.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    И все пак
    I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от TheJin
    Добре, нека е така както казвате, все ми е едно Доста мога да поспоря, но не смятам че има смисъл да флудя темата на момичето с това да се защитавам по някъв начин. Живейте си живота и толкова Относно това за " законите на джунглата " беше образно казано, заради изцепката " Мъжът е хищник " Надали 99 % от момченцата тук изобщо са някакви хищници ама айде Другото което ми направи впечетление " Живея по свойте закони " .. доста мъжествено от твоя страна бивш " играч " живеещ по свой закони, уникати сте !! И накрая.. " С ръчичка в гащите " . Те хората са казали за всеки влак има пътници мойто момче Айде с здраве..
    Бравоооо!!!!
    Изчерпателно!!!! И накрая с ръчичка в гащитееее,големите хищницииии

Не съм чел други мнения, само ще кажа, че ако се правиш на недостъпна каквото и да ти признае, какво и да ти каже ти ако бездействаш и ако го режеш всеки път все ще се предаде по някое време.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Едно единствено нещо не разбирам ..

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Яд ме е .. наистина много ме е яд,защото повярвах на неща,за които беше очевидно,че нито са така ,нито могат да се случат..и все пак. Както и да е.
    Не мога да разбера само едно.. защо момчетата искат да имат някое момиче и точно когато това стане сякаш желанието,което са имали, докато постигнат целта си изчезва и им става все едно.
    Значи докато я сваля ,за да я омотае може да се държи прекрасно .. и точно когато тя вече е луда по него й бие шута или просто престава да се сеща за нея .. Нагледах се на такива,омръзна ми .. С каква цел се прави това нещо,нещо мн за велики ли се мислите.. . Съжалявам на всички за глупавата тема,но просто трябваше да споделя някъде... толкова съм бясна.. на себе си, не на него..
    Глупавите правят това, което ти описваш. Хитрите правят същото, но + eбане. Иначе къв е смисълът?
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ами да ти кажа на мен ми е най-интересно когато свалям момичето а след това вече като съм го постигнал ми става едно безинтересно ама като не искам да я нараня се задържам при нея
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Целта е конкретното момиче да си легне с момчето. И толкова.

Затова се прави всичко това.

А предвид че има и по лесен и безболезнен начин.. не знам защо всички се изсилваме така яко и ненужно. Глупаци сме.. какво да се прави

(тук говорим за едното спане. По принцип подобно държание би значело друго нещо)

А аз не се вписвам към групата на момчета/мъже, които искат само да спят с някое момиче.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Абе кога ще СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕ .
    Абсолютно всички момчета ли познаваш, че говориш така? Не мисля ...
    Интересно ми е как всички, които се оплакват немогат да прекарат време с мен за да ви променя мнението. Такива момчета, каквито вие искате съществуват(смело заявявам, че аз съм такъв), но трудно се намират. Вие гледате да е някой хубав, напомпан батко, който гледа как да ви свали малко звезди и след това да ви учатка. Има момчета, които също искат да обичат и да бъдат обичани и държат много на половинките си. Затова просто потърси
    Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от RomantiCBoY
    Интересно ми е как всички, които се оплакват немогат да прекарат време с мен за да ви променя мнението. Такива момчета, каквито вие искате съществуват(смело заявявам, че аз съм такъв), но трудно се намират. Вие гледате да е някой хубав, напомпан батко, който гледа как да ви свали малко звезди и след това да ви учатка. Има момчета, които също искат да обичат и да бъдат обичани и държат много на половинките си. Затова просто потърси
    Това за общия знаменател го обясних.
    Иначе не ми обяснявай кой какво гледа ,защото не е така,поне при мен.
    А и + това лесно е да кажеш .. аз не съм такъв,аз съм различен,аз държа на половинката си и точно да дойде момента да го докажеш не само на думи и не става .Но не те познавам.. и ако е така .както казваш .радвам се,че има такива момчета,колкото и да са малко .

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    РомантикБой палиш се лесно, но това не скрива колко празен си отвътре. Даже засилва подобна представа.

Авторке - Я ми драсни едно ЛС с това, което те мъчи, да видим какво мога да направя по въпроса. Само не увъртай с общите приказки

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

тъпо и гадно е от тяхна страна и точно като почнеш да изпитваш някакви чувства към него и приказката свършва, ндам. не мога да разбера защо го правят?!? може би, не се замислоят за човека срещу тях и за неговите чувства Заеби майна, не се занимавай. Ако наистина те харесва/обича/ е влюбенв теб, ще се бори а няма да се прави на гъз.

Може би защото зад дебелите, високи стени на вашият Цариград се разстила празно поле. Ако зад тях се крият дворци, църкви или страноприемници оставаме за цял живот.

Строй.

Град
    София
    Само аз ли схванах, че момичето просто искаше да си излее гнева.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Защото докато ви омаем се правите на интересни и недостъпни, успеем ли - идва нашия ред да се позабавляваме.

Такива са си, то им е вродено... Както се пееше в една песен:
    "Която нямаш я желаеш до полуда, когато я спечелиш - искаш друга"

П.П. - Преди този вид държание ме дразнеше, но с времето започнах да не му обръщам внимание...
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от RomantiCBoY
    Има и такива, които са девствени като теб. Даааааам.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не си попаднала на момчето, което ще се различава от останалите ..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Само аз ли не съм попадала на подобни дебили???
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Желала си гот олкова много защото е бил рисков. Случва се, най-доброто, което можеш да напраш е да се научиш да преодоляваш тези моменти. Звучи лесно, но изисква бая време.

Хах..не е само при момчетата..при много от (по лесните) момичета е така..интересно е по време на свалката..докато я спечели..едва ли не..стигнал целта си..не се инътересува повече..просто си търси друга...

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Като има лесни момичета, що пък да не го правим ?Всичко е за спорта.Мъжът е хищник така че свиквай...
    Абсолютно. Темата е за ключ.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми така става обикновенно,не се учудвам вече
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на djipsito
    Зависи какво излъчва момичето, ако е ясно, че е някоя лесна плячка, мн ясно че момчетата ще се държат така. Ако вижда, че си точна и че не си типичната кифла, дори да не иска сериозна връзка, ще ти бъде приятел и няма да се изгаври с теб. Не съм момче, за да знам дали тва е ТОЧНО така, ама опита ми показва, че е... или просто съм попаднала на човек.
    Момчетата да ме поправят

Хмм ето за такива индивиди имам един специален цитат от една песничка - мъже в кавички Един истински мъж не би се държал като такъв кретен.И все пак не всички са такива.Не харесвам този вид индивиди и от двата пола. Мое мнение !

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Bad boys bad boy what'u gonna do... when the bad boys come to get u.

Аз лично не си падам по Лошите момчета, за които е характерно това поведение. Май аз съм Лошо момиче, за това. Ноо все пак ми се случи веднъж точно така, както го описваш, да се държат и с мен. Тогава ми беше абсолютно непонятно, мислех си, че може би му е доскучало и си е поставил за цел просто да свали някоя, която изглежда трудна. Естествено като е постигнал целта си - вече не съм му била интересна. Обаче се случи така,ч е един мой приятел беше близък с това въпросно момче. И чак след много време той ми сподели, че наистина ме е харесвало това момче и е искал да ходи с мен искрено, но после го хванало шубето от обвързване. И затова се дръпнал. Просто някои момчета явно... Имат нещо втълпено в главата и им трябва време да проумеят, че това е просто предразсъдък и няма нищо лошо да си с момиче, което харесваш.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Не си попаднала на момчето, което ще се различава от останалите ..
    Или не си успяла да впечатлиш това момче,че да те помисли за различна от другите и да не постъпва с теб както и с другите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си