- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам най-добрия си приятел?!
Здравейте на всички,
Ето го и моят проблем:
Понеже тази година бях в ново училище се запознах с едно момче С . От моят клас е.Първоначално с него някак дори и не се забелязвахме. После постепенно нещата се промениха... Почнахме да си говорим, сприятелихме се , дори излизахме всеки ден след даскало като си научим. През лятната ваканция също съм почти всеки ден с него абе изобщо си прекарваме супер яко, той е много мил и забавен и някак като че ли почнах да се влюбвам в него постепенно. Той незнае за това. Незнам някак си ме е срам да му кажа и си мисля, че ако му кажа може би ще се отдръпне и нещата ще се променят. Незнам какво той изпитва към мен да питал ме е кого си харесвам (по-скоро си беше разпит направо и понякога ме пита какво мисля за момчетата около мен) , но незнам дали е само от любопитство или наистина го интересува.
Какво бихте направили на ме място бихте ли му казали (щото мене мн ме е срам), или бихте му намекнали по някакъв начин. Незам какво да правя моля ви дайте ми някакъв съвет.![]()
![]()
П.С. На 15 години съм.
Извинявам се за правопините и пунктоационните грешки.
Човека едва не те е попитал направо дали го харесваш,кажи ми че се правиш на ударена
Какво да правиш ли?Просто му кажи какво изпитваш![]()
Щом те е питал такива неща, е повече от ясно, че те харесва, давай смело, нямаш какво да губиш, или ако сикаш го изчакай той да направи първата крачка .. : ]
Да съм казала, че отказвам се?!
И аз тва си помислих, но незнам защо просто не можах да му кажа, че го харесвам. Страх ме е, че може да бе отблъсне, а наистина е важен за мен. Незнам искам да му кажа, но не по толкова директен начин. Иначе не съм му казвала, че харесвам някого. Казах: "ми никого не си харесвам" (той ми отговори, че не е възможно и се трябва да си харесвам някого както и да е измъкнах се от темата защото незнаех какво да кажа/направя) незнам дали това беше грешка, и сега се чудя какво да направя..тъпо нали?Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
не чакай,действай!
пс:харесва те!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Доста тъпо да.
Ако се чудиш как да му го кажеш,просто като се видите пак повдигни темата "Помниш ли онзи път когато ме попита дали си харесвам някого?" и така леко полека завържи разговора и му признай![]()
ако съдим по разпита определено те харесва така 4е давай смело![]()
\
/
Незнаеш как да му кажеш ли? Ето как:
Излизате отново двамата и му викаш "Ти нали ми каза, че трябвало да си харесам някой?". Той сиг. ще каже "Да!". И ти мълчиш малко, оглеждаш се поглеждаш го, усмихваш му се и му казваш "Ами харесах си 1 момче." и той сиг. ще пита "Така ли, кое?" и ти съответно пак му се усмихваш и му казваш "Теб!" и го прегръщаш или целуваш.
Айде Успех !!!
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Аз съм директна. Не зная за добро или лошо, но съм преценила, че е по-хубаво да кажеш нещата както са си, а не да правиш някакви намеци, които доста често се оказват безполезни.
На теб може и да ти трябва още малко време, но аз съм на мнение да му кажеш за чувствата си към него. Той от своя страна ако ти е истински приятел и ако държи на теб, би трябвало да го приеме сравнително добре, а не да се отдръпне.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
кажи му, може и той да се чувства по същия начин, а и поне ще знаеш, че си опитала![]()
Мерси на всички, които писахте темата в голяма степен ми вдъхнахте самоувереност и като прочетох това, което сте написали мисля, че все пак няма какво толкова да стане. Мисля да опитам по един заобиколен начин ама ако не се получи както съм го измислила ще действам направо както Sh@d0w ме посаветва за което съм му наистина благодарна!![]()
И той те харесва "умнооо"....
Значи най-добнрия ми приятел беше ( и е ) влюбен в мен вече 4 години. Първо не го харесвах ама с времето и аз почнах . Той не ми каза нищо и аз също. Сега си има приятелка, а аз приятел и преди два дена ми кажа че ме обича и че съжалява че не ми го е казал по-рано. Сега аз му казах че неискам да късам с моя и неискам той да къса с негховата и не излизаме много често за да ни мине ...
Извод : Кажи му за да не съжаляваш после![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Явно и той те харесва, според мен пробвай начинът на Sh@d0w. Или го целуни направо.![]()
![]()
![]()
И да разкажеш, какво стана
Целувай направо.. каквото станетой ако те харесва няма да се дръпне.. ако е много срамежлив и да говорите няма да има голямо значение.. нека топката бъде в твойте ръце :P
Според мен трябва да му кажеш.. Преди 3 години и с мен беше същото.. Бяхме мн добри приятели и за да не разваля приятелството си траех.. Казах му преди няколко месеца и той само дето не ме наби, че не съм му казала по-рано..
But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny
Ми то по принцип аз съм срамежливата ако става на въпросПървоначално написано от zlonamerena
![]()