- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли дали живота си на половинката си в името на любовта
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Прекалено егоистична постъпка е това...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg

Ммм , той автора нещо не е написал коректно въпроса . Да дадем живота си , за да може половинката ни да е щастлива ? -> НЕЛОГИЧНО МИ ЗВУЧИ ТОВА , АКО ТОВА ИМАШ ПРЕДВИТ >>>>
Не, може би ако открия истинската любов ще мисля по различен начин.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
бих дала за сестрите ми или някоя от приятелките ми,но за гаджето-не съм сигурна
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
amnessia, на 25 съм, имам връзка от 6 години, живеем заедно. Достатъчно зряло разсъждавам. Обичам го, но все още не се е родил човекът, който обичам повече от себе си. Един ден за децата си вероятно бих се жертвала. На този етап не бих се жертвала заради половинката си. Най-ценното, което имам е моят живот. Той определя моя свят в някаква рамка - от раждането до смъртта ми. Приключа ли с живота си, вече няма нищо. Да му дам кръв, да му дам бъбрек - ок, но не и да жертвам живота си!

да добре казаноДобре...представи си,че човека Х,който обичаш е смъртно болен и единствения начин да оживее е да му се дари сърце,бъбрек или т.н.,но примерно,както често се случва в България,няма налични и Х трябва да чака,а това ще е фатално за него?Не би ли дала свой орган за да го спасиш?(казвам го като пример).. дали ще гледате как се мъчи от това просто да му дадете каквото му е нужно.. аз при най-малкото му нараняване откачам говота съм да си дам всичко ,но да се оправи незнам ако се стигне до там че да му трябват органи ( да не дава Господ) ...
ха..в случея аз ще искам да е просто щастлив и ЖИВ>.. независи му от другото...И за какво ще си дадете живота, вие да умрете, а той да си живее и да си намери друга?
Или си мислите, че в името на тази жертва ще ви остане верен до гроб!?
И като си дам живота кво? Да се самоубия в името на любовта ни?
Да застана пред куршум или нещо подобно да, ама автора не е уточнил какво точно...
Човешките органи не са части за автомобил, които могат да се заменят с нови. Каквото и да си говорим, това е истината. Ще удължи живота му със седмици/с месеци/с няколко години, но след това човекът ще умре... Просто това не са части, които могат да се подновяват отново и отново. Вярно, в такъв момент надеждата умира последна и всеки вярва, че човекът му ще продължи да живее дъъъъълги години, но ако това не се случи, а на мен ми е трудно да живея без даден орган и следствие на това умирам и аз. Какво става? Два погубени живота.Първоначално написано от wukktoruQ
Не бих дала живота си навярно... може би само за детето си, ако/като имам след време.
Любовта си е любов ,това е друго нещо ..
Не бих си дала живота или квото и да е ,защото не се знае как ще се промени и дали няма да ти забие нож в гърба ..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Ако темата е примерно:
Разкарвате се с гаджето си и премерно некой с патлак или нож напада гаджето ви и бихте ли застанали на пътя на нападателя? Аз КАТЕГОРИЧНО ДА !
Да си даде човек живота нямам предвид органОргана е част от организма на човека.Така е , трябва да се намери истинският човек за когото,си способен да си дадеш живота.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Всеки отговорил с 'Да' още съвсем нищо не е видял от любовта и е тотален улигофрен. :/
Can It All Be So Simple ?
Нещо се съмняваш ли? Защо любов трябва да е равно на саможертва. Любовта е равно на споделяне (за мен). Мога да споделя болката му, ще изстрадам с него всичко, през което може да ни се наложи да минем, ще търсим варианти, за да оцелеем и да сме добре (двамата). Егоистично е ако го оставя, а не ако не му дам сърцето си (например). Второто е инстинкт за самосъхранение.Първоначално написано от amnessia
Ако знаеше как се пише "Олигофрен" сигурно щях да ти повярвам..Първоначално написано от xinfamous
)
Ххха да неграмотникПървоначално написано от m1nik

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Автора имаше предвит ако дойде Хитмен и стерля 3 пъти по приятелката ви вие ще се хвърлите ли като геройте от филмите за да поемете куршумите и да умрете за половинката си , не знам кво не му разбрахте