.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от LoVe3e
    това, че правя правописни грешки не означава, че съм по-малко интелигентна или по-малко умна от вас всички знаете, че в интернет се пише на латиница и никой не забелязва правописните грешки...
    да, значи. оправи си правописа

а това че си се събрала с него е грешка...ще го осъзнаеш скоро.
    една много близка приятелка беше по същия начин: тя на 14, той на 20 и нейните бяха против това. тя все пак успяваше да излиза с него ии какво стана? след по-малко от 2 месеца се наебаха, скъсаха и досега се търсят, само ако си потрябват един на друг за едното ебане. (да поясня и тя мислеше че го обича и че е единствения)
    I'm yours.

Супер фен
    Като имаше проблем -търчиш тук да търсиш съвет и да ти казват други хора как да постъпиш. Когато се оправиха нещата с 'приятеля' ти, започна да викаш 'разбирачи' и 'завиждачи'.

Мила, мога на 100% да ти гарантирам, че никой не ти завижда. Не, това не е за завист, че ходиш с 6-7-8 години по-голям от теб. Това е за съжаление, бъди сигурна! В последните години, неграмотното писане мисля, че е достатъчно за почти изцяло изграждане на мнение за даден човек за това, какво знае и колко 'начетен' е той.
    И не бъди наивна. Това, че не иска секс от теб (все още!!), не значи, че няма да си го потърси другаде, докато не му дадеш ти!

'Дадаха' или 'дадоха'...
    И един съвет. Запетайките са нужни, защото се получават двусмислици..

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Аз пък ще съм наопаки!!

Родителите ти са сдухани консерви. Разликата ви не е кой знае колко голяма, като се има в предвид, че на моите родители е 10 години. Т.е. майка ми е била на 14, баща ми на 24, но по здрава връзка от тяхната не съм виждала. За любовта възраст няма и родителите ти трябва да го осъзнаят. Ако искаш да бъдеш с това момче, бъди, по дяволите! Нито правиш секс с него, нито друго нередно нещо. Какъв им е проблема?
    Седни и поговори с тях. Обясни им, че имаш акъл в малката си 14 годишна главица (не гарантирам де) и, че не правиш нищо нередно. Ако не се съгласят... виждай се с него тайно. Тръпката си е тръпка..

Родителите ти не искат да излизаш с него, защото е прекалено голям.

Ако това те наранява толкова.. Опълчи им се! Достатъчно си зряла, за да днаеш какво е най-добре за теб. НО!.. После си поемай последствията.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

И да се виждаш с него тайно .. нали знаеш , че всичко излиза наяве рано или късно ще разберът , че се срещаш с него . Имай вяра ^___^

Всичко с времето си
    Падам , ставам и продължавам
    За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥

Хм, доста интересни коментари изчетох по тази тема. Та най-после се реших и аз да се включа заради скромния опит, който натрупах това лято с един голям "батко". Няма да се обяснявам надълго въпреки че има какво да се каже. Накратко аз съм на 15, а той на 23. Живее около блока на баба ми, където отидох на гости за лятото. Доста често сме се разминавали по улицата и всеки път му хвърлях по едно око, но не се бях замисляла за него тъй като не вярвах че изобщо ще се запознаем. Ама ето на, тъкмо пристигам при баба, излизам и вечерта по пътя за вкъщи го виждам на маса с още няколко момчета. Едно от тях се оказва мой познат,който ме извика при тях, чудно защо. И така някак се случи-запознахме се и не много късно след това тръгнахме. В началото имах много съмнения, защото всеки ми наливаше акъл в главата и ми подхвърляше разни коментари от сорта: "той ще спи с теб и ще те зареже", "много си малка за него, използва те". А и той наистина си беше типичния блейбой: руса коса, обеци, абее обичайния портрет(ама и аз като си падам по такива). И както и да е, бях доста предпазлива, подпитах го туй, онуй, той ми разказа за всички негови връзки, които всъщност са малко на брой и успя да ме оттърси от разубежденията на приятелите ми(аз съм си и наивна де). И съвсем скоро дойде и момента, в който засегнахме темата секс. Това бе най-деликатната тема за мен-тази от която най-много се страхувах. Аз му казах, че още не съм готова, той каза че ще ме изчака, абе всичко окей. Реших аз обаче да кажа на нашите понеже не може само да се крием я и им споделих. Майка ми остана . Баща ми е по-съвременен и го прие по-добре, като каза: "искам да се запозная с него". Уредихме там срещата, ама въпросният батко май се сплаши от предупрежденията на моя човек и лесно се отказал от мен. Не знам какво точно са си казали, ама с една дума се оказал от тея дето дебнат да ебнат. След време тоя същия "батко" се опитал да свали и други момиченца, които най-случайно се оказват мои приятелки. И така де, ревах, ревах ама го преживях. Сега да си призная още го харесвам, ама въпреки това, ако ми звънне с думите: "хайде да се съберем", ще му кажа: "сбъркал си номера, пич ".
    Та моят съвет е родителите ти да се опитат първо да го опознаят и тогава да си кажат тежката дума. Ако ли не, ходи с него, крийте се, но ВИНАГИ бъди предпазлива и очаквай неочакваното

Супер фен Аватара на lyfche
    Говори с родителите си,каква е причината.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Get laid....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Годините са проблем - най-малкото, че той е пълнолетен, а ти не.. ако ме разбираш
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Докато не се опариш, няма да се дръпнеш. Те искат да не се опариш, сеш? Ама не става. Така сме устроени. Сега ти ще започнеш да правиш на пук, те ще ти забраняват, ти ще се криеш.. абе кофи работа. :> Поредната тийн история, всеки минава през това.
    По темата аз също мисля, че трябва да слушаш вътрешния си глас, но не мисли, че родителите ти са срещу теб. Аз също не бих позволила на малката си дъщеря да ходи с 20 годишен, за колкото и "зряла" да се мисли.

Зелени тикви сте още.

имам малко повече мозък от моите връсници на които им бушуват хормоните и
    Да бе то се вижда!

Мила, изтъкваш се като супер умна, а още не си се научила да пишеш.
    Живей си детството и не се занимавай с глупости. Порастни още две три годинки и тогава тръгвай по гаджета. Ако наистина го обичаш, в което се съмнявам, и ако той теб обича, то ще намерите начин да сте заедно. Хайде, успех и слез малко на земята.
    И навярно тя знаеше че нейната любов убива нечия друга... но беше щастлива...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе мо'е ли толко неграмотно написано заглавие?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Мо'е, мо'е. К'во се чудиш?! ......

Всички дето пишат в коментарите си `порасни` да си ебат майката...

Няма такива тъпи хора..сериозно.Осъзнайте се,че сте тъпи ве!
    Относно въпроса на момичето нямам какво да кажа освен да си поговорите с вашите и да ги питаш какъв е проблема.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си