.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

как да спра програмите които се пускат с компа ??

хии хора ... та въпроса ми е как да спра програмите които се пускат с компа ?? .... и преди да ми кажете да търся в търсачката - търсих но не успях да намеря нищо така че моля ви се ... хелп
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Re: как да спра програмите които се пускат с компа ??

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    хии хора ... та въпроса ми е как да спра програмите които се пускат с компа ?? .... и преди да ми кажете да търся в търсачката - търсих но не успях да намеря нищо така че моля ви се ... хелп
    Здравей! Не зависимо от това, кой Win ползваш правиш следното:

1. Отваряш си меню "Run", а ако го нямаш в "Start" менюто използвай комбинацията "Бутона с логото на MS Windows + R"

2. В полето на "Run" пишеш командата "msconfig" (без кавичките) и щракаш "ОК"

3. В отворилият се прозорец щракаш на таба "Startup" - Там ще видиш списък на всички програми, които се стартират заедно с операционната система, като за да изключиш дадена програма да не се стартира от начало, заедно със зареждането трябва просто да махнеш отметката, която е пред името на дадената програма! Тоест програмите които имат отметка преди името си се стартират автоматично, а тези които нямат не се стартират!

След това просто щракни от долу бутона "ОК" и готово!

Мерсии адски много задължена съм ти доживотт

Кво по-хубаво нещо от тва, момиче да ти е задължено доживот?

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Хъм... ами не знам - не ми се беше случвало...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Хъм... ами не знам - не ми се беше случвало...
    Хехх зависи в къв смисъл го разбирате

да не пускам нова тема ще ви питам пак тук как да сложа някоя програма да се пуска с компа пробвах от онова msconfig ама не става или просто не съм го намерила

Голям фен Аватара на lmao
    в опциите на самата програма, трябва да има някъде отметка, която да ти пише "програмата да се пуска със стартирането на уин-а"
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Ами няма такава опция някакви други начини ?

Ако все пак дадената програма няма в настройките си опция за стартиране автоматично заедно със стартирането на Windows-а, трябва да направиш следното:

- Отвори си старт менюто, след това избери "All Programs" и там търсиш папка с името "Startup". По принцип трябва да е празна. След това правиш "Shortcut" (пряк път) на стартиращият (*.ехе) файл на програмата, която искаш да се стартира автоматично и го местиш в папката "Startup". След това рестартираш РС-то и виждаш дали се стартира дадената програма!

Успех...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си