- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ме харесва, аз не!
Ти си ми идола братле, винаги алтернативни отговориПървоначално написано от umri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много ли е грозна мейна?Първоначално написано от mivigas
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
не си ти,а не нищо,помислих та за един,ама не си
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много! Ако не беше, мислиш ли, че щях да я оставя. Ако има някой друг метод, споделяйте!Първоначално написано от tuzaro
![]()
направо ме разбивате
и кво толкова мислиш за нея,при положение,че има 1 месец до дск?!
абе прекарвай си хубаво и да не ти пука
![]()
чупи и муцуната с лопата![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
ама и ти няаш ко да кажеш начи
![]()
![]()
Да не би тя да те кефи някво, пък заради тва че не е мн привлекателна да не искаш да имате нещо.. така де дори и разговор да проведете, за да не почнат ДРУГИТЕ да те бъзикат... щото и тва го има, аз не бих се сетила за досадник от класа посред лято, камо ли да мисля как да го накарам да спре да ме дразни... пък и като почнете даскало може вече да не те гледа както те е гледала преди...
Не, нямам АБСОЛЮТНО никакви симпатии към нея. Казах, че я срещнах на скоро и се сетих, за това.Първоначално написано от djipsito
Прекалено много се филмираш... Не обръщай чак толкова голямо внимание на това, говорил ли си с нея, че на 100% да си сигурен,че те харесва? Аа да, на теб ти е прекалено неприятно да говориш с нея... Моят съвет е, да не й обръщаш внимание, като я забележиш пак да те гледа я попитай, дали има да ти казва нещо. Ако си замълчи, просто кажи, аз мислех, че имаш и това е... Разговор за по-малко от минута
. А ако ти каже например, че те харесва, внимателно й обясни "Не си мой тип, съжелявам", а недей да я базикаш и да се държиш грубо, както повечето на твоята възраст правят. Не се знае, кога и на теб ще ти се случи да попаднеш на нейно място
. Успех...
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥
прави като мене (само дето аз го правя с момчета ;Д) режиииии
Най-лесното решение - недей да ходиш на даскало така ша си решиш много проблеми ..![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
Ако не искаш да говориш с нея следващия път като те гледа така, пусни едно отегчено и изнервено оффффф, пък ако не се досети сама, ще трябва да говориш.![]()
Честно, представих си я тая, сигурна е много смотана.
Много филми гледаш.Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Верно е голямо клише.
Що, виждаш,че тя те гледа значи и ти я гледашне и обръщай внимание ,прави се че не я виждаш или направо и кажи!!!
абе вие луди ли сте,говоря за тия дето казвате "говори с нея" или пък "прави се,че не я забелязваш" ..ама нека да я остави да го гледа бе....даже и той ако и хвърля по някой поглед ще се получи перфе...ами да,вие знаете ли,че ако кажеш на момиче,че не я харесваш,тя как ще се почувства или пък дори и с намек да я игнорирате.... а ти дразнещия се просто се прави,че ти е симпатична,хвърляй и по един поглед,говори си с нея междучасията,тя най-вероятно ще си мисли,че я харесваш ама на тебе кво ти пука,важното е-колкото повече женки,толкова по-добре....поне така мисля аз![]()
![]()
много странно,на момче да му досажда поглед на момиче,абе я се огледай всички за това мечтаят....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Говори с нея и й обясни спокойно, че наистина не я харесваш и те притеснява с постоянното си досадно преследване, но все пак се съобразявай докато й говориш, не бъди груб, ще ъ стане супер кофти все пак
хаха най-добре й кажи нещо на криво,на което няма да се зарадва, и ще почне да те гледа на криво...![]()
Ти не си добреПървоначално написано от zlonamerena
![]()
...може да почне да го гледа на криво,ама т'ва ще е временно и после ще почне да го харесва повече и повече,защото ще вижда,че я отбягва... абе нека я гледа...к'во толко му пречи
![]()
:P :P
хаха правилно.. е щом не е тръгнала все още да ти звъни и да те преследва.. добре е..Първоначално написано от sonsta
не се занимавай,нека си гледа.. с гледането ще си остане :P
Не четох по-горните мнения,но според мен щом те дразни кажи й го и тя ако има поне малко акъл ще спре!![]()
All my life ... and the hereafter ...