- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно единствено нещо не разбирам ..
И все пак![]()
![]()
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
Бравоооо!!!!Първоначално написано от TheJin
Изчерпателно!!!! И накрая с ръчичка в гащитееее,големите хищницииии![]()
Не съм чел други мнения, само ще кажа, че ако се правиш на недостъпна каквото и да ти признае, какво и да ти каже ти ако бездействаш и ако го режеш всеки път все ще се предаде по някое време.
Глупавите правят това, което ти описваш. Хитрите правят същото, но + eбане. Иначе къв е смисълът?Първоначално написано от InloveAgain
Temet Nosce
벨야카
ами да ти кажа на мен ми е най-интересно когато свалям момичето а след това вече като съм го постигнал ми става едно безинтересно ама като не искам да я нараня се задържам при нея![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Целта е конкретното момиче да си легне с момчето. И толкова.
Затова се прави всичко това.
А предвид че има и по лесен и безболезнен начин.. не знам защо всички се изсилваме така яко и ненужно. Глупаци сме.. какво да се прави
(тук говорим за едното спане. По принцип подобно държание би значело друго нещо)
А аз не се вписвам към групата на момчета/мъже, които искат само да спят с някое момиче.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе кога ще СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕ![]()
![]()
.
Абсолютно всички момчета ли познаваш, че говориш така? Не мисля ...
Интересно ми е как всички, които се оплакват немогат да прекарат време с мен за да ви променя мнението. Такива момчета, каквито вие искате съществуват(смело заявявам, че аз съм такъв), но трудно се намират. Вие гледате да е някой хубав, напомпан батко, който гледа как да ви свали малко звезди и след това да ви учатка. Има момчета, които също искат да обичат и да бъдат обичани и държат много на половинките си. Затова просто потърси![]()
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Това за общия знаменател го обясних.Първоначално написано от RomantiCBoY
Иначе не ми обяснявай кой какво гледа ,защото не е така,поне при мен.
А и + това лесно е да кажеш .. аз не съм такъв,аз съм различен,аз държа на половинката си и точно да дойде момента да го докажеш не само на думи и не става.Но не те познавам.. и ако е така .както казваш .радвам се,че има такива момчета,колкото и да са малко
.
РомантикБой палиш се лесно, но това не скрива колко празен си отвътре. Даже засилва подобна представа.
Авторке - Я ми драсни едно ЛС с това, което те мъчи, да видим какво мога да направя по въпроса. Само не увъртай с общите приказки![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тъпо и гадно е от тяхна странаи точно като почнеш да изпитваш някакви чувства към него и приказката свършва, ндам. не мога да разбера защо го правят?!? може би, не се замислоят за човека срещу тях и за неговите чувства
Заеби майна, не се занимавай. Ако наистина те харесва/обича/ е влюбенв теб, ще се бори а няма да се прави на гъз.
![]()
Може би защото зад дебелите, високи стени на вашият Цариград се разстила празно поле. Ако зад тях се крият дворци, църкви или страноприемници оставаме за цял живот.
Строй.
Само аз ли схванах, че момичето просто искаше да си излее гнева.![]()
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Защото докато ви омаем се правите на интересни и недостъпни, успеем ли - идва нашия ред да се позабавляваме.![]()
Такива са си, то им е вродено... Както се пееше в една песен:
"Която нямаш я желаеш до полуда, когато я спечелиш - искаш друга"
П.П. - Преди този вид държание ме дразнеше, но с времето започнах да не му обръщам внимание...
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Има и такива, които са девствени като теб. Даааааам.Първоначално написано от RomantiCBoY
Temet Nosce
벨야카
Не си попаднала на момчето, което ще се различава от останалите ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Само аз ли не съм попадала на подобни дебили???
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Желала си гот олкова много защото е бил рисков. Случва се, най-доброто, което можеш да напраш е да се научиш да преодоляваш тези моменти. Звучи лесно, но изисква бая време.
Хах..не е само при момчетата..при много от (по лесните) момичета е така..интересно е по време на свалката..докато я спечели..едва ли не..стигнал целта си..не се инътересува повече..просто си търси друга...
Абсолютно. Темата е за ключ.Първоначално написано от BlindedAngel
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
еми така става обикновенно,не се учудвам вече
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зависи какво излъчва момичето, ако е ясно, че е някоя лесна плячка, мн ясно че момчетата ще се държат така. Ако вижда, че си точна и че не си типичната кифла, дори да не иска сериозна връзка, ще ти бъде приятел и няма да се изгаври с теб. Не съм момче, за да знам дали тва е ТОЧНО така, ама опита ми показва, че е... или просто съм попаднала на човек.
Момчетата да ме поправят![]()
Хмм ето за такива индивиди имам един специален цитат от една песничка - мъже в кавичкиЕдин истински мъж не би се държал като такъв кретен.И все пак не всички са такива.Не харесвам този вид индивиди и от двата пола. Мое мнение !
![]()
Bad boys bad boy what'u gonna do...when the bad boys come to get u.
Аз лично не си падам по Лошите момчета, за които е характерно това поведение. Май аз съм Лошо момиче, за това. Ноо все пак ми се случи веднъж точно така, както го описваш, да се държат и с мен. Тогава ми беше абсолютно непонятно, мислех си, че може би му е доскучало и си е поставил за цел просто да свали някоя, която изглежда трудна. Естествено като е постигнал целта си - вече не съм му била интересна. Обаче се случи така,ч е един мой приятел беше близък с това въпросно момче. И чак след много време той ми сподели, че наистина ме е харесвало това момче и е искал да ходи с мен искрено, но после го хванало шубето от обвързване. И затова се дръпнал. Просто някои момчета явно... Имат нещо втълпено в главата и им трябва време да проумеят, че това е просто предразсъдък и няма нищо лошо да си с момиче, което харесваш.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Или не си успяла да впечатлиш това момче,че да те помисли за различна от другите и да не постъпва с теб както и с другите.Първоначално написано от Hilary_