- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми позволява да я целуна
Е тЕ това е...Първоначално написано от valdesbg
![]()
Ама иначе вие как тръгнахте? Попита я дали искате да "станете гаджета"? Аз доколкото знам се тръгва с целувка. Щом липсва такава тогава какво ходене е тва? Щом за 3 месеца дори не сте се целунали предполагам и уя ти не е фащала, тъй че кво правиш с нея? Знам, че сега ще кажеш любов ала-бала, ама любовта е придружена и с интимни отношения.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Кфи са тия глупости дето му ги говорите на момчето ... 3 месеца ходене е равно на толкова много секс че човек да се чуди дали тя не е бременна а те още не се целуват ... хващаш и я водиш на някфо романтично място ... и я питаш защо така и така ... аз те обичам така и така ... и ми е гадно така като не виждам същото от теб ... ... ако не проработи да отиде някоя мацка от форума да те целуне и да мирясаш ...
биеш и два шамара и й казваш да спре да се глези и да ти обясни причината![]()
Да се реди на опашката. Аз съм първи в колонатаПървоначално написано от OneGuy
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
ти не каза ли че си малко над 30
Иска ти се да съм над 30. Извади 10 годинки![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
или изоб6о не се е целувала или я е страх да не се изложи
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
а ве човек , говори с тая "мацка" ,, как тъй няма да ти дава да я целунеш , или е гнуслива или наистина както казват някой ще става моняхиня ... връзката не е само целувки но все пак те са голяма част от нея ...
ние с мойта приятелка мн се целуваме![]()
![]()
music is more than a beat to dance to ... [ Hana
]
мдам аз немога да се сдържам да не целуна waitto4ever87Първоначално написано от waitto4ever87
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I love you so much
Every breath that I breathe is for you
Every step that I do is for you
Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
Because you are everything for me !
Доста "умни" коментари прочетах в темата![]()
А помислихте ли,че може би момичето не може да се целува и се притеснява?
Просто поговори с нея.
Ако това ще ѝ е първата целувка може да се притеснява. Защо ти не деистваш ? Целуни я изведнъж .
как да немои бее , той човека я е виждал да се целува с другПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
music is more than a beat to dance to ... [ Hana
]
Тогава да говори с нея сериозно,защо не му позволява да я целуне,а не да подпитва като идиот "що" и като му каже "нз" и млъква...ние откъде по дяволите да знаеме защо не иска да те целуне.Мислете малко преди да пускате безсмислени теми.
А бе ,как е на 17 и още не ти дава да я целунеш ,това вече не го разбирам .. Постави и така въпроса "Ние приятели или гаджета сме" ..
Айде секс е по-нормално ,въпреки че 3 месеца са си супер период за това ,ама целувки .. това не бях го чувала ,остави ме в шах честно ..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Скъсахме с нея.Говорехме за това и отново я попитах защо неиска да ме целуне и от там като тръгна един скандал почна да вика по мене че съм бил изнудвач нз си кво,така се ядоса се едно съм я карал да ми духа на обществено място! Накрая ми каза " Намери си някоя дет ще те целува" и си тръгна. Кофти но от една страна се радвам че разбрах колко мн и пукало за мен.
Извинявам се за грешките в правописа.
Не може всичко във връзката ви да е добре, а тя да не иска да те целуне.Имате някакъв проблем най-вероятно.
абее не го отчайваите така момчето може пък и да не е това причината
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
Честно да ти кажа " "и аз нз" ми мина през ума, че ти е казала, точно в момента, в който го прочетох... смени гаджето мойПървоначално написано от Team
![]()
![]()
А аз бих казала,че до сега не се е целувала и я е страх.Първоначално написано от L1n4e7o
Предразположи я ,заведи я някъде където сте сами,говорете си и към края я целуни.
Попитай я щом постоянно ти казва,че те обича,защо не иска да те целуне![]()
Е, че те са скъсали..
Да не би да си бил нещо прекалено настоятелен, може би тя е имала притеснения ли ддз ..
Да съм казала, че отказвам се?!
Ми ти как разбираш че ходите без дори да си я целувал бе глупак!?
Аман от простотия WE!
Can It All Be So Simple ?