- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете нормално ли е ... според вас ?
+1! *удря си главата в стената*Първоначално написано от henrietta
Определено съм изненадана как реагираха някои от вас. Това е конче брях!
Смятам , че е нормално да ревнуваш. Все пак не не нужно да го показваш и после да се карате. Дразни си се и си мълчи![]()
Абе вие добре ли стеКак за едно конче при положение,че знаеш,че и е само фр ще ревнуваш
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Ми за мен не е нормално![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Щом сте се разбрали вече.....
но щом ви е толкова любопитно и за мен също не е много нормално....
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
наистина е адски дразнещо и детинско да се впечатляваш от такива неща.. споко не е болка за умиране ако имаш доверие на приятелката си би трябвало да не ревнуваш от такива неща.. стегни се няма смисъл да се дразниш за подобни дреболии![]()
Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !
Аз съм съгласна с Хенриета. Може би вие се разбрахте, но аз не ви разбрах. Нормално ли е да разгласявате проблемите си публично, при положение, че има и друга алтернатива? В случая вие "уж" сте се оправили - къв е смисълът да искате чуждо мнение? И освен това ми е доста смешно като видя гаджета да си пишат в една тема и да си комуникират във форума. Не ме интересува дали общувате извън интернет, важното е че първото впечатление, което получих ме накара да падна от стола![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Да се подразня само за момент - да, но чак да го изкарвам като такъв проблем...
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Да!Напълно нормално е да се подразниш.
И аз бих се подразнила,колкото и голямо да е доверието ни
Не мисля, че все още имаш повод за притеснение, не е като да са били голи... Надявам се.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
И за мен.Просто аз съм толкова вярна на човека до мен,че не поглеждам други,какво остава да сядам в тях или да им се качвам на врата и не знам си къде още....Първоначално написано от Marietchety