- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Способни ли сте да убиете човек в момент на агресия ?
Аз също съм ядски избухлив човекзлопаметна съм,помня враговете си с години.И ако ми е направил нещо няма да му отмъстя веднага , ще почакам 2-3 години и ще го смажа
. Съглгласна съм с това за циганите
Мога всичките да ги убия
но това е друга тема за мангалите.Умея да контролирам себе си , но стане ли въпрос за мъст там не мисля!!
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Не, като се ядосам трудно се контролирам, но не мисля, че дотам бих стигнала, абсурд...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Това е най-лошото на моментното състояние.. НИКОЙ неможе да каже какво ще направи ако е поставен в такава ситуация.
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Не мисля. Случвало се е да се ядосам много и да искам да ударя някого, но винаги съм успявала да се контролирам. Най-често в такива моменти казвам прибързани неща, които не мисля, но чак да убия някой... крайно е![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Преди известно време имах дело заради 1 случка м/у мен и едно момче извън залата,беше с опасност за живота,дори беше оперирано от майка ми хах...в този момент разбрах колко лесно може да се отнеме човешки живот без дори да искаш. Както и да е,по темата: знам че съм способен и бих го направил но можеби само ако в случая важи правилото 'око за око' .
Can It All Be So Simple ?
Чак да убия не...
Попринцип не, обаче сериозно съм се замисляла да задуша бившия ми приятел. В момент когато съм ядосана не знам на какво съм способна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ххаха задуша викаПървоначално написано от mynichka
дамм кагота си разгневена не мислиш дори
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Не. Честно казано не ми се влиза в затвора от сега.![]()
Първоначално написано от Slamdancer
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Мангала не е човек бе той е боксова крушаПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
Определено съм с теб!!!!Първоначално написано от Chicharito
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Когато не съм ядосан съм като котенце,ама когато се ядосам мога да убия човек без да ми мигне окото![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
по-скоро бих зи забил ръката в стената като съм супер ядосан
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Като те гледам нищо няма да ти еПървоначално написано от LuxurySk0B
![]()
Ооо само с поглед!![]()
Не мисля, че мога да го направя...
п.п. Защо темата е в раздел "Любов" ?![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
В момент на агресия - не. Не ми стиска, а и моята агресия е само на думи, ако действам дори не мога да ударя силно, нямам злобата.
Виж, поради друга причина - мисля, че бих могла.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Категорично.. НЕ !!
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
Няма да е умишлено, със сигурност, но не е изключено. Като стане напечено удрям в сънната артерия, слънчевия сплит, черния дроб, а то кат се удари там... може и да не станеш. За сега са ставали де.![]()
Temet Nosce
벨야카
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от Grassh0pper