- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Относно бягането
пука ли ти .. ходиш и бягашопределено ще има резултат
![]()
![]()
Е права си, но все пак ми е интересно. Казаха ми, че е 600 метра. Мерси пак на всички![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Около 415 м. е обиколката
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
долу е точно 400 (точно до тревата), а горе точно 605!Първоначално написано от ecstazy
За отслабване се тича сутрин на гладно. Не съм в състояние да обясня точно защо се тича сутрин, но сигурно има причина всички така да правят.
Почти всеки свободен ден съм на стадиона, може и да те познавам от някъде..
Не е важно кога бягаш! Ако тичаш сутрин от личен опит знам, че нищо не се получава... ако искаш да отслабнеш просто бъди по постоянна в тичкането и не хапвай много сладко!аа забравих да добавя, че като тичането по пътя например гориш повече калории, от колкото по зебран на пример.
![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
Не се получава нищо щото го правиш грешно! Сутрин на гладно 2 кафета и 1 аспирин и правиш 10 обиколки,100лицеви 100 набирания и стълби ако има изкачваш и слизаш 5-6 пъти и тогава говори няма ли ефект!Първоначално написано от SomethingWild
авторе ако нз колко е обиколката на стадиона ти тичай от едната врата до другата 100 метра е ........ относно за бягането който цели отслабване сигурно трябва да има специална диета нз аз също бягам сутрин но права 1 тест самоче не за отслабване а за подобряване на резултат ..... зимам аминокиселини преди да бягам и не отслабвамзащото не ми и трябва
![]()
fatrat >>>> и след тея кафета и да припаднеш :Д много умно :Д
Аз ли? Май не си ми чела мненията.Падам си мазохист и стигам до 5 кафета на ден! Така ,че неговори неподготвена!Първоначално написано от sambadance94
^Присмивай ми сеНяма проблеми! Обаче права за 4 седмици 6% подкожни нали
. Само за да се ограмотиш абсолютния минимум за функциите на тялото или за да можеш да живееш е 3% !
това не беше подигравка емотиконката е "shock", а не, че означава присмиване!
![]()
да но "ай горкия" звучи ироничноПървоначално написано от sambadance94
![]()
еей момичето е опасно предупреждава тевиждаш ли ги двете близначки на аватара ми те са и бодигарди
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да се направят 100 набирания е адски трудно на каквито и да е серии. Аз лицеви съм стигал макс до 200 но поне на едно 10-15 серии.
А кафетата са заради това че кофеина спомага разграждането на мазнините и превръщането им в енергия!!
100 набирания са 10 серии по 10 набирания-това ако е трудно???Първоначално написано от kadishona
10 серии по 10 набирания говори за доста добра кондиция, не е толкоз лесно, колкото звучи.Първоначално написано от fatrat
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
![]()
![]()
Желязна логика имаш !!!!
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
chovek ti normalen li si?! kwo e twa spane ?! stqgai se i pochwai da bqgash sutrin dokato e hladno..twa e ot men aiide uspeh ; ))
Ако искаш да постигнеш нещо, или да отслабнеш тренирай нещо, а в отговор на въпроса ти е най-полезно и сутрин и вечер, обаче ако трябва да избираш, избери вечер. Сутрин, мускулите ти още не са се сабудили, а ако искаш да тичаш сутрин трябва да станеш в около 7 часа да загрееш хубаво да правиш клякания, лицеви опори и набирания и си тичай колкото искаш.Първоначално написано от ecstazy
ох и аз искам да почна обаче все нямам воля.. пък и като знам че няма с койхич не ми се тича сама.Друго си е с компания.Знам от личен опит ;д
What if I need you baby,would you even try to save me,
or would you find some lame excuse to never be true... [music]
{{}}
Не знам за твоя личен опит, но от моя съм си направил извода, че от самото тичане нямаш възможност да говориш и е все тая дали ще имаш компания или не. Пък и след като побягаш известно време, от умора игнорираш света около теб.Първоначално написано от kris37o
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Chacho не говоря за някой с който да си говоря докато тичам .. а просто да има някой с мен .. не ми е хубаво да тичам сама.Незнам как да ти го обясня. ;д Например преди като тичах на околовръсното и се чувствах по спокойна и сигурна като имаше някой с мен.. или когато се измарях и забавях когато тя ме минеше и я гледах от отзад се ентосиазирах и я настигах ..
![]()
What if I need you baby,would you even try to save me,
or would you find some lame excuse to never be true... [music]
{{}}