.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Фен Аватара на sambadance94
    Град
    Пловдив
    пука ли ти .. ходиш и бягаш определено ще има резултат

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Е права си, но все пак ми е интересно. Казаха ми, че е 600 метра. Мерси пак на всички
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на kosder
    Около 415 м. е обиколката
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Е права си, но все пак ми е интересно. Казаха ми, че е 600 метра. Мерси пак на всички
    долу е точно 400 (точно до тревата), а горе точно 605!

За отслабване се тича сутрин на гладно. Не съм в състояние да обясня точно защо се тича сутрин, но сигурно има причина всички така да правят.

Почти всеки свободен ден съм на стадиона, може и да те познавам от някъде..

Не е важно кога бягаш! Ако тичаш сутрин от личен опит знам, че нищо не се получава... ако искаш да отслабнеш просто бъди по постоянна в тичкането и не хапвай много сладко! аа забравих да добавя, че като тичането по пътя например гориш повече калории, от колкото по зебран на пример.
    Scars remind me, of just how far that I've come .. !

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от SomethingWild
    Не е важно кога бягаш! Ако тичаш сутрин от личен опит знам, че нищо не се получава... ако искаш да отслабнеш просто бъди по постоянна в тичкането и не хапвай много сладко! аа забравих да добавя, че като тичането по пътя например гориш повече калории, от колкото по зебран на пример.
    Не се получава нищо щото го правиш грешно! Сутрин на гладно 2 кафета и 1 аспирин и правиш 10 обиколки,100лицеви 100 набирания и стълби ако има изкачваш и слизаш 5-6 пъти и тогава говори няма ли ефект!

авторе ако нз колко е обиколката на стадиона ти тичай от едната врата до другата 100 метра е ........ относно за бягането който цели отслабване сигурно трябва да има специална диета нз аз също бягам сутрин но права 1 тест самоче не за отслабване а за подобряване на резултат ..... зимам аминокиселини преди да бягам и не отслабвам защото не ми и трябва

Град
    Пловдив
    fatrat >>>> и след тея кафета и да припаднеш :Д много умно :Д

Цитирай Първоначално написано от sambadance94
    fatrat >>>> и след тея кафета и да припаднеш :Д много умно :Д
    Аз ли? Май не си ми чела мненията.Падам си мазохист и стигам до 5 кафета на ден! Така ,че неговори неподготвена!

Град
    Пловдив
    ай горкия

^Присмивай ми се Няма проблеми! Обаче права за 4 седмици 6% подкожни нали . Само за да се ограмотиш абсолютния минимум за функциите на тялото или за да можеш да живееш е 3% !

Град
    Пловдив
    това не беше подигравка емотиконката е "shock", а не, че означава присмиване!

Цитирай Първоначално написано от sambadance94
    това не беше подигравка емотиконката е "shock", а не, че означава присмиване!
    да но "ай горкия" звучи иронично

Град
    Пловдив
    на теб така ти звучи хайде да не се караме

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    еей момичето е опасно предупреждава те виждаш ли ги двете близначки на аватара ми те са и бодигарди
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Да се направят 100 набирания е адски трудно на каквито и да е серии. Аз лицеви съм стигал макс до 200 но поне на едно 10-15 серии.

А кафетата са заради това че кофеина спомага разграждането на мазнините и превръщането им в енергия!!

Цитирай Първоначално написано от kadishona
    Да се направят 100 набирания е адски трудно на каквито и да е серии. Аз лицеви съм стигал макс до 200 но поне на едно 10-15 серии.

А кафетата са заради това че кофеина спомага разграждането на мазнините и превръщането им в енергия!!
    100 набирания са 10 серии по 10 набирания-това ако е трудно???

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Цитирай Първоначално написано от kadishona

100 набирания са 10 серии по 10 набирания-това ако е трудно???
    10 серии по 10 набирания говори за доста добра кондиция, не е толкоз лесно, колкото звучи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Най-секси е тичането по обед заради топлинния удар
    Желязна логика имаш !!!!
    Scars remind me, of just how far that I've come .. !

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    chovek ti normalen li si?! kwo e twa spane ?! stqgai se i pochwai da bqgash sutrin dokato e hladno..twa e ot men aiide uspeh ; ))

Град
    Плевен

Re: Относно бягането

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Добре,бе питах баща ми колко метра е една обиколка на стадион Раковски и той ми каза 400 метра. А някой знае ли колко е дълга една обиколка на най-горното, където обикновено тичат хората(над скамейките) ? И искам да ви питам как е по-добре : сутрешно или вечерно тичане? Защото примерно аз сега като спя като пор до 12 и не искам и не ми се става в 8 да ходя да се бъхтя, пък вечер си ми е много удобно? Ще има ли резултат някакъв?
    Ако искаш да постигнеш нещо, или да отслабнеш тренирай нещо, а в отговор на въпроса ти е най-полезно и сутрин и вечер, обаче ако трябва да избираш, избери вечер. Сутрин, мускулите ти още не са се сабудили, а ако искаш да тичаш сутрин трябва да станеш в около 7 часа да загрееш хубаво да правиш клякания, лицеви опори и набирания и си тичай колкото искаш.

ох и аз искам да почна обаче все нямам воля.. пък и като знам че няма с кой хич не ми се тича сама.Друго си е с компания.Знам от личен опит ;д
    What if I need you baby,would you even try to save me,
    or would you find some lame excuse to never be true... [music]

{{}}

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от kris37o
    ох и аз искам да почна обаче все нямам воля.. пък и като знам че няма с кой хич не ми се тича сама.Друго си е с компания.Знам от личен опит ;д
    Не знам за твоя личен опит, но от моя съм си направил извода, че от самото тичане нямаш възможност да говориш и е все тая дали ще имаш компания или не. Пък и след като побягаш известно време, от умора игнорираш света около теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на radeberger
    Обиколката на футболното игрище е 600 М мисля .

Chacho не говоря за някой с който да си говоря докато тичам .. а просто да има някой с мен .. не ми е хубаво да тичам сама.Незнам как да ти го обясня. ;д Например преди като тичах на околовръсното и се чувствах по спокойна и сигурна като имаше някой с мен .. или когато се измарях и забавях когато тя ме минеше и я гледах от отзад се ентосиазирах и я настигах ..
    What if I need you baby,would you even try to save me,
    or would you find some lame excuse to never be true... [music]

{{}}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си