аз даже мисля на тая дата като даде първата сума,да му кажа че ще напускам в края на месеца ,няма да чакам уволнение,защото не искам да я работя постоянно тая работа...Просто искам да изкарам някой лев лятото....абсурд да го работя постоянно това!!!Но много съм объркана.....Някои хора ми казват да обера касата и да си хвана пътя,той нито ми знае адреса нито нищо.....Но пък не мога да го направя това не знам.....но той наистина може да ме прецака по всякакъв начин,като напусна последния ден като трябва да ми даде последните 400,може и да не ми даде нищо!!! Много съм объркана какво да правя....Може да се обадя на господари на ефира ,но пак не мога да докажа че работя там..