Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Тъпите се смеят , умните мълчат. В случая се вижда - кой е умният. Какъв искаш да станеш като порастнеш? По темата: Някой ще излезе до магазина за по бира и ще се върне, пък после ще го измислим.
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 08-12-2013 на 06:54
Първоначално написано от ge6aaaa3 Какъв искаш да станеш като порастнеш? По темата: Някой ще излезе до магазина за по бира и ще се върне, пък после ще го измислим. Много си прост!
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Много си прост! Къде ми изчезна гиф-а, подяволите?!? @martin97 Същото! Че какво искаш да станеш като пораснеш, Пеньо?
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 08-12-2013 на 10:17
Първоначално написано от ge6aaaa3 Къде ми изчезна гиф-а, подяволите?!? @martin97 Същото! Че какво искаш да станеш като пораснеш, Пеньо? Тук човек с името "Пеньо" - няма , Гейшо!
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Тук човек с името "Пеньо" - няма , Гейшо! Да, ти си куче. Щом нямаш амбиции, ще те направим на саздърма.
Първоначално написано от ge6aaaa3 Да, ти си куче. Щом нямаш амбиции, ще те направим на саздърма. Много си оригинален! Вчера като оправях майка ти , тя ми говореше , че ти си куче.
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Много си оригинален! Вчера като оправях майка ти , тя ми говореше , че ти си куче. Пеньо, настъпил си си клитора!
Правила