Здравейте на всички .. не съм от хората , които ще пускат теми за щяло нещяло ..
Ще се опитам да бъда кратка.. просто искам мнения.
В началото на лятото бях на почивка.Запознах се с едно момче.. мил , добър , контактен .. та докато се опознавахме той ми сподели за себе си и за една несподелена негова любов .. за едно момиче,за което е бил готов на вс ,правил е вс,но така и не е спечелил сърцето й. Каза ми че тя е единственото момиче коeто ще обича.Та последният ден ,преди той да замине са се видели .. тя отишла при него .. казала му ,че го обича и тем подобни .. и той беше мн щастлив.Беше решил отново да се опита да бъде с нея. В последствие,,излизахме,пре арахме си чудесно .. поопознахме се. В денят ,когато си тръгвах ,ми беше пратил смс,който аз получих за нещастие по-късно ,в който пишеше ,ако имам време да сляза да си подоворим,но това не стана.Взехме си довиждане,прегърнах го и решихме когато и той се прибере да се видим.Като се качих в колата му написах че съм изкарала чудесно и че той ще ми липсва ( имах симпатии към него ).Той ми отвърна,че аз вече му липсвам,че му е тъпо без мен иииии .. че ме хар,но според него няма смисъл,аз му казах,че не е така.През целия път си писахмее ..
Вечерта седнахме на скайп и си чатихме.. аз не можех да разбера как така ме е харесал за 15 дни .. и изобщо.
Той си дойде на следващият ден.Малко след това се видяхме.Държеше се супер мило,както винаги.Вечерта отново почнахме с смс-ите .. стигна се някакси до това той да ми каже..че е забравил въпросното момиче,че иска мен и че няма да бързаме за да не се нараним.Не знам защо му повярвах че може да я е забравил..той ми показа съвсем обратното.Момичето беше на море.. докато я нямаше той само повтаряше колко съм важна за него,как тя вече не значи нищо за него и т.н Говорихме си всеки ден,виждахме се често и ето че тя си дойде. Той започна да се държи странно,да му се скапва настроението всеки път щом я види.Оттогава с него не сме се виждали ..защото нямахме време напоследък ,но една вечер ми каза,че още има чувства към нея..но че нямало значение вече гледал по друг начин.. и не знам дали му повярвах отново ;/ Онази вечер пък ми изтърси че вече я мрази,ненавижда и вс лошо , но аз вече нз да вярвам ли или не.. ;х кофти ми е.. не искам да вижда в мен заместител на нея.. казва ми че му е все тая за нея но не го показва .. какво бихте ме посъветвали ;х .. след няколко дни ще се видим и просто вече нз как да се държа ..