- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя..
Неразбрали, недочули, невидели, обаче бързат да си чупят пръстите по клавиатурата, че и се палят.![]()
Изобщо не ми е било цел да постигна такъв ефект, но каквото - такова. Посмях се поне.
За мен ли става въпрос, че не разбрах... Щото го пишеш под моя пост и се чудя кво става тука.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ако става дума за мен. 1-во изобщо не се паля. Просто ми е смешно кви простотии ви тревожат. 2-ро Такива теми има на секи 2 сантиметра и във всичките пишат едни малоумни същества, които явно си нямат друга работа освен да се жалват колко им е тежко. 3-то Фактът че изкарваш тая простотия житейска дилема е просто невероятно смешно. Аз не мога да се запаля по такъв тъпизъм, който ме вълнува точно толкова колкото и кви чорапи носи Ван Хелсинг. Щом за теб това е тежка житейска дилема твой проблем за мен е пълния тъпизъм. Омръзнало ми е да гледам всяка втора недорасла пикла да се жалва колко е тежък живота за нея. Кво е видяла тя от живота, че да се жалва? Радвам се че си се посмяла. Въпреки че това не е за смях а си е направо за рев.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Изпростяло общество.
Невероятно смешно е, че за 20-ти пореден път ще кажа, че изказването ми беше саркастично, и че ще се намери пак някой, който да ми е приел поста като чиста монета. Факт. Който разбрал - разбрал. Аз се отказвам.
С 20 годишния няма да се получи-учи в друг град,а и сте на различни етапи от живота.Избери един от другите двама.И побързай да не стане от 2-3 стола,че накрая на земята.
Единственото което мога да кажа по въпроса е: По-добре не си служи със сърказъм не ти се отдава ама никак. За да го използваш трябва да имаш поне малко идея как и с какви похвати. Никой не ти е виновен, че не си служиш с него както трябва. Ок? МирПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Ама Мармаладката се гавреше веЗащо взехте думите й насериозно
![]()
По темата: Ако си ги избираш по външност наистина няма нужда от съвети... Бъди с този, когото най-много харесваш като човек, а не като визия
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!