.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Град
    Кърджали
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Недей слуша кво ти говорят. Просто я игнорирай и с времето ще и писне. Недей и го казва, първо, защото вероятно ще и стане кофти, второ...някой път може да ти потрябва нещо. Погледни от друг ъгъл на нещата. От един клас сте и ще си гледате скапаните мутри, докато навършите 19, така че можеш да подходиш умно, вместо да й разбиваш вече разбитото самочувствие. Игнорирай и тва е... Така си оставяш отворена врата. Един ден след 2-3 години, ако стане готина мастия, пък ти още си стоиш девствен, спокойно можеш да и го подариш между краката, докато ако я нараниш сега... ща мрази много. Помисли си хуу.

пп. Гони ме инсомнияяяяяяяяяяяяяя
    Ти си ми идола братле, винаги алтернативни отговори

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от mivigas
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    абе от къде си?
    Не бих искал да споделям. Защо питаш?

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    разчекни я от сeкс мейна
    То да ми беше кеф, щях, ама тая не можеш я докосна...
    много ли е грозна мейна?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе от къде си?

разчекни я от сeкс мейна
    много ли е грозна мейна?
    не си ти,а не нищо,помислих та за един,ама не си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

абе от къде си?

разчекни я от сeкс мейна
    много ли е грозна мейна?
    Много! Ако не беше, мислиш ли, че щях да я оставя. Ако има някой друг метод, споделяйте!

Град
    аda,pri teb...
    направо ме разбивате и кво толкова мислиш за нея,при положение,че има 1 месец до дск?! абе прекарвай си хубаво и да не ти пука

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    чупи и муцуната с лопата
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    аda,pri teb...
    чупи и муцуната с лопата
    ама и ти няаш ко да кажеш начи

Супер фен Аватара на djipsito
    Да не би тя да те кефи някво, пък заради тва че не е мн привлекателна да не искаш да имате нещо.. така де дори и разговор да проведете, за да не почнат ДРУГИТЕ да те бъзикат... щото и тва го има, аз не бих се сетила за досадник от класа посред лято, камо ли да мисля как да го накарам да спре да ме дразни... пък и като почнете даскало може вече да не те гледа както те е гледала преди...

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Да не би тя да те кефи някво, пък заради тва че не е мн привлекателна да не искаш да имате нещо.. така де дори и разговор да проведете, за да не почнат ДРУГИТЕ да те бъзикат... щото и тва го има, аз не бих се сетила за досадник от класа посред лято, камо ли да мисля как да го накарам да спре да ме дразни... пък и като почнете даскало може вече да не те гледа както те е гледала преди...
    Не, нямам АБСОЛЮТНО никакви симпатии към нея. Казах, че я срещнах на скоро и се сетих, за това.

Прекалено много се филмираш ... Не обръщай чак толкова голямо внимание на това, говорил ли си с нея, че на 100% да си сигурен,че те харесва? Аа да, на теб ти е прекалено неприятно да говориш с нея... Моят съвет е, да не й обръщаш внимание, като я забележиш пак да те гледа я попитай, дали има да ти казва нещо. Ако си замълчи, просто кажи, аз мислех, че имаш и това е... Разговор за по-малко от минута . А ако ти каже например, че те харесва, внимателно й обясни "Не си мой тип, съжелявам", а недей да я базикаш и да се държиш грубо, както повечето на твоята възраст правят. Не се знае, кога и на теб ще ти се случи да попаднеш на нейно място . Успех...
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    прави като мене (само дето аз го правя с момчета ;Д) режиииии

Най-лесното решение - недей да ходиш на даскало така ша си решиш много проблеми ..
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Ако не искаш да говориш с нея следващия път като те гледа така, пусни едно отегчено и изнервено оффффф, пък ако не се досети сама, ще трябва да говориш.
    Честно, представих си я тая, сигурна е много смотана.

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Само по заглавието ще ти отговоря..

`Тя ме харесва, аз ~ не.`

след време ще пишеш тема :

Аз я харесвам, тя мене ~ не.

п.п.

Вкарвам едно `клише` .. чист пример :

Тя го харесваше,
    той нея не.
    Тя го обичаше,
    той нея не.
    Тя го прегръщаше,
    той нея не.
    Тя го целуваше,
    той нея не.
    Тя го забрави,
    той нея не !
    Много филми гледаш.
    Верно е голямо клише.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Що, виждаш,че тя те гледа значи и ти я гледаш не и обръщай внимание ,прави се че не я виждаш или направо и кажи!!!

абе вие луди ли сте,говоря за тия дето казвате "говори с нея" или пък "прави се,че не я забелязваш" ..ама нека да я остави да го гледа бе....даже и той ако и хвърля по някой поглед ще се получи перфе...ами да,вие знаете ли,че ако кажеш на момиче,че не я харесваш,тя как ще се почувства или пък дори и с намек да я игнорирате.... а ти дразнещия се просто се прави,че ти е симпатична,хвърляй и по един поглед,говори си с нея междучасията,тя най-вероятно ще си мисли,че я харесваш ама на тебе кво ти пука,важното е-колкото повече женки,толкова по-добре....поне така мисля аз много странно,на момче да му досажда поглед на момиче,абе я се огледай всички за това мечтаят....

Говори с нея и й обясни спокойно, че наистина не я харесваш и те притеснява с постоянното си досадно преследване, но все пак се съобразявай докато й говориш, не бъди груб, ще ъ стане супер кофти все пак

хаха най-добре й кажи нещо на криво,на което няма да се зарадва, и ще почне да те гледа на криво...

Цитирай Първоначално написано от zlonamerena
    хаха най-добре й кажи нещо на криво,на което няма да се зарадва, и ще почне да те гледа на криво...
    Ти не си добре ...може да почне да го гледа на криво,ама т'ва ще е временно и после ще почне да го харесва повече и повече,защото ще вижда,че я отбягва... абе нека я гледа...к'во толко му пречи :P :P

Цитирай Първоначално написано от sonsta
    Цитирай Първоначално написано от zlonamerena
    Ти не си добре ...може да почне да го гледа на криво,ама т'ва ще е временно и после ще почне да го харесва повече и повече,защото ще вижда,че я отбягва... абе нека я гледа...к'во толко му пречи :P :P
    хаха правилно.. е щом не е тръгнала все още да ти звъни и да те преследва.. добре е.. не се занимавай,нека си гледа.. с гледането ще си остане :P

нзз

Не четох по-горните мнения,но според мен щом те дразни кажи й го и тя ако има поне малко акъл ще спре!
    All my life ... and the hereafter ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си