- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За кичурите направени с лекарства
Така.. Първо да кажа, че знам, че има няколко теми по този въпрос.
Ъмм.. правя тази тема за тези които нищо не са разбрали (аз) .. Значи разбрах лекарствата:
Розово-Фуксин
Лилаво-Пиоктанин
Зелено-Гранофорин
Ами ко праим ако искам синио а
Разбрах и, че се смесва с балсама ама как точно и така нататъка НЕ знам.. Разбрах и че се намира в аптеките.. не разбрах точно колко пари е колко време идържи и понеже някой казват че на кестенява коса не става а други, че седи перфектно искам някой да седне ще му отнеме 10 мин и да ми обясни подрбно как се прави какво става защо колко време и така нататъка скайп веднага ще дам моля ви за тези "неразбралите" (аз) !![]()
![]()
Със високо дигнат среден пръст вървя и псувам...
Нима тея бълъци ще ме определят колко струвам...
Все пак съм се родила за да живея,
а не да следвам нечия ИДЕЯ !!!
отиди на фризьор и не се занимавай
една приятелка искаше да стане лилава, а излезна зеленаама съвсем сериозно
![]()
![]()
.!.
на мене ми трябва само един кичур разбрах, че от тези лекарства не окапва косата и искам само да видя как ще излезне и в краен случай ще го направя с боя защото с тези лекарства макс 1 месец да седи !
Правя една приятелка през седмица с пиоктанин (лилаво). Кажи точно кое не ти е ясно. Струва към 2 лева ако не се лъжа. И това с балсама е добра идея, не съм се сещала. Аз направо и поливам косата или ако искам да стане на кичори с четка за рисуване.
Къф цвят ти е косата?
[img] http://karamel4e.com/picview.php?nam...pg&pc=19&cp=17 [/img]
[img] http://karamel4e.com/picview.php?nam...jpg&pc=19&cp=6 [/img]
Нещо такова качеството на снимките на втората не е хубаво и съм използвала ефекти които променят цвета а първата е една приятелка но те са почти еднакви на живо няма голяма разлика.. но мисля че ще имаш някаква идея за вида ми.. Значи разбрах копувам го .. всъщност искам да е СИН .. копувам го мокра ли трябва да е косата ? .. после мажа с него само на един кичур колко време трябва да седя след като вече съм го намазала за да го изплакна ? И след колко време се изтрива ? Вреди ли на косата по някакъв начин от него ? [/url]
Амиииииииии извинявай че ти го казвам ама няма да те хване цветътИ аз пробвах, моята коса е като твоят цвят горе-доло, а ефекта беше нулев
![]()
![]()
![]()
![]()
трябва да си със светла косица
![]()
![]()
![]()
За първи път чувам за нещо подоно и ми е интересно да разбера и аз.
Пише се кУпУвам!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Да мерси, че ме поправи...
Ами аз мисля да пробвам все пак защо не някои хора казаха пък че става добре .. даже има снимка в нета ето:
http://i30.tinypic.com/2cf3o6.jpg ..
Няма смисал да правиш забележки по правопис и пунктоация, зашото съм сигурна, че не си безгрешна. Поне членовете бъркаш като бързаш. Няма значение де - щом ти прави лошо впечатление.Първоначално написано от SunSmile
Кажи кое по-точно те интересува?
Айде ти да не ми правиш забележка.
Пише се пунктУация!!!
Най - малкото като ще ми правиш забележка гледай да има защо! Това са ЕЛЕМЕНТАРНИ думи, които се грешат. Не съм човека, който ще научи някого на правопис, но това говори за 'автора', не за мен![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Оф боже земи млъкни тука темата не е такава нищо не разбрах DAMN !!! Виж на клавиатура всеки бърка мързи ме да седя и да си следда нон-стоп думите за да видя къде съм сгрешила случват се винаги такива раути дори в книги и списания тъйче няяш правото да ме съдиш
Та може ли да ми отговори някой на въпросите по-горе моля ?
Нали ти казах вече? Купуваш си го (за синьо не съм чувала) Влизаш в банята и се приготвяш да се цапаш много. Внимавай, защото ще ти отнеме около седмица за да го изтриеш от кожата си. Ползваи ръкавици и за да не тече навсякъде го поливай върху влажна коса, така ще попива добре. Изчакай 10 минути и после я измии хубаво. Съмнявам се обаче да има голям ефект въро косата ти, но нищо не ти пречи да пробваш.Първоначално написано от sg399mi
Кажи кое нме разбра?
Ахаа.. ами ако не стане така ще си направя рус кичур и отгоре ще мажа.. ами ако изчакам 15 мин дали ще има по-голям ефект .. Иначе мерси ужасно многоЩе пиша във форума или на лично точно на теб за да ти кажа ако стане
![]()
До 20 мин чакай. Недей да рискуваш.Първоначално написано от sg399mi
Мерси за бъдещия рипорт :P
моята коса изглежда по същия начин в момента. Но съм я боядисвала с боя за коса. Wild Colors na palette ако не се лъжаПървоначално написано от sg399mi
А естествения ми цвят е тъмно кестеняв.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Здравейте.. Готово направих си кичура.. През деня се личеше супер много.. Даже не е точно розово ами .. розово-червеникаво.. И си помислих, че ако си направя рус кичур и после мога да си правя какъвто си искам цвят косата![]()
Гранофорин не е ли онова зеленото лекарство, дето ни мажеха гърлата с него като бяхме малки =D
HEP is not style! HEP is my life!
ууу и ако си намажа косата с лекарство за животни, някое от тях ще умре ли..ооо do not make bunny cry...Първоначално написано от dead_princess
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Съмнявам се това да е по-малко вредно от боята за коса. Но всеки си решава.
Имам и аз въпрос, преди години имаше едни спирали за коса, чудя се дали и сега ги има? Някой дали е виждал?
дааа как пък се сетих..Първоначално написано от acdcfenka
как така спирала за коса ? какво прави ? :^) И саму да ви кажа, че си направих рус кичур и от горе фуксин и седи много хубаво лошото е че след това малките деца почват да те заглеждат и кво гледаш ги след време и те се намааали като кокошки по главитее.. седи мн грозно трябва повече да се стараеш а не да мажеш където ти падне.. и сега вече не го искам мина ми мерака пък и нали ви казвам мн хора заочнаха да се правят така.. мисля да си го направя черен кичурът за да не с еличи вече
![]()
Моята коса е черна.Трябва да се изруся и после да го слагам тва лекарство нали.![]()
мии не съм плешива от тях така че нз
струва си![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Моят съвет е балсам оцветител - когато косата е руса, ярко червеното стои цикламено. Има и лилав, който хваща.
Само дано този път косата ми стане еднакво русо и ще мажа малко. Стискайте палци...