- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кефи ли аватара на предишния? ||vol. 3||
Първоначално написано от GD
![]()
Да![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Първоначално написано от Stotii
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Да
Кефи ме
Първоначално написано от burpp
Да, има хубаво пъпче![]()
Мерси мерси![]()
Да
става![]()
![]()
Да
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Ми да, и сегашният и предишният аватар са хубави, въпреки, че се радвах на женската аудитория![]()
Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
Да, дано най-накрая се спре на някой аватар![]()
Кефи ме ии да спрях се вече на аватар.![]()
Кефи ме
Tвоята снимка по ме радвашеПървоначално написано от KaPrIzZcHeTo
![]()
Да