- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една тайна връЗЗЗЗЗЗЗзззззЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ ка...
Искам да ти кажа, че аз съм на 15 само за информация.Имам приятелка на моята възраст, която се занимаваше с един младеж ше го нарека младеж, защото все пак е на 23, но по акъл не се различава по нищо от едно 15 годишно момче.Та така моята приятелка относно това, че си била бая време с това момче и не сте правили секс, моята фр излизаше с този младеж 6 месеца и не беше правила секс с него и беше убедена,също като теб, че това е човека, който я разбира, обича я угажда и постояннои тем подобни дивотии, докато накрая стана квото стана и той започна да се държи много гадно с нея! Таа мисълта ми е, че просто повечето мъже свалят звезди на всяка жена особено на момиченца, които виждат колко са наивни докато накрая не получат това което искат! Затова наистина си живей детството и живота по-пълноценно и слушай родителите си и няма да збъркаш!![]()
Първоначално написано от Doomcryer
![]()
![]()
![]()
Относно темата: Не се занимавай с този човек, ще ти угажда, накрая ще си поиска нещо от теб,а ти за да него загубиш,ще му дадеш това нещо и така няколко пъти и после като не си му вече интересна ще те захвърли.. гледай си куклите и парцалките и си стой на дупето![]()
мацка извинявай, няма да ти пиша по темата щото гледам си писала че твойте връсници имат по-малко акъл от теб ОК така да бъде![]()
ти си поредната заблудена ... как може да имате 6-7 години разлика бе омг ... и да не е така ваще ще си помислят, че е някой гаден педофил примерно замисли сеПървоначално написано от LoVe3e
Ако си мислиш,че тази връзка е много важна за теб,опъни се на родителите си и им кажи,но внимавай това може да ти изиграе лош номер,така че избирай правилно..
Първоначално написано от ShowMeHowToLie
![]()
![]()
![]()
![]()
вече няколко човека й го казаха.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
страхуват се че баткото ти ще иска секс от тебе
WE ARE NOT ANGELS!
Ето ти една причина поради която родителите ти може да не искат да си с него. Поговори с тях, ако трябва ги запознай с него, ако не се познават. Може да седнете да поговорите всички заедно с лъжи и тайни връзки нещата ще станат по зле, но не и по добре.Първоначално написано от LoVe3e
Тук си противоречиш. Ако можеш да говориш с него за всичко, значи може да му кажеш и това, което в момента каза на нас.Първоначално написано от LoVe3e
Успех
по правописа тиПървоначално написано от LoVe3e
" връСка " не личи да имаш много повече мозък от връстниците си
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Очевидно не си по-умна от връстниците си както твърдиш и нямате бъдеще с това момче, разликата в годините е прекалено голяма![]()
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
Нали имаш повече акъл от връстниците си?Тогава защо искаш мнения тук?Повярвай ми родителите ти виждат отстрани как стоят нещата и според мен са прави.Всички сме минали по този път..сега си увлечена,а след време ще си кажеш "как може да съм била толкова наивна?!" Ако си мислиш ,че това момче ще ти е единственото или че ще си с него цял живот се бъркаш!Ти сама ще се откажеш от него,ако родителите ти не успеят да те откажат.
Успех!
Оставете връСката, вижте останалия "правопис"...
Дете, не се заблуждавай, че си много над другите. И аз на мястото на родителите ти нямаше да ти разреша да се виждаш с него. Също така щях да си измисля някаква причина, а не да ти кажа истинската - че си малка за 20-годишен. Но не бих ти казала истината, поради простата причина, че щеше да говориш същите неща, в които се опитваш да ни убедиш - че си зряла, по-умна от останалите и други в същия дух, които, за съжаление, са маааалко далеч от истината...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами при положение, че бил по-голям от теб, ето ти причината, поради която родителите ти да са против вашата връСка. И за момента ти нищо не можеш да направиш.
Както другите споменаха вече, възрастта със сигурност е една от причините. Родителите ти са наясно с това, което се случва с днешното поколение и го правят за твое добро![]()
Разликата н годините ви в този случай наистина се явява голяма и си оказва влияние... За момента може да си мислиш, че той е перфектния и ще направи всичко за теб без да иска нищо в замяна, но повярвай - не е така. Не си написала от колко време сте заедно, но бъди сигурна, че рано или късно момчето ще си поиска своето. Родителите ти са прави да се притесняват и да ти забраняват контакти с него... Най-добре ги послушай и продължи напред, търсейки си някой на твойта възраст. Не че там гаранцията, че няма да поиска секс е много голяма, во все пак ако не друго поне с родителите си няма да имаш проблеми
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Разликата не е голяма! Но да не си на 14.Затова родителите ти са противНа 13-14 и аз си мислех,че съм много над другите,сега ми е смешно като си помисля какви неща са ми били на акъла тогава
Шофирай разумно - стигни жив!
Не знам за останалите, но на мен това заглавие: "Тайна връСка" направо ми бърка с вилица в мозъка ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Абе момиче,ти казваш,че имаш повече акъл от останалите.Еми като имаш повече,защо се заглеждаш по толкова големи батковци.Нали се сещаш,че ще бъде мил с тебе от днес до утре и после хоп,красивата приказка ще свърши и добрия принц всъщност ще излезе лошият вълк.И тогава на къде?Слушай родителите си или поне си хвани гадже,с което разликата от годините ще е малка.А относно правописа,пооправи си го още малко,нещо не само "връСката" куца,ами и запетайчиците....![]()
![]()
Да всички разбрахме че е допуснала една маловажна грешка ! И какво !?!
И относно темата лично за мен не е важна разликата в годините ... важното е да се обичат ! И да лично я познавам и мога да ви кажа, че е доста по умна от повечето хора в тази тема !
Така смятам, че темата е безполезна защото ние с приятеля ми се сабрахме...Тук освен големи разбирачи и завиждачи няма това, че правя правописни грешки не означава, че съм по-малко интелигентна или по-малко умна от вас всички знаете, че в интернет се пише на латиница и никой не забелязва правописните грешки...Мен не може да ме засегне нито един от заядливите коментари тук защото въпреки, че казвате, че съм малка за каквото и да е било то вие сте по големи максимум с 3години...Моля някой от модераторите да заключи темата смятам, че много малко хора дадаха компетентни отговори и съвети но все пак благодаря на всички които отговориха поне честно !![]()
Аз не видях някой да е казал, че си по-тъпа от нас. Ти твърдиш, че си над всички на твоята възраст по акъл.Не забелязах нещо такова.Първоначално написано от LoVe3e
![]()
Ох не съм казала, че съм по умна от вас или от тези на моята възраст просто има много ограничени момчета и момичета който не учат и не се интересуват за нищо повече освен игри в нета и някакви такива аз не съм такава може да съм се изразила доста общо за всички на моята възраст за което се извинявам...Първоначално написано от radeberger