.
Отговор в тема
Страница 7 от 54 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1339
    И аз не съм чела нищо.Странно ми е,че от както чета тая тема всяка вечер сънувам някакъв кошмар за новото училище... Взех си нови чантички и сега търся обувки и любимата ми Униформата и аз си я харесах...след тази на бившото училище мисля,че бих харесала всяка..но тази си беше класическа без някакви цигански фантазии (като миналата).Черно и бяло най-после и ще върви с почти всичко...Вратовръзката е ярко червена,но все пак няма как да ме примирят и да я обличам цялата
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Русе
    Аз ще ходя утре да си поръчам униформа и да се надяваме, че до септември ще е готова иначе лошо

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    И аз не съм чела нищо.Странно ми е,че от както чета тая тема всяка вечер сънувам някакъв кошмар за новото училище... Взех си нови чантички и сега търся обувки и любимата ми Униформата и аз си я харесах...след тази на бившото училище мисля,че бих харесала всяка..но тази си беше класическа без някакви цигански фантазии (като миналата).Черно и бяло най-после и ще върви с почти всичко...Вратовръзката е ярко червена,но все пак няма как да ме примирят и да я обличам цялата
    Сори за въпроса но в кое даскало си

Ee krokii ти вече и чанта имаш
    Честито !!
    Аз пък все още дори не знам каква чанта/раница искам.
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хей.. и аз се присъединявам към вас. Тази учебна година ще бъда заек.
    Не искам лятото да свършва , не искам и да започваме училище. А остана само 1 месец! Само аз май не искам да започваме..
    Униформа ще имам , но като се записвах нищо не ми казаха. Сигурно като започнем училище ще ни вземат мерки.
    За книгите - не съм чела нищо.
    Чудя се тази учебна година с раница ли съм или с чанта. До сега 3 години бях все с чанта , сега май ми скимна да съм с раница.. Ама май накрая ще си купя раница и чанта през рамото. Така и ще стане .. да си ги сменям. Раница май ще видя в "На тъмно" дали има хубави модели или по центъра. ((: А чанта , най-вероятно ще е някаква черна.
    Учебници ми казаха , че в началото на септември ще има списък. Да ви кажа , че цената ви от 100 лева е малко. Щото мойте са към 300 лева , само учебниците по английски! А другите не знам - най-вероятно стандартни. (:
    Бяхте писали за входни нива , аз бях изключила за тях. Какво ли ще има?
    Зеленчуците - оххх , много ми е смешна тази част. (: И без това не съм много по зеленчуците.. дано някой морков не ме целне право в десятката.
    Много дълъг пост стана , но не бях се включвала в темата и исках да дам мнение за всичко долу-горе. (:

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Wellcome !!

Раница май ще видя в "На тъмно" дали има хубави модели или по центъра. ((:
    И аз така

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от adelina1996
    ^ Хехе, мерси. Здравето и желанието са най-важни.
    Вие прочетохте ли вече задължителната литература?
    Аз - ДА..Интересни са ми,но имаше и няколко много тъпи /за мен/ произведения..

MattFTW - Не,не съм аз (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ^ Нали го написа това веднъж ...
    А иначе вие започнахте ли да си купувате тетрадки,химикали и т.н..Аз лично не,чак след родителската среща обмислям да си ги купя..
    Не го направих нарочно .. просто компютърът ми нещо беше блокирал и си помислих, че не се е изпратило

Айде и аз да се включа тази година естествено ще съм си зайче ,ми ние още като ходихме да се записваме ни взеха мерки за униформата...тя не че е нещо особенно-червен пуловер и сива вратовръзка ,а ние отделно трябва да си купим черен панталон и бяла риза (дадох около 30 лева за пуловера и вратовръзката униформата май е само за празници иначе си носим каквото искаме ),на 8 ми ще има родителска среща и там ще се запознаем с някой съученици,за сега съм си набавила раничка на buldozer мнооо яки и черно панталонче,а харесах си и едни кецки на matstar ама са скъпички и трябва да се примоля на наще .Стана малко като романче ама...

Цитирай Първоначално написано от vavi13
    Сори за въпроса но в кое даскало си
    Сега ще съм в МГ-то в Пловдив.Познаваме ли се?
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    И аз вече очаквам с нетърпение да започваме и на няколко пъти имам кошмари - сънувам, че съм в клас с идиоти или че ме гонят от час.. Още не съм поръчала учебниците, но скоро ще го направя и другата седмица ще ходя за униформата си. Тетрадки и химикали ще си купувам когато чуя какво изискват учителите, а относно учебниците по английски - ние сега платихме 60 лева за 2 учебника и две тетрадки, които ще използваме до Нова година някъде, а след това ще купуваме други. Значи е възможно да излязат около 180 лева, но не се плащат наведнъж.
    Цитирай Първоначално написано от Norty
    Някои да знае кви учебници ми трябват за Английска Гимназия
    Кой град? Ако си от Русе мога да ти кажа, но за другите градове може би ще са различни..

Не искам лятото да свършва , не искам и да започваме училище. А остана само 1 месец! Само аз май не искам да започваме..
    Униформа ще имам , но като се записвах нищо не ми казаха. Сигурно като започнем училище ще ни вземат мерки.
    За книгите - не съм чела нищо.
    Чудя се тази учебна година с раница ли съм или с чанта. До сега 3 години бях все с чанта , сега май ми скимна да съм с раница.. Ама май накрая ще си купя раница и чанта през рамото. Така и ще стане .. да си ги сменям. Раница май ще видя в "На тъмно" дали има хубави модели или по центъра. ((: А чанта , най-вероятно ще е някаква черна.
    Учебници ми казаха , че в началото на септември ще има списък. Да ви кажа , че цената ви от 100 лева е малко. Щото мойте са към 300 лева , само учебниците по английски! А другите не знам - най-вероятно стандартни. (:
    Бяхте писали за входни нива , аз бях изключила за тях. Какво ли ще има?
    Зеленчуците - оххх , много ми е смешна тази част. (: И без това не съм много по зеленчуците.. дано някой морков не ме целне право в десятката.
    Много дълъг пост стана , но не бях се включвала в темата и исках да дам мнение за всичко долу-горе. (:

мале мале.. аз искам да започна и то супер много ;д ново даскало ново хора мисля че ще ми е много интересно и забавно (поне в началото ) ;ддд и аз като теб за униформите и за книгите ;д аз дори не знаех че имаме задължителна литература и тази година хахах ;дд
    таа за чантите и аз съм като теб.. не знам точно какво .. имам си една чанта черничка с която ходя на даскало от доста време ;д амаа мисля и аз от ''На тъмно'' да си поръчам някоя раничка, понеже тука няма.. ;д
    охх за учебници и тетрадки все още изобщо не съм се интересувала.. ще изчакам да започна училище ;д и се надявам иииизобщо да няма входни нива (май ще си остана с надяването ;дд ) ..
    та и аз дойдох на темата за зеленчуците ;дд ако някой ми подари морковче много ще се зарадвам защото обичам да хрупам моркови попринцип ;ддд
    за новото даскало най много ме вълнува класа.. дано да има готини хора ^^ та толкова от мен за сега ^^

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    Не , никога не съм чел книгите защото не е нужно , никой не те пита от даскалите дали си ги прочел или не
    В досегашното ми училище правихме редовно контролни върху съдържанието на книги или анализите на стихотворения и по-добре чети, докато имаш време, за да няма изненади. А и не са кой знае колко произведенията и няма да отнеме много време.

Град
    Russe
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Не , никога не съм чел книгите защото не е нужно , никой не те пита от даскалите дали си ги прочел или не
    В досегашното ми училище правихме редовно контролни върху съдържанието на книги или анализите на стихотворения и по-добре чети, докато имаш време, за да няма изненади. А и не са кой знае колко произведенията и няма да отнеме много време.
    И да искам немога защото се връщам от чужбина чак на 6 септември

Град
    Русе
    Ако имаш списъка - http://chitanka.info/ Ако го нямаш мога да ти дам този, който имам аз, те са еднакви произведенията.

Град
    Russe
    Ако имаш списъка - http://chitanka.info/ Ако го нямаш мога да ти дам този, който имам аз, те са еднакви произведенията.
    Имам го, ще видя какво мога да прочета

О, ГЕДЕБОП, не е ли затвориха тая читанка? Иначе, мене ми мина мерака, 6-ма от новия ми клас ще са пълни простаци..

я дайте този списък че аз го нямам пък искам да почета малко ^^

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Град
    Русе
    Някой може ли да ми даде линк за произведението на Валери Петров "Японският филм", защото намирам само интерпретативни съчинения, но не и самото произведение.Мерси предварително

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA
    Някой може ли да ми даде линк за произведението на Валери Петров "Японският филм", защото намирам само интерпретативни съчинения, но не и самото произведение.Мерси предварително
    http://gothic.blog.bg/izkustvo/2009/...-petrov.279703

Цитирай Първоначално написано от xToxiic
    няколко страници по-напред съм посtнаlа линк към темата със списъците с книги за лятото на SmilezZz

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Цитирай Първоначално написано от xToxiic
    няколко страници по-напред съм посtнаlа линк към темата със списъците с книги за лятото на SmilezZz
    Ето я:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Ох,аз все още се колебая дали да нося цветя на 15 септември..При условие,че класния ръководител е МЪЖ..Според вас дали да нося цветя или не ?
    Аз не мога да реша все още

^спред мен е тъпо да носиш цветя, при положение, че ти тоя човек го виждаш за първи път ... ще изглеждаш кът някоя подмазвачка ... не те нападам просто си казвам мнението
    There is a princess in every girl

Голям фен Аватара на rammstein123
    Цитирай Първоначално написано от BebYlzZz
    ^спред мен е тъпо да носиш цветя, при положение, че ти тоя човек го виждаш за първи път ... ще изглеждаш кът някоя подмазвачка ... не те нападам просто си казвам мнението

1. 90% от хората ги виждаш за пръв път. Откъде ще знаеш, че и те няма да носят цветя?
    2. Традиция е и смятам да я спазя. Все пак тази учителка ще ме търпи пет години, защо пък да не похарча 10 лева преди да я видя за пръв път?
    Saatana! Vittu! Perkele!

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Цитирай Първоначално написано от BebYlzZz

1. 90% от хората ги виждаш за пръв път. Откъде ще знаеш, че и те няма да носят цветя?
    2. Традиция е и смятам да я спазя. Все пак тази учителка ще ме търпи пет години, защо пък да не похарча 10 лева преди да я видя за пръв път?
    при нас е различно защото при записването се носи една саксия с цвете...иначе това е личен избор, който иска може да си носи
    There is a princess in every girl

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си