- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да порасна?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Аз съм на 14 години и съм висок 143...Най-нисък съм в моя клас.Татко и дядо са високи,а пък майка и баба са ниски ;X Пия мляко,ям плодове и зеленчуци,взимам рибено масло и все пак съм нисък...преди играех баскет,но и той не ми помогна.Ако някой може да ми даде някакъв съвет ше му бъда благодарен ;]]

Ами пич и аз имам такъв проблем вече съм 7 клас апък съм съм висок 152-153 в класа ми от момчетата на 3 място по височина съм ами моя съвет е лягай си в 9:30-10:00 а обед си лягай също да спиш много помага и продължавай да ядеш плодове и здравословна храна !
Тва за първи път го чувам,ама го пробвай.. няма лошоПървоначално написано от delux4eto
Иначе моя съвет е повече спорт.Спорта развива всички мускули и стави..

И аз така човек, на 14 години метър и 55
аз на 13 години, бях 1.39м, а сега на 15 години, съм 1.73м.. пубертета си казва своето
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Явно още не си навлязъл в пубертета..Но е хубаво да спортуваш,баскет,волейбол, може и да е просто генИма и ниски хора натози свят все пак,не трябва да те пристеснява.Всеки си има неговите проблеми

Има 1000 теми като тази...съветите все са едни й същи освен моя...закопаваш се до кръста в градината и викаш дядо си да те полее. Ако имаш късмет ще растеш заедно с тревата.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.

Пуснато на: Пон Авг 09, 2010 4:13 pm
Има 1000 теми като тази...съветите все са едни й същи освен моя...закопаваш се до кръста в градината и викаш дядо си да те полее. Ако имаш късмет ще растеш заедно с тревата. Laughing
маи взехте да се гаврите с мом4ето
Първоначално написано от Claymore

Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...

If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Да.Напълно нормално е .
Точно тук ли реши да го напишеш..В темата на човека,който е с 1година по-голям от теб а е с 24см. по-нисък.Още повече ще го депресираш.Разстежа не може да се лекува.Зависи от голяма степен до гена.Какво толкова ви притеснява.Всеки си има недостатъците.
Първоначално написано от Waterpolo1997
Това е доста тъп въпрос...пък и нещо не мога да схвана...мислиш, че трябва да си по-висок ли или по-нисък?
Всеки расте със спортове като баскетбол, въпроса е да го тренираш година-две. Аз нищо не съм тренирала [след няколко месеца навършвам 14] пък съм 1.67-1.70 - тва доказва само, че всичко е до ген. Имам и един фр дето е '95 пък е 1.85 [и той май не беше тренирал]. За това спорта му е цаката. Освен ако сам не си скачкаш вкъщи по 2-3 часа на ден.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.

Първоначално написано от lady__bird
Един тип от моя клас /95/ е 1.90 и казва, че е тренирал само футбол и то за малко..Първоначално написано от Claymore

Първоначално написано от eliyiy

Спокс ще дръпнеш, аз на 13 бях 155-160 сега съм на 15 и съм 1,76

дам така е, аз на 13-14 бях към 1.57 , сега съм на 18 и съм 188 см.честно казано в 8 клас бях много нисък :/ .. но ето дръпнах доволно
.. няма нищо по хубаво от това да си висок и здрав
Така че спокойно, щом дядо ти и баща ти са високи

Добре хора аз имам същият проблем. Сега ще съм 8 клас ( в ново училище) и съм 155 см. Не ми казвайте, че всичко е до гена, защото познавам едно момче което е много високо - 184 см а родителите му са ниски. Вчера ходих при личния си лекар и той ми каза, че момичетата растели до 17 а момчетата до 18. Родителите ми са високи, както и брат ми. А дали аз ще порасна още. Впрочем ям Nesquik
Аз съм на 14,1.52-3 какво да ти кажаНашите не са много високи,ама пък не са и чак толкова ниски..
Та то си е до ген,не можеш да го промениш кой знае колко,спорт и здравословно хранане - това е.Има време да дръпнеш с поне още няколко сантиметра

“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Хах, ти си късметлия като си още на 14. Стани на 18 и тогава говори кой е нисък и кой не... смешник.