- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска в крайна сметка ..;/ мен или нея?
Ако наистина толкова пъти ти е повтарял, че вече я е забравил, вероятно се опитва да се самоубеди в това. Не мисля, че това което се случва между вас може да доведе до нещо приятно. Доверието вече се е разклатило сериозно, оттук нататък само ще си тровиш нервите с него. Но предполагам, ще продължиш да търпиш това, докато в един момент не се убедиш наистина, че няма смисъл.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хора като него,не знам къде да ги запратиш...Един път я обичал,а в следващия я мрази.Не може да му се има доверие.Може би те харесва,но очевидно още не е готов за нова връзка.Личи си от всякъде.Ако искаш пак бъди до него,подкрепяй го,но внимавай.Не позволявай да станеш един вид заместителка на другото момиче.
Авторке и аз в момента съм като теб.. остави момчето да си избере с коя иска да е,ако ти си го правила щастлива..няма да те остави,ако те остави
ще е най-големия глупак, но ако другото момиче иска той да тича след г*за й.. тя ще му каже няколко мили думи и той пак ще й падне.. по-добре го остави да си помисли.. надявам се накрая да сте щастливи и двамата,ако ли не.. не се ядосвай,ще намериш по-добър който да те оцени ..![]()
Според мен те харесва и иска да бъде с теб,но не му е толкова лесно да я забрави. Дай му време,ако искаш да бъдеш с него,ако успее -успее,ако не ще срещнеш и друг .
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Разбира се, че истински иска нея, а иначе най- иска да ви врътка.
Най-добре обясненоПървоначално написано от 987654
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Според мен не знае точно какво иска. Вероятно чрез теб той се е опитвал да забрави другата и си е помислил, че е успял, но когато се е върнало момичето, той е осъзнал заблудата си. Не го притискай, дай му време той сам да разбере какво иска. Пък и можете да бъдете приятели.
Успех!![]()