- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Играта '' Лакум ''
Някой играл ли е играта лакум? Какви са правилата ? От колко човека се играе?
Да не е "Лаком за гол" ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Същото, предполагам..Първоначално написано от kosder
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ако става въпрос за тази игра, в колкото квартала да отидеш все ще има нещо различно.Първоначално написано от kosder
това го играем ако сме нечетен брой хора - един пази другите в 2 отбора и се играе до 15, после се сменя вратаря и т.н.
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, до къде стигна светът, божеее...
Божее колко прости хора а се смеят на другите...(Пише се с главна буква)Боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, до къде стигна светът, божеее...
![]()
Недей ме учи как да пиша бе, смешен...Първоначално написано от zlat11
идиот се смее не идиот....Първоначално написано от tarlyo
Цък-Цък е по-яко и после да гъзите![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
уоу ... ако не си играл лаком какво си играл братле ??Първоначално написано от SHking
нищо нищо .. аз ше ти обясня или поне правилата по който го играя .. (трябва да сме нечетен брой хора) разделяме се на отбори най-често с "цепене", "камък,ножица,хартия" или целене на горната греда ... като се разделиме е играем до броя на хората на терена примерно ако сме 7 човека играеме до 7 гола ... също така познатото правило е 3 аута - дузпа на което става егати въргала (поне при нас де) кой да бие 11 метровия удар .. това е най - общо фаловете са си фалове и такам ... ааа забравих относно кое чисти .. не знам мене ми е малко странно защото играем различно но това е до договаряне .. аре събирайте се и се почвайтее
![]()
![]()
![]()