- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска Любов
Здравейте .. пиша ви понеже си имам сериозна връзка .. на 16 години съм .. гаджето ми на 19 .. така .. правим секс почти всеки денно .. аз съм против френската любов .. моля дайте ми куража да се навия за нея .. или ми обяснете малко за нея .. не искам да му откажа когато я поиска ..
защото това ще означава край за нашата връзка ..моля ви .. !!!
![]()
![]()
и аз бях много против той да ми прави .... зависи дали ти ли не искаш да му правиш или той на теб да ти прави .... отпусни се наслади се на мига ....всичко идва с възбудата
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудя се дали въобще да кажа нещо..След като връзката ви ще се разпадне ако не му духаш,за какво си говорим тогава?Първоначално написано от iw0na
Can It All Be So Simple ?
Къв кураж...?Просто се иска да се пребориш подсъзнателно с тов,което ще правиш,че му лапаш члена.Другато вече е въпрос на интерпретация от твоя страна.
Какво те е накарало да станеш против френската любов?
Първоначално написано от xinfamous
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
бега маани са от тоз ...Първоначално написано от xinfamous
![]()
Добре казано. Замисли се над това.Първоначално написано от xinfamous
А иначе - помисли си колко приятно би му станало ако го изненадаш някой път и без да си е искал му доставиш това удоволствие. Докато го правиш мисли за това. А за да помогнеш и на себе си няма да е лошо да се опиташ да намериш удоволствието в цялата работа и за теб.
А ако имаш някакво затвърдено негативно мнение за френската любов, значи просто няма да я правиш. Няма да се насилваш до погнуса, я.
В случай, че действително имаш желанието да преодолееш проблема и ви е наистина сериозна връзката, ще му обясниш как точно се чувстваш, ще говорите за това и ще опитате да го преодолеете. (независимо до какво решение ще стигнете)
Поне това се очаква да се случи при едни сериозни, честни отношения, каквито ти заявяваш, че имате. Сама разбереи дали е така...
Абсолютно ...Първоначално написано от xinfamous
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
На 19 съм. Приятелката ми също не искаше да ги прави, но аз много я обичах. Това не ни попречи да имаме 2.5 годишна връзка и просто да си правим секс и да се наслаждаваме. Ако ще късате за такова нещо, то ти го направи, а не тои да го прави заради отказ.
Винаги съм мечтал за връзка която се крепи на една свирка![]()
Извинявам се но не се сдържах
То ако един отказ за свирка води до скъсване... Ебахти сериозното ходене. Иначе и аз много трудно нявих моята. Сега понякога сама си искаИзглежда не е толкова страшно, споко.
ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info
ако връзкта ви се опира на едното духанеПървоначално написано от xinfamous
няма да го бъде....
ако е толкова сериозна и няма френска любов н е би трябвало да е чак толкова голям проблем
Хахахаха ... Противоречиш си ... Първо казваш, че ви е сериозна връзката, а после, че ако няма свирка - финито.![]()
![]()
![]()
![]()
Много сте ми интересни такива лапетии.
![]()
![]()
Като не си навита да му дадеш това, което може да си поиска /или поне като нямаш куража/ - не бъди с него.
I'm inlove with a criminal...
Щом казваш че ще скъсате заради няква си свирка.. Извнявай много момиче, но за мен това не е сериозна връска както казваш ти.
Познавам много момичета който имат твоя проблем или по скоро имаха.. Дори и аз мога да кажа същото. Но приятеля ми никога не ме насилвал или заплашвал че ако не му прая край. Просто се пристрашаваш и го правиш в това няма нищо лошо или гнусно . Но все пак решаваш ти. И ако този човек те зареже заради това че не искаш да му правиш свирки помисли наистина колко е държал на теб!!!
Успех ..![]()
![]()
Just becouse you said sorry, doesn't mean it never happened
И аз имах нещо подобно с първата ми приятелка,бяхме заедно вече сигурно около 5-6 месеца и въпреки че на мене ми беше супер кеф да я лижа тя така и не искаше да го лапне (грубо малко,ама айде)..И така един ден си лежахме и тя ми каза че е готова и иска да пробва и така се почнаПросто си имах търпение и това не беше някакъв мега решаващ аспект от връзката ни..
![]()
Can It All Be So Simple ?
Поне аз си мисля, че ще ме зареже .. или, че това ще я застраши .. извинявам се, че не се уточних
ами не се притесняваи със времето ще дойде от само себе си желанието да го направиш и ако истински те желае и обича няма да го интересува само дали искаш или не искашПървоначално написано от iw0na
Помисли си сериозно какво толкова ти пречи оралната любов.Ако все пак решиш,че не искаш да практикуваш такова,то просто недей.Ако приятелят ти иска,кажи му защо не искаш.
Ако наистина ви е сериозна връзката,много ме съмнява заради едното духане да те остави.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Има и друго: Ако свирката му е тоооолкова важна и спешна... може да не те изчака докато се навиеш ти ( ако изобщо смяташ да му направиш ). Има и такива, които си умират да д*хат и тоя пич винаги може да получи това, което иска, независимо, че не е от теб.
Ако не искаш да го правиш не го прави насила. а ако от това зависи вашата "сериозна връзка" .....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ще бъде край на връзката ви, ако не присъства френската любов в секса, така ли?! АМи сама си направи изводите, тоя човек какво гадже ти е и за какво те използва. Пък после му мисли за френска любов и т.н........Тц-тц..
амии...гледаш you tube, лапаш кура, оставяш го да се изпразни, гълташ и ...връзката Ви ще е супер, и той няма да забрави никога за теб.
споко няма се отровиш като гълташ, няма ти с еизтърка устата и т.н.
секс като секс...
АПРОПО: интересно какво ще стане като писка те чука в задника?!:P
![]()
![]()
![]()
И аз смятам,че на една свирка връзка не се крепи. Ако момчето държи на теб ще се съобрази с теб да изчакате известно време,когато да си готова и да имаш някъв интерес да му лапнеш "оная работа" или другото което е да не ти харесва орална любов и просто да не я практикуваш. Помисли си ако смяташ,че връзката ви е сериозна ,а тои не иска да ти направи компромис как ще се разбирате за по-напред тои все ще си налага мнението над теб... Toва ли искашПървоначално написано от DarkTemplar