.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Аз лично , когато някое момче покаже интерес към мен, отначало го взимам като "Абе бегай оттука" и наистина съм много недостъпна (въпреки че примерно момчето срещу мен наистина е симпатяга). Мисля си , че по този начин задържам интереса за по-дълго. И примерно ако момчето ме покани да излезем, нямам против, НО винаги се държа някак...ъ как да го нарека..по-хладно с момчето. Когато примерно стане въпрос за нашите отношения сменям темата. Това също буди интерес. ПОнякога се отпускам, усмихвам се, държа се много гальовно и мило и наистина момчето си мисли, че едва ли не съм готова и изведнъж отново ставам онова хладното момиче. Просто настроенията ми винаги се менят и по този начин момчето никога не знае в даден момент как ще реагирам. И смея да кажа, че по този начин си хванах едно момченце( мн си го обичкам , макар и да не му го казвам, а му го показвам), със което вече една година сме така.. по-близки. Но дори и той не знае дали ходим или не. Хахах.. нашата история е много странна.

Супер фен Аватара на lyfche
    Просто в началото,когато не им се хвърляш и се правиш на недостъпна,така да се изразя,им е интересно,искат да те заловят,след като вече им паднеш не е толкова интересно .
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Бла бла бла...

И аз съм била в такова положение.

Бла бла бла...

Ще ти мине.

Бла бла бла...

Нищо ново, нали?
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на miShle
    Защо се получава така? Много просто защото си го позволила колкото и да не ти харесва как звучи .... Достатъчно е един такъв да е имало в живота си ,за да се научиш как ти да ги въртиш на малкия си пръст. Идеята е да си имаш достойнство и да ги оставяш те да ти тичат след гъза... Сега знам,че ще ме нападне половината форум ,но искам да ти кажа че всичко е борба за оцеляване и винаги е било и винаги ще бъде..ако не мачкаш ти,тебе ще те мачкат. Горе главата и просто вече си го имай едно на ум.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Не слагайте всички "момчета" под общ знаменател... Сигурен съм, че има много такива, но също толкова много са свястни. Просто повечето момичета (пак не говоря за всички) се влияят, падат си и обръщат внимание на отворковци, плейбойчета и "красавци"... а свястните остават на заден план...

момче съм, и мнението ми е неутрално!

Спокойно авторке за всеки влак си има пътници.Тези момченца които се правят на велики рано или късно ще си намерят майстора и ще видят какво е

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bibylinka
    Спокойно авторке за всеки влак си има пътници.Тези момченца които се правят на велики рано или късно ще си намерят майстора и ще видят какво е
    Да намират си майстора един път и после к'во ? Пак продължават...Мислех че тая тема е приключена вече...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от bibylinka
    Освен за товарния
    Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.

Наскоро се запознах с такова момче всичко беше мн хубаво в началото после изведнъж............. никав интерес а аз полудях по него и не излиза от мислите ми

Авторке не само момчетата са така ...преди исках дълги връзки... и правех много компромиси за да се получи такава... но колкото повече компромиси правех... толкова по зле ставаше... поне 5 пъти съм тръгвал с момиче което решава че на 5 тия ден вече не ме иска... такаче сега не бих се замислил да правя същите номера... просто ей така... за спорта... и не защото не ми пука а защото си го връщаме на друг... поне при мен е така

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от DaSparKonE
    Авторке не само момчетата са така ...преди исках дълги връзки... и правех много компромиси за да се получи такава... но колкото повече компромиси правех... толкова по зле ставаше... поне 5 пъти съм тръгвал с момиче което решава че на 5 тия ден вече не ме иска... такаче сега не бих се замислил да правя същите номера... просто ей така... за спорта... и не защото не ми пука а защото си го връщаме на друг... поне при мен е така
    Отмъщаваме на следващия за предишния... което не тря да става, щото той не е виновен ..

;]

0мръзва им .. в някои случаи виждат друга, или пък им омръзваме ! . . Както има едно " мъжката порода така и не разбрах ! " ; ] ..
    Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]

[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]

Цитирай Първоначално написано от TheJin
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Като има лесни момичета, що пък да не го правим ?Всичко е за спорта.Мъжът е хищник така че свиквай...
    Айде още един " играч " пич, нищо лично но ти да не живееш според законите на джунглата ?? О.. не, извинявам ти се Играчите сте така
    хахаха Законите на джунглата, а?
    Знаете ли колко женски буболечки изяждат мъжките след секс
    А понякога момчетата просто мислят, че харесват някоя, а после се оказва че просто им се е искало да имат нещо по трудно за достигане, и като целта е достигната губят интерес.

Re: Едно единствено нещо не разбирам ..

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Яд ме е .. наистина много ме е яд,защото повярвах на неща,за които беше очевидно,че нито са така ,нито могат да се случат..и все пак. Както и да е.
    Не мога да разбера само едно.. защо момчетата искат да имат някое момиче и точно когато това стане сякаш желанието,което са имали, докато постигнат целта си изчезва и им става все едно.
    Значи докато я сваля ,за да я омотае може да се държи прекрасно .. и точно когато тя вече е луда по него й бие шута или просто престава да се сеща за нея .. Нагледах се на такива,омръзна ми .. С каква цел се прави това нещо,нещо мн за велики ли се мислите.. . Съжалявам на всички за глупавата тема,но просто трябваше да споделя някъде... толкова съм бясна.. на себе си, не на него..
    Е не всички са такива ,не е единствения ,спокойно ще ти мине,гледай да правиш нещо друго и да не мислиш за него ..и кво почнахте да се нападате момчета> момичета и обратно

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

не съм чела цялата тема, но ще кажа.. един приятел ми го каза преди 3 дена- когато нещо не е твое, то ти е по-интересно. когато тръгнеш с момчето то вече губи част от интереса си към теб и престава да ти прави комплименти (примерно), новото става по-интересно... така им било в природата извода- не тръгвай с никой и винаги ще си интересна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си