.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Ако искаш да се промениш трябва да е защото ти самата го искаш и мислиш, че ще се чустваш по добре, а не защото хората не те приемат такава каквато си. Ако след 1 година се сприятелиш с някой, който не харесва високи токчета и рокли нито сегашния ти стил пак ли ще се нагаждаш според неговите вкусове ?!?!

Хич да не ти пука Ако не ти е приятно в рокли примерно един ден отиди в голям магазин за дрехи и си пробвай на поразия,все нещо ще ти залепне,споко Важното е да си такава каквато си - ако някой примерно не те харесва щото носиш токчета значи е супер задръстен и не вижда отвътре каква си,така че бъди себе си и тва е...успех
    Blo0d [h]

Голям фен Аватара на p0lina
    Да не ти пука какво ще кажат другите ! Ти решаваш как да се обличаш, ти си знаеш какво ти е удобно и какво - не. Все пак всеки си има собствен стил и какво ще се водиш по акъла на другите ти приятели.. Носи каквото ти се носи и не обръщай внимание на това, което ще кажат другите. Те се носят по тяхен избор както и ти !
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    ебати проблема

Няма да повтарям това, което са писали другите преди мене, че "приятелите" ти, които биха те зарязали само заради стила ти не са ти никакви приятели и т.н.

Аз съм пробвала най-различни стилове. Обичам да нося кецове и рядко да нося обувки на ток, но това не значи, че изглеждам мъжкарски. Кецове съчетани с тесни дънки и някое готино потниче или тениска стоят супер готино! Просто си комбинираш разни дрешки и аксесоари и носиш това, което ти харесва!

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Сменяш стила, сменяш приятелите, които са те харесвали само заради дрехите и всичко е ОК
    Да не говорим, че приятелите не са най-важното нещо на света, нито пък са незаменими.

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Обличай каквото си искаш и ако някой ти каже че не харесва как си се облякла и ти му кажи че не ти харесва как той се е облякал е в случея е тя но азбра какво сикам да и кажа. Защо тенхния стил да е правилен. Па и сега на мода са кецовете всички са тръгнали с кецове. Аз например съ .м вечно с дънкиа мразя поли нече ги мразя, но и аз не се чувствам в кожата си когато с тях. Нося анураци с дънкита и маратонки и никой нищо не ми казва. И си се кефя. Ха някой ти е казал нещо заеби го набързо и ще млъкне. Ти си супер такава каквато си
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Фен
    Град
    Костинброд

дфгф

аз пък съм различен случаи :д .. аз хем нося кецове хем дрехите не са ми мъжкарски.. а мн мн ми харесва мъжкарския стил.. смисъл имам и такива дрехи ноо не са много.. аз ако стилът ми се водеше по характера щтях да съм нещо между рапарка и метълка :д амаа не трябва говорим за мен а за теб.. или за приятелките ти.. не трябва да мислиш на кой ще се харесаш и на кой не.. носи каквото ти харесва но най-добре е каквото ти е най-удобно..то тжоите приятелки ако са ти приятелки няма да ти правят проблем за обличането..
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Обличай това, в което се чувстваш удобно, дръж сес приятелите ти както преди и не се притеснявай какво мислят за стила ти- тва си е лично твой избор. Покажи им , че нищо не се променило, ако пък те зарежат ще си намериш хора, които те приемат заради тебе самата, а не се отказват от тебе щото си сложила къса пола

Re: Имам проблем и все ми пречи.

Цитирай Първоначално написано от rihanamiley
    Здравейте,надявам се вие да ми помогнете,преди време се обличах с кецове и по-мъжки но от известно време започнах да дружа с една стара приятелка,която вече се облича с токчета и по-женствено и аз изведнъж реших,че няма да се обличам мъжкарски,защото тя не го харесва,пък и аз вече не го.Не завися от нея,но не знам чувствам се странно аз да съм единствената различна и когато облиам малко по-женствени дрехи не се чувствам мн добре в кожата си,но и вече не бих сложила кецове и т.н,а се страхувам от старите ми приятели,които мразят такъв стил обличане как ще реагират.Помогнете ми.

ъмм....според мен не траа веднага да си смениш стила а постепенно...а и на твоите фр ко им пречи?? има и женски кецове когато човек си сменя стила изведнъж изцяло е по-трудно да свикнеш. Щом твоя стил не ти хар бавно по бавно го промени и ще свикнеш и ще ти е добре в кожата

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си