- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една любов.. моля за отговори
" само не разбрах това със ..бил съм много добър с нея че извинявай ама да я бия ли? аз я обичам ти как искаш да се държа с нея ???? " Виж хубаво е да се държиш добре с едно момиче ... но не прекалявай 'щото става досадно ... аз това съм го научил пределно ясно .. Не я поставяй на пиедестал щот нали знаеш кво казват хората "На върха е самотно" в момента в който ти я "изкараш" на върха тя ще те оставиотстоявай своето не и ходи в краката
![]()
Никого не съм лъгала ,,наистинаа го обичах ,, но виее просто не можете да си представите какво беше у нас ,, да добре ,, глупава причина ,, окейй , обаче да не можеш да погледнеш майка си и баща си това е единн ужас ,, той е прекрасен човекк , всичко беше перфектноо ,, може бии не знам какво искам ,, но знамм какво чувствахх !! Той направи всичко възможноо за да сме заедно ,, опитвал е да говори с баща мии ,, само мога да ти кажа ти си най прекрасния човек който познавамм ,
благодаря за всичко , има някоии неща обаче които ти не си споменал ,, ама айдее ,, ще си говориме
най - накраяя се убеди че аз съм виновната нали ,,
толкова много хора ти го казаха ,
поне аз не съжалявам за нито един мигг ,,
нали знаеш ,, " много те харесвахх " |( няма проблем ,
е аз не си заслужавам обаче ти не си проваляй живота заради мене ,,
МОЛЯ ТЕЕ
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
Първоначално написано от nikoll4479
Само ти ми трябваше.Не съм казал,че съжалявам за миговете ни ... да ше говоримусмивка .... pf
Нека хората говорят само, когато имат да казват нещо !!!!!
Голям роман си написал,с няколко изречения щеше да постигнеш същия ефектЩом така се е случило,значи не те заслужава,просто вдигни глава и само напред!
и ето я отговорната другарка ...Първоначално написано от nikoll4479
FUCKтически не ме интересува![]()
Първоначално написано от simi4ka
Не момичето не е виновно,аз съм виновен,че нямам опит благодаря на всички просто е дете и незнае какво иска живота е пред нея неска се видяхме и оточнихме всичко не съм много добре но се пак живота е пред мен ...
Нека хората говорят само, когато имат да казват нещо !!!!!