Здравейте! ..Пиша ви малко разстоена и за това моля да ме извините ако допускам правописни грешки...От около 1 седмица вече съм си на село...таам намерих приятна компания, с която излизам вечер и седя до късноо, понеже нямам проблеми с баба ми. Тя ми има доверие, защото аз наистина не правя нищо нередно..просто се забавляваме.Знаете как е....Обаче тази вечер бях излязла както обикновенно и първото глупаво нещо беше,че баща ми започна да обикаля из цялото село, за да види какво правя.А аз с още 3 момичета обикалях, просто се разхождахме и той (тъй като аз не си носех GSM-a),който видел по пътя го питал къде съм и дали ме е виждал...После ние решихме да отидем до града с колата на едно момче(един приятел),за да си купим пици ..ии отидохме,докато хапвахме пиците обаче, ни звънят другите от компанията, за да кажат, че тате ме чакал с колата при тях.След това веднага отидох при него и той и майка ми като започнаха да викат там ..всички чуха...и на всичкото отгоре не ми и дадоха да остана на село..настояха да се прибера с тях ..ии го направих. И от момента, в който се качих в колата започна страшен скандал...не можах да мълча, защото бях толкова засрамена,чее направо им наговорих ужасни неща..като се прибрахме вкъщи също продължихме да се караме, но скандала не спираше да се разгорещява все повече и повече...Казах им наистина страшно тежки думи, но и те не отстъпиха..накрая им казах,че не искам да живея с тях..и,че докато имам още време от лятната ваканция искам да съм на село,да не се прибирам при тях...нно както се досещате те не позволяват//даже ми заявявят, че няма повече да стъпя на село, че за мен това става затворена страница...И всичко това, защото съм отишла с колата на момчето в градаа...Направо не знам какво да правяя,,,искам да отида на село, но не знам как да го направя ии не мога всъщност.....офф,, моля ви дайте ми съветите си..пак имам нужда от тях! ...Благодаря ви предварително! (Иии много ви моля, без гадни коментари)
Ами и според мен не си постъпила особено правилно като си отишла с нечия кола до еди-къде си. Една съученичка точно така почина ... В катастрофа, е излишно да споменавам. По медиите и навсякъде изобщо се раздуха историята, предполагам вашите я знаят. Е, не казвам, че ТОЧНО заради това са ти направили проблем. Просто е нормално да се притесняват, че си отишла с (не)познат извън селото, явно без да се обадиш на който и да е. С тия катастрофи, дето стават всеки ден и загиват млади хора - как няма да се притеснят и да не те пускат повече ?! Просто се притесняват. И ти като станеш майка ще мислиш по същия начин, че да не е и по-тежко.
Не го приемай като гаден коментар, а се замисли дали наистина не е така. Иначе спокойно - след време нещата ще се уталожат и .. може пак да те пуснат на село.
Използвала си случая, ама вашите са те хванали. Разбери се с тях какво точно ти е позволено. Което според мен, не би трябвало да включва излизане вечер, че и ходене в града, без да се обадиш и без да си вземеш тел.
Добре де, аз също разбирам, че постъпката ми е неправилна, рискована , глупава дори. Като отидох до колата им се извиних и ги помолих да се прибера в къщата на баба, но те (особено майка ми), викаха толкова силно и такива ужасни неща, че не искаха да ме чуят въобще. Благодаря ви за съветите...ще изчакам известно време да се поуспокоят нещата ии ще ги попитам отново.
И аз като съм си на село си излизам и т.н., но като се замисля наще ще реагират по подобен начин ако ида с колата на някой познат без да им кажа. . Изчакай да им мине, и тогава деликатно ги помоли. . не да изтърсиш, че искаш на село )
And so I put this on my life
Nobody or nothing will ever come between us
You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!
В профила ми пише - на 14 съм. Иии преди и ти да започнеш да ме съдиш , знамм, че сгреших и то много, ноо тогава просто не помислих за последствията, а трябваше. Сега съжалявам наистина, че го направих...
според мен трябва като се пооталожат нещата и виждаш че вече си говорите и такоа да издебнеш добър момент и да ги помолиш най-учтиво да те пуснат на село,като обещаеш,че няма да ходиш никъде без да им казваш и че ще имаш винеги телефон в себе си