.
Отговор в тема
Страница 5 от 54 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1339
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Полезни са за очите. Особено ако са насочени натам..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Полезни са за очите. Особено ако са насочени натам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз пък тази нощ сънувах, че на 16-ти вече ме изпитват и аз не си бях научила урока, който ни предадоха на 15-ти

За униформите . на нас ще ни ги дадат на 15-ти .. само че не знам от колко трябва да сме там

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Майка ми е учила в моето училище като малка. И ми разправя как била отличничка в кварталното даскало...отишла в гимназията. Изпитват я по история, разказва си урока и горда, че го знае слуша даскалицата. Ами...хайде да не започваме с лоши чувства, една единица от мене - 4
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Аз пък тази нощ сънувах, че на 16-ти вече ме изпитват и аз не си бях научила урока, който ни предадоха на 15-ти

За униформите . на нас ще ни ги дадат на 15-ти .. само че не знам от колко трябва да сме там

Град
    Русе
    ^ Нали го написа това веднъж ...
    А иначе вие започнахте ли да си купувате тетрадки,химикали и т.н..Аз лично не,чак след родителската среща обмислям да си ги купя..

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Майка ми е учила в моето училище като малка. И ми разправя как била отличничка в кварталното даскало...отишла в гимназията. Изпитват я по история, разказва си урока и горда, че го знае слуша даскалицата. Ами...хайде да не започваме с лоши чувства, една единица от мене - 4
    лелее
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    Русе
    А иначе вие започнахте ли да си купувате тетрадки,химикали и т.н..Аз лично не,чак след родителската среща обмислям да си ги купя..

SmilezZz мм и аз все още не съм започнала да купувам такива неща.Дори и чанта за училище още нямам

Тая вечер сънувах,че отивам до училището да видя дали пише нещо съществено и гледам списък:

Предметите,които не ви трябват,но ще карате тази година

И чета,чета и по едно време се обръщам към една приятелка "Ми то само физическото го няма..." .Пак се заглеждам и виждам и физическо...и отивам да се разправям там с някой .Тогава ми звънна алармата
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Русе

Аз не съм още...Септември съм на море и след това ще купувам.Иначе много се кефя да купувам тетрадки,залепящи се листчета,химикали,маркери, оливи...и всички други глупости
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    SmilezZz тва нещо бая пъти го написа. Чанта си имам...и една тетрадка, друго ми не трябва + химикалка
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Голям фен Аватара на rammstein123
    SmilezZz тва нещо бая пъти го написа. Чанта си имам...и една тетрадка, друго ми не трябва + химикалка
    Има проблем с форума и е рефрешнала. И при мен беше така сутринта, пуснах две еднакви оранжеви съобщения в интервал от половин час..
    Иначе раница и несесери с разни глупости си имам, само тетрадки и онези найлонови неща, с които се опаковат учебниците, нямам. А, да, подвързии. Вие купувате ли си? :д
    Saatana! Vittu! Perkele!

Град
    София
    Аз си имам раница, но е от миналата година и мисля да си взимам нова. Тетрадки и моливи още не съм купувала, а за подвързиите .. мисля да си карам с миналогодишните
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Град
    Русе
    Има проблем с форума и е рефрешнала.
    М`да..Как мога да ги махна ?

^ изтрий или нещо такова трябва да има на съобщението .. май

ПП: ся видях - отдясно на съобщението горе има del / в червено/

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    ^ изтрий или нещо такова трябва да има на съобщението .. май
    ПП: ся видях - отдясно на съобщението горе има del / в червено/
    То си излиза само,когато никой не е писал след мене..Друг начин няма ли ?

Голям фен Аватара на rammstein123
    От форума е, ще се махне само.
    Иначе не ви ли се късат подвързиите? :д
    Saatana! Vittu! Perkele!

От форума е, ще се махне само.
    Иначе не ви ли се късат подвързиите? :д
    Мойте се късат много бързо и тая година смятам да не си купувам...

Град
    Russe
    Аз ще съм 8 клас (и то най голям от класа с 1 година-не съм повтарял, дълга история) и нямам търпение да дойде 15 и започнах да сънувам кошмари, че съм със стария клас (ужаСС) и имах един път, че закъснявам и ме гонят от даскало без да си видя класа .Да ви попитам учебниците за всички осмокласници ли ще са едни и същи .. Който е от Русе и е приет в Ботев, хуманитарен профил да пише дали са издадени списъци за учебници пред вратите на даскало защото съм в чужбика и няма как да видя (и да ви питам има ли някъде в нета списък с всички осмокласници за 2010/2011 за всяко училище и град), че нямам търпение да видя с какви учебници ще съм , понеже ще уча и интензивно Английски език вярно ли, че ще уча с 3 учебника които стойността им е някъде 180 кинта ?

Град
    Русе
    ^ Следващата седмица имам път натам..Ще се отбия да проверя дали има някакви списъци,но се съмнявам..Тъй като повечето училищата си правят списъците към края на август..
    А при записването не ви ли казаха нещо за учебниците ? Или пък дали ще има родителска среща ?
    Би трябвало да са ви дали някаква информация..

П.С - 3 учебника 180 лв ? О.о. Съмнявам се,то средно един учебник излиза 60лв.. О.о.

аз само чанта съм си купила за сега...а тетрадки, химикали и такива работи винаги си купувам в последния момент
    There is a princess in every girl

Град
    Russe
    Никаква информация не са ми дали .. нито са ми казвали за родителска среща !! Просто попълних документа и това

Мега фен Аватара на Norty
    Град
    Смолян, България
    Някои да знае кви учебници ми трябват за Английска Гимназия
    Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
    - Самурай Джак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си