.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Град
    Pleven
    Ми трябва да си предразположена към свирка ако не ти се духа за кво ще духаш за негов кеф ли ;дд ако е така начи не сте на доолре ..та мойто момиче само почна в началото и сега и аз си приийсквам но просто трябва да го искаш че да го правиш според мен ако не мислиш че трябва не го прави нз

Град
    София, baby
    Цитирай Първоначално написано от ivanko70
    амии...гледаш you tube, лапаш "мъжкия полов орган", оставяш го да се изпразни, гълташ и ...връзката Ви ще е супер, и той няма да забрави никога за теб.
    споко няма се отровиш като гълташ, няма ти с еизтърка устата и т.н.
    секс като секс...

АПРОПО: интересно какво ще стане като писка те чука в задника?! :P
    Това беше адски просташко, пич. Ако някой ден си харесаш интелигентно момиче ти казвам - отсега забрави за нея.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Винаги съм мечтал за връзка която се крепи на една свирка

Извинявам се но не се сдържах
    Много сладурско. Но не сериозно - и аз това си мислех. Ако не си готова да му духаш не го прави. Ако те остави за това... е, вече цитирах dimitar_ak, но сериозно - наистина ли искаш връзка крепяща се на 1на свирка? Прави си изводи за момчето!!
    Относно информация за френската любов - напиши в гугъл и ще видиш всичко. Можеш да пробваш и в YouTube. Аз не съм пробвала, но предполагам ще намерош цялата информация, която търсиш там.
    Dum Vivimus Vivamus

Veni vidi vici

Град
    София, baby
    Цитирай Първоначално написано от ivanko70
    амии...гледаш you tube, лапаш "мъжкия полов орган", оставяш го да се изпразни, гълташ и ...връзката Ви ще е супер, и той няма да забрави никога за теб.
    споко няма се отровиш като гълташ, няма ти с еизтърка устата и т.н.
    секс като секс...

АПРОПО: интересно какво ще стане като писка те чука в задника?! :P
    Това беше адски просташко, пич. Ако някой ден си харесаш интелигентно момиче ти казвам - отсега забрави за нея.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Винаги съм мечтал за връзка която се крепи на една свирка

Извинявам се но не се сдържах
    Много сладурско. Но не сериозно - и аз това си мислех. Ако не си готова да му духаш не го прави. Ако те остави за това... е, вече цитирах dimitar_ak, но сериозно - наистина ли искаш връзка крепяща се на 1на свирка? Прави си изводи за момчето!!
    Относно информация за френската любов - напиши в гугъл и ще видиш всичко. Можеш да пробваш и в YouTube. Аз не съм пробвала, но предполагам ще намерош цялата информация, която търсиш там.
    Dum Vivimus Vivamus

Veni vidi vici

една сериозна връзка не може да се крепи само на това.. все пак ако той те обича трябва да има търпение и това няма да е от толкова голямо значение.. и незнам ти защо си против.. нормално е АКО обичаш някой да искаш той да се чувства добре и да му е хубаво и ако това му харесва защо да не го направиш за него.. но все пак ако толкова много не искаш и си против.. според мен няма да е толкова голям проблем..няма да е важно ако те обича..
    ..бях в свят за мен непознат,
    но мислейки за бъдещето..
    изградих свой реален свят..
    играх шах и изгубих пешките си,
    но важното е че вече не повтарям
    грешките си....[*]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си