Цитирай Първоначално написано от NqmamName
Цитирай Първоначално написано от runnera93
Цитирай Първоначално написано от fatrat
Има едни им викат калипери с него +тва нямаш мазнини тъй че споко с едър кокал си Започни фитнес програма за релеф и/или сила 4 пъти седмично.Тичай сутрин и яж правилно!
: Всичко разбрах освен правилно ядене какво е особеното в яденето и как се яде правилно плс обяснете ^^.
правилно хранене е да не се смесват протеини с въглехидрати,защото се смилат по бавно и по дълго и не се смилат напълно и се трупат..

протеините са мляко,сирене,риба,плодове и т.н. ,а
въглехидрати съдържат сладките неща,картофи и житните култури - тези неща не е правилно да ги ядеш наведнъж. Ако си ял примерно риба не е правилно да ядеш ориз например след нея.. и трябва да изчакаш поне 3 часа за да се смелят протеините ( рибата) преди да си поел въглехидрати (ориза). Не трябва да се ядат примерно и пиле с картофи или риба с картофи или хляб с кебачета или кюфтета и т.н. най-добре е месните храни да се ядат с зеленчуци.. дано съм ти бил полезен, и междудругото в нета има диети и рецепти с разделно хранене
След тея глупости просто и аз не знам какво да кажа. Как да не можеш да ядеш месо/риба и ориз/картофи едновременно. Тва си е просто абсурдно. Плодовете са протеини, тва от де го измисли. Почти никой плод няма повече от 1гр протеини на 100гр. Плодовете са основно въглехидрати.

Яж само чисти меса, т.е пилешков филе най - вече, на бутчетата ако махнеш кожата не се отдалечават много от филето, ама много играчка да ги обезкостяваш.