- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми да спасим една любов... ПЛС :)
Бате въобще незнаеш как седат нещата шото в голяма част от случайте като покажеш на една жена нещо било то уважение било заинтересованост любов или нещо получаваш един голем кур и за това се замислих дали си струва да се тровя заради нея ако видя, че няма смисел и просто своевременно си промених мнението..А ти ше те Е Б А о тъпата мишка кво тря да коментираш това дали съм мъж или не съм без да ме познаваш немоа се сета.. Ама кво да ти кажа явно живеш на предрасъдъци...Първоначално написано от Nevyzmutim
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Ти си поредната охапана овца в тоя сайт тва че ти искаш някое животно каде да ти говори мрасотии и да те шляпа по гъзза незначи, че някое друго момиче неможе да иска... нещо друго нешто романтика нещо сладки неща... да обичам сладките неща и не това беше проблема.. жена... Плюс това.. нито съм химик нито пък ще се доближа до гей... И нз...за кво напраих темата да ми дигнете кръвното ли... или просто да дадете някой савет.. ама май.. по-добре сам да се оправя..Първоначално написано от Dizziness
<-----<<<< ME
Естествено, най-лесното е да плюеш по хората, когато истината не е приятна. 4-5 от публикациите ти са предостатъчни за да се разбере какъв си и колко плоско мислене имаш.Първоначално написано от JekoV
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
целуни я![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тук каза най-голямата простотиия наистина.. Това, че плую по теб не е щото съм плосък и давам изблик на емоците си просто си прост брат.. поне се надявам плуенето да те освести.. и въобще немое си представиш колко си далече в представите си за мен ама не ме и грее де говори си глупости мисли си ги се тая.Първоначално написано от Nevyzmutim
<-----<<<< ME
НедейПървоначално написано от soul1199
Ще и остави следи от червилото си :P
Точно това и ще направя утре но нз... не сме се виждали от месеци и така внеззапно нз дали е най-добрата идея... Ще видя то на място ще се види.. А може и да и купя цвете и още нещичко и да опитам да я накарам да излезнем ии тогава да действам незнам то ще покаже..Първоначално написано от soul1199
<-----<<<< ME
действайПървоначално написано от JekoV
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе ти си голям МУХЛЬО!!! Научи се ДА ПИШЕШ, тогава прави мизерните си опитчета да ме нареждаш. Ае спасявай се, на хората не им се занимава с проблемите на лигава,ощипана мома!!
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Знаеш в кой блок живее, ама не се сещаш да я чакаш пред тях. Първо ти е много сладка, после я псуваш, сега пък си щял да я целуваш пак ... и на фона на 5 човека, които ти казват, че няма нищо мъжко в тебе, аз съм прост и трябва да се "освестя"?![]()
По-добре ти се освести, преди мацката да ти се изсмее в лицето. :>
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Suck my dick bitchПървоначално написано от Dizziness
![]()
<-----<<<< ME
не съм я псувал казах само, че ако се държи тъпо ше и еба номерата(просто ми е втръснало от женски номера... много добре знаеш за кво говоря ти плака за бившата си приателка не аз..) ... и да сладка ми е... охапаняк и ако ще 50 човека да се наредите по домова книга по азбучен ред ще ви кажа да го духате.. Кой кво казал кой кво напраил и ти реши, че ме интересува?В днешно време да се интересуваш от кой кво казал е най-голямото наказание и ти май си от наказаните.. като гледамПървоначално написано от Nevyzmutim
<-----<<<< ME
Абе смотльоооо, ТИ ОЩЕ ЛИ ПИШЕШ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЕЕ?!?! Върни се в първи клас и си припомни азбуката! БАС ЛОВЯ, че ако сега те накарам да ми я кажеш, ще копнеш от чичо ГУГЪЛ. Ей тази държава се напълни с тъпанари, някой по-горе добре го каза. КАЗАРМААААА... за всички педалчета, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА АаАаВтОРчЕтОоОО!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Дам тук си права наистина имам проблеми с правописа и то не малко и не малки.Но какво да кажа просто си бях келеменце като малък но работя по въпросаПървоначално написано от Dizziness
.И това, че немога да пише по никакъв начин несмятам, че ме прави тъп но какво да ти кажа ти явно само това можеш и сичко останали са тъпи за теб както и да е не ме ебе.. Живей си там заблудения живот и те тава е айде здраве да е. И SucK MY DicK
<-----<<<< ME
Какво сте се заяли всички с външния му вид? Има ли някакво значение как изглежда в случая? Пуснал е тема и очасва съвети по проблема си, а не коментари относно външния вид... Това не е импулса, не се самозабравяйте![]()
По темата: До сега говорили ли сте по-сериозно за тия неща? Тя знае ли, че още я искаш? Най-добре я покани да излезете само двамата някъде, вземи й подарък щом искаш, вземи й и цвете и си излей душата пред нея. Сподели й, че не можеш да забравиш нито нея, нито преживяното и не можеш да си простиш, че сте се разделили за нещо толкова глупаво, при това и невярно... Ако след всичките тия неща няма никаква промяна и продължава да твърди, че всичко е приключило най-добре остави нещата и се опитай да я забравиш
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
А такаааа... всичко ще си признаеш ти![]()
SucK MY DicK - едно изречение на ИНГЛИШ научи и се радваш като циганче на баничка?!![]()
Айде лека вечер, стига съм се гаврила за днес!![]()
Въпроса е че се държи студено а усещам че не е такава и не иска май нз... но неиска да излезем... иии сичко до тук...Първоначално написано от GossipGirl89
<-----<<<< ME
Ами щом дори не иска да излезете може би наистина трябва да приемеш, че всичко е приключило и да се ориентираш към друго момиче. Гадничко е, но споко - с времето ще я забравиш и ще си хванеш друга![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Дам това е така но сега си писахме... и тя просто не ми вярва но чувствам нещо от нейна страна просто неиска да ми вярва както тя каза дори на една моя дума... а тя е зашеметяващо красива мила сладка добричка нежна.... Просто е сичко за което съм мечтал леле как я пуснах да си отиде незнам....Първоначално написано от GossipGirl89
<-----<<<< ME
аз тук ще вметна една съвсем тънка подробност... Мисля че сайта трябва да се прекръсти на teenoralfight.net..Вие как мислите ? спрете да се нареждате и отговорете на човека ... Живеем в свободна държава той може да е какъвто си иска ...Щом ви моли за съвет значи ви уважава и мисли че знаете повече от него по тези неща ... уважете въпроса му и стига сте се държали като досадните лапета които виждам всеки ден по сто пъти ...
Осъзнайте се малко!!!
Евала брат малко реализъм.. (Bow)Първоначално написано от batistuta59
<-----<<<< ME
Правилото. Веднъж бивша-завинаги. Особено, ако тя те е зарязала... Недей става жалък, най-малкото заради пyтка.
Temet Nosce
벨야카
Az q zarqzah mai smisel stana mi bezrazlichna i takamПървоначално написано от umri
<-----<<<< ME
Е добре де... Нали уж много я искаш и т.н. - тогава как така ти си я зарязал и ти е станала безразлична?Тая подробност си пропуснал да я кажеш и ако тогава ти си бил този, който я е оставил не се чуди сега защо не ти вярва и не иска да излиза с теб...
Ми незнам беше ми писнало да ме ревнува и да ми прави скандали и некви такива... и в момент на глупост просто.. преебах сичко... а сега ми идва да умра...Първоначално написано от GossipGirl89
<-----<<<< ME