- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска Любов
Ми трябва да си предразположена към свирка ако не ти се духа за кво ще духаш за негов кеф ли ;дд ако е така начи не сте на доолре ..та мойто момиче само почна в началото и сега и аз си приийсквам но просто трябва да го искаш че да го правиш според мен ако не мислиш че трябва не го прави нз![]()
Това беше адски просташко, пич.Първоначално написано от ivanko70
![]()
![]()
![]()
Ако някой ден си харесаш интелигентно момиче ти казвам - отсега забрави за нея.
![]()
![]()
![]()
Много сладурско.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
Но не сериозно - и аз това си мислех. Ако не си готова да му духаш не го прави. Ако те остави за това... е, вече цитирах dimitar_ak, но сериозно - наистина ли искаш връзка крепяща се на 1на свирка?
![]()
Прави си изводи за момчето!!
Относно информация за френската любов - напиши в гугъл и ще видиш всичко. Можеш да пробваш и в YouTube. Аз не съм пробвала, но предполагам ще намерош цялата информация, която търсиш там.
Dum Vivimus Vivamus
Veni vidi vici
Това беше адски просташко, пич.Първоначално написано от ivanko70
![]()
![]()
![]()
Ако някой ден си харесаш интелигентно момиче ти казвам - отсега забрави за нея.
![]()
![]()
![]()
Много сладурско.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
Но не сериозно - и аз това си мислех. Ако не си готова да му духаш не го прави. Ако те остави за това... е, вече цитирах dimitar_ak, но сериозно - наистина ли искаш връзка крепяща се на 1на свирка?
![]()
Прави си изводи за момчето!!
Относно информация за френската любов - напиши в гугъл и ще видиш всичко. Можеш да пробваш и в YouTube. Аз не съм пробвала, но предполагам ще намерош цялата информация, която търсиш там.
Dum Vivimus Vivamus
Veni vidi vici
една сериозна връзка не може да се крепи само на това.. все пак ако той те обича трябва да има търпение и това няма да е от толкова голямо значение.. и незнам ти защо си против.. нормално е АКО обичаш някой да искаш той да се чувства добре и да му е хубаво и ако това му харесва защо да не го направиш за него.. но все пак ако толкова много не искаш и си против.. според мен няма да е толкова голям проблем..няма да е важно ако те обича..![]()
..бях в свят за мен непознат,
но мислейки за бъдещето..
изградих свой реален свят..
играх шах и изгубих пешките си,
но важното е че вече не повтарям
грешките си....[*]