.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Team
    Накрая ми каза " Намери си някоя дет ще те целува" и си тръгна.
    е, не ти остава друго, освен да следваш съвета й.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Тя щом не иска да те целуне... представям си след време ( ако си още с нея де ) сигурно няма и да ти пуска. А може и да иска само да те върти, което е много вероятно и нарочно да ти казва, че те обича. Между другото да каже, че те обича е лесно, а като гледам не го доказва. Сам си прави изводите.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Ми ти как разбираш че ходите без дори да си я целувал бе глупак!?

Аман от простотия WE!
    Попринцип ме кефи мнението ти ... ама тя му казвала че го обича ... следователно мисля че ходят ... малко или много агхахгхахахахаха

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Попринцип ме кефи мнението ти ... ама тя му казвала че го обича ... следователно мисля че ходят ... малко или много агхахгхахахахаха
    Как ще го обича след като дори не му дава да я целуне бе?! АМАН!!!!!!!!!
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Как ще го обича след като дори не му дава да я целуне бе?! АМАН!!!!!!!!!
    Е това вече са си техни филми ... нас не ни ....ебе :Д ама щом се обичат децата нека се вземат

Ми ти как разбираш че ходите без дори да си я целувал бе глупак!?

Аман от простотия WE!
    хехе като питаш ''Извинявай искаш ли да сме си гаджета?'' и става работата
    But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny

Абе вие не четете ли, че са скъсали

Скъсахме с нея.Говорехме за това и отново я попитах защо неиска да ме целуне и от там като тръгна един скандал почна да вика по мене че съм бил изнудвач нз си кво,така се ядоса се едно съм я карал да ми духа на обществено място! Накрая ми каза " Намери си някоя дет ще те целува" и си тръгна. Кофти но от една страна се радвам че разбрах колко мн и пукало за мен.

Извинявам се за грешките в правописа.

Бях на Китен, миналата година на Ахтопол

Повече от фен Аватара на Gllory
    Просто не те харесва .. и само се забавлява с теб ;Рр
    пък не иска да те целува, защото това вече е обвързване (ти не си обвързан с нея само така си мислиш) а тя не иска да се обвързва с тебб.
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

аа

Човек ако това, го наричаш "връзка" Кое момиче няма, да иска да целуне приятела си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си