.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на LeDa

Въпрос за безамонячни боя

Такааа .. Искам да си изсветля косата с 2-3 тона и се чудя дали с безамонячна боя,цветът ми ще може да стане от такъв http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4310259_n.jpg /попринцип е по-светла,на снимката е излязла малко по-тъмна/,такъв - http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...989_2647_n.jpg Или дори малко по-тъмно .. Просто не искам да си съсипя косата още на 15 с амонячни бои .. Смятате ли,че за да хване цвета,трябва боята да е много светла-примерно много руса? Охх .. ако ме разбрахте какво питам де Мерси

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Ако си взимаш,вземи няколко тона по-светло от това,което искаш,за да се получи по-светло.Защото ако вземеш 1-2 тона нищо няма да си личи.

Още един съвет- вземи си професионална безамонячна боя. На пример-Vitality's (струва около 16-17 лв,но е 300 мл.,тоест в зависимост от дължината и гъстотата на косата можеш да си я разделиш).
    А ако не я намериш- Casting Creme Gloss на Лореал.Взимай от най-светлите.Номерата от 700 нагоре...

Нещо важно- Безамонячните бои по-принцип не изсвеляват и не обезцветяват.Разликата,коя то може да се получи е 1-2 до 3 тона,в зависимост от самата коса.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Забравих да кажа,че докато не пробваш няма как да разбереш.
    Можеш и постепенно да вдигаш номерата.
    Трябва да е доста руса,за да стане по-светло.Плюс това не се притеснявай,няма да станеш мноооооого руса,фолк-русо или бяла в главата- това е Невъзможно.

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Ако си взимаш,вземи няколко тона по-светло от това,което искаш,за да се получи по-светло.Защото ако вземеш 1-2 тона нищо няма да си личи.

Още един съвет- вземи си професионална безамонячна боя. На пример-Vitality's (струва около 16-17 лв,но е 300 мл.,тоест в зависимост от дължината и гъстотата на косата можеш да си я разделиш).
    А ако не я намериш- Casting Creme Gloss на Лореал.Взимай от най-светлите.Номерата от 700 нагоре...

Нещо важно- Безамонячните бои по-принцип не изсвеляват и не обезцветяват.Разликата,коя то може да се получи е 1-2 до 3 тона,в зависимост от самата коса.
    Мерсии за обстойни отговор.
    Да,и аз си мисля да си взема по-свтло от това,може би дор русо,за да ми хване.Да,аз искам само да ми я направи няклко тона по светла.

Супер фен Аватара на Di
    Може и малко повече 3 до 5 тона
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на j_adore2
    Само не си взимай от 10 минутните.Гадни са!
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Съжалявам, че не пиша точно по темата, но все пак искам да питам от безамонячната боя изтощава ли се много косата Знам, че по принцип е по-безвредна от обикновените бои, но все пак се отмива по лесно и по често трябва да се боядисваш.. това не я ли прави еднакво вредна с другите бои

Град
    Цитирай Първоначално написано от AintNoSunshine
    Съжалявам, че не пиша точно по темата, но все пак искам да питам от безамонячната боя изтощава ли се много косата Знам, че по принцип е по-безвредна от обикновените бои, но все пак се отмива по лесно и по често трябва да се боядисваш.. това не я ли прави еднакво вредна с другите бои
    Не,не изтощава.На мене ми се отмива за около 2,5-3 месеца,мия си косата поне 3 пъти седмично.

Не е нужно да се боядисваш всеки месец,защото няма да има смисъл.Тези бои се водят тон върху тон,тоест по-скоро са за блясък и отенък.И за един месец почти няма да ти личи колко са израснали корените.Пада постепено.Косата изглежда много по-хубава има си блясък,хубав цвят...

Една безамонячна боя е много по-безвредна,отколкото да си изправяте косата през ден с преса.

Не,не изтощава.На мене ми се отмива за около 2,5-3 месеца,мия си косата поне 3 пъти седмично.

Не е нужно да се боядисваш всеки месец,защото няма да има смисъл.Тези бои се водят тон върху тон,тоест по-скоро са за блясък и отенък.И за един месец почти няма да ти личи колко са израснали корените.Пада постепено.Косата изглежда много по-хубава има си блясък,хубав цвят...

Една безамонячна боя е много по-безвредна,отколкото да си изправяте косата през ден с преса.
    Значи да разбирам, че не уврежда косата А ако реша че не искам повече да се боядивам, ще мога ли да си върна оново същия естествен цвят

Град

Значи да разбирам, че не уврежда косата А ако реша че не искам повече да се боядивам, ще мога ли да си върна оново същия естествен цвят
    Естествено.Тя ще си се отмива.Пък и като ходиш на фризьор да се подстригваш,пак ще се маха...
    Друго,което "бута" боята е киселото мляко.Е не очаквай за едно мацане и да падне,но постепено става.

Ясно Мерси много

А ти руса или кестенява си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си