- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Първоначално написано от rammstein123
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз пък тази нощ сънувах, че на 16-ти вече ме изпитват и аз не си бях научила урока, който ни предадоха на 15-ти![]()
![]()
За униформите . на нас ще ни ги дадат на 15-ти.. само че не знам от колко трябва да сме там
Майка ми е учила в моето училище като малка. И ми разправя как била отличничка в кварталното даскало...отишла в гимназията. Изпитват я по история, разказва си урока и горда, че го знае слуша даскалицата. Ами...хайде да не започваме с лоши чувства, една единица от мене - 4![]()
![]()
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Аз пък тази нощ сънувах, че на 16-ти вече ме изпитват и аз не си бях научила урока, който ни предадоха на 15-ти![]()
![]()
За униформите . на нас ще ни ги дадат на 15-ти.. само че не знам от колко трябва да сме там
^ Нали го написа това веднъж ...![]()
А иначе вие започнахте ли да си купувате тетрадки,химикали и т.н..Аз лично не,чак след родителската среща обмислям да си ги купя..
лелееПървоначално написано от Claymore
![]()
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
А иначе вие започнахте ли да си купувате тетрадки,химикали и т.н..Аз лично не,чак след родителската среща обмислям да си ги купя..
SmilezZz мм и аз все още не съм започнала да купувам такива неща.Дори и чанта за училище още нямам![]()
![]()
Тая вечер сънувах,че отивам до училището да видя дали пише нещо съществено и гледам списък:
Предметите,които не ви трябват,но ще карате тази година
И чета,чета и по едно време се обръщам към една приятелка "Ми то само физическото го няма..." .Пак се заглеждам и виждам и физическо...и отивам да се разправям там с някой .Тогава ми звънна алармата![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Аз не съм още...Септември съм на море и след това ще купувам.Иначе много се кефя да купувам тетрадки,залепящи се листчета,химикали,маркери, оливи...и всички други глупости![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
SmilezZz тва нещо бая пъти го написа. Чанта си имам...и една тетрадка, друго ми не трябва + химикалка![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Има проблем с форума и е рефрешнала. И при мен беше така сутринта, пуснах две еднакви оранжеви съобщения в интервал от половин час..Първоначално написано от Claymore
![]()
Иначе раница и несесери с разни глупости си имам, само тетрадки и онези найлонови неща, с които се опаковат учебниците, нямам. А, да, подвързии. Вие купувате ли си? :д
Saatana! Vittu! Perkele!
Аз си имам раница, но е от миналата година и мисля да си взимам нова. Тетрадки и моливи още не съм купувала, а за подвързиите .. мисля да си карам с миналогодишните![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
М`да..Как мога да ги махна ?Първоначално написано от rammstein123
![]()
^ изтрий или нещо такова трябва да има на съобщението .. май
ПП: ся видях - отдясно на съобщението горе има del / в червено/
То си излиза само,когато никой не е писал след мене..Друг начин няма ли ?Първоначално написано от EsteticLoff
От форума е, ще се махне само.
Иначе не ви ли се късат подвързиите? :д
Saatana! Vittu! Perkele!
Мойте се късат много бързо и тая година смятам да не си купувам...Първоначално написано от rammstein123
![]()
Аз ще съм 8 клас (и то най голям от класа с 1 година-не съм повтарял, дълга история) и нямам търпение да дойде 15 и започнах да сънувам кошмари, че съм със стария клас (ужаСС) и имах един път, че закъснявам и ме гонят от даскало без да си видя класа.Да ви попитам учебниците за всички осмокласници ли ще са едни и същи .. Който е от Русе и е приет в Ботев, хуманитарен профил да пише дали са издадени списъци за учебници пред вратите на даскало защото съм в чужбика и няма как да видя (и да ви питам има ли някъде в нета списък с всички осмокласници за 2010/2011 за всяко училище и град), че нямам търпение да видя с какви учебници ще съм , понеже ще уча и интензивно Английски език вярно ли, че ще уча с 3 учебника които стойността им е някъде 180 кинта ?
^ Следващата седмица имам път натам..Ще се отбия да проверя дали има някакви списъци,но се съмнявам..Тъй като повечето училищата си правят списъците към края на август..
А при записването не ви ли казаха нещо за учебниците ? Или пък дали ще има родителска среща ?
Би трябвало да са ви дали някаква информация..![]()
П.С - 3 учебника 180 лв ? О.о. Съмнявам се,то средно един учебник излиза 60лв..О.о.
аз само чанта съм си купила за сега...а тетрадки, химикали и такива работи винаги си купувам в последния момент![]()
There is a princess in every girl
Никаква информация не са ми дали .. нито са ми казвали за родителска среща !! Просто попълних документа и това![]()
Някои да знае кви учебници ми трябват за Английска Гимназия![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак