Хора от 3 дни повръщам боли ме стомаха страшно много взимам няколко вида хапчета и сега почнах прахчета защото съм обезводнен ... ходих на лекар вливаха ми банка биха ми инджекция в гъза на другия ден след лекаря ми казаха да отида на ехограф отидох казаха че не е бъбречна криза а летен вирус ще почвам и антибиотик ям само солети и варени картофи незнам дали мога да ги овкусявам с оцет защото са страшно гадни така... Моля помогнете ми![]()
Как да помогнем ?![]()
А за овкусяването мисля, че не е много желателно щом говорим за обезводняване.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Ами с друго не мога да ти помогна, освен да ти кажа , че ако овкусяваш това трябва да стане единствено със сол или мерудия .. [тоест шарена сол] .. А защо само солети и картофи?! Можеш да хапваш препечени филийки .. Помагат на раздразнен стомах , а и те насищат .. А с малко сиренце и сок от компот работата е 6 :] Много често ми се гади и повръщам и съм обезводнена .. винаги така се оправям .. А тъй като картофи не понасям ям филийки докато се оправя ..
п.с. : пий повече водичка и сокчета [възможно най-много течности] .. и да се оправяш ти пожелавам ;*
Мда, препечените филийки много помагат.Ама да са си баш препечени, намажи със сиренце или както ти е по-удобно и яж.Наистина засища и помага доста.Аз преди когато бях на такива филий, също ядох варени картофи и помня, че си ги овкусявах със сол.Айде и се оправяй бързо, че в тия жеги не ти е лесно..![]()
Big or small, lies are lies!
чешмяна вода немога да пия пък каму ли сок сока не е много полезен днес изядох препечена филийка със салам и кашкавал и домати .. трябва само препечена филийка ли ? четох че доматите дразнели стомаха... ще потърся на магазините дали няма компот от дренки че и растройство имам ..![]()
Вирува 1 много гаден вирус на стомашно-чревната система.Гадост.Повръщане,б лки в корема..Спазвай предписаните неща и ще се оправиш![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
друго освен антибиотика пиеш ли?
ОДИН!!!
до вчера пиех цирукал
Или беше Церукал едно от двете
Тоя салам,ама ИЗОБЩО не е трябвало да го ядеш,без значение какъв е.Първоначално написано от yamaha436
РАЗРЕШЕНИ: препечени филийки(без масло или маргарин),солети,обикновен бисквити,сухари,печен(без мазнина)/варен картоф,изкиснато сирене,чай от шипка,дренки,оризова вода...
Не си прави експерименти с домати,филии с масло...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Това е плъзналия скапан нов летен вирус. Баща ми и няколко приятелки го прихванаха, явно и ти. Пиеш си лекарствата, които са ти предписали, а относно храната - препечени филийки, сирене, зеленчукова супа без булъони, домати и разни подправки, защото те само дразнят корема. Салами, колбаси и разни други мазнотии не тряаа ядеш също. Чай от мента или пресен джоджан с лимон действат добре на корема. Лежиш си, почиваш си и до няколко дена си като нов.
Fuck you You fucking Fuckers
Хора почти се оправих ... тоя е мноо гаден вирус 10 мои приятели се оплакват от същите симптоми
и аз съм така от снощи ... аз си го хващам всяка година , но винаги за ден два се оправям . Карам го на обикновени бисквити и препечени филии със сиренце може и сухари .И водичка за да не се обезводня но на малки глътки иначе я повръщам
Обикновени бисквитки, сухари, препечени филии, сирене, солети. МНОГО течности, особенно в тези жеги.
Когато отмине да не земеш да се наядеш като свиня, лека полека започваш да ядеш нещата, които си избягвал
Lexynnka
Мога да ти кажа, само да се оправяш по-бързо
Цялото семейство, че и баба и дядо ни хвана, за щастие мен ме държа най-малко (една вечер)![]()
Нито корем ме болеше, нито ми беше гадно, просто ми се повдигаше ии както спях - ставах драйфах и лягах да спа
На сутринта се лекувах с 2 литра кола и литър студен чай![]()
![]()
![]()
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Добре, че съм в Испания и съм далеч от тия гадости![]()
А мога да ви дам една идея, без майтап: 50 грама твърд алкохол помагат малко в такива ситуации (спира гаденето и разстройството)
1 ден пиеш МНОГО вода със стрит вътре въглен и по възможност не ядеш нищо.Ще се изповръщаш 5,6 пъти и на другия ден ше си муцунка гаранция![]()
И аз бях болен 1 ден преди изпитите си но нищо ти няма.Като започне да те били стомаха пийни си сода за да спре болката. За повръщането на мен ми спря на 2-рия ден след това не ядох много...
Аре да оздравеей по-бързо и да не препусниш мацките.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb