- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изповедта на грешника
Тъй. Заглавието не ме кефи,ама нали трябва да сме за пример. (Аз,моя милост и ТО)
Някакво човече ми писа на ЛС кога ще пускам темата за ангелчето,дяволчето и бог.
пийп
Пускам темата за ангелчето,дяволчето и бог.
Понеже все още не е доизмислена давайте идеи как ще се развива игрицата ни.
До тук мисля,че говорихме следното:
-Един съфорумник да е грешника. Но дайте наистина тоЗ дето ще казва какво му е на душата да е нещо реално..(ако не порцъфти,тогава ще си измисляме ^^)
Например...т.е...може да не е сгрешил ами...давам прост и банален пример - "редно ли е да ревнувам човечето си,защото (причините) и каква позиция трябва да заема/трябва ли да мисля за отмъщение/т.н."
П.П Наистина примера ми е свръх прост,Но. ^^
-Друг съфорумник да е ангелчето,което е на едното му рамо и го оневинява/защитава. ^^
-Друг съфорумник да е дяволче на другото му рамо и хм...(май не се връзва да го напада,защото обикновено дяволчетата по филмите карат героите да вършат "злото" вместо доброто ^^) Тук трябва да го измислим!
-Друг съфорумник да е бог,който ще изслушва и тримата и накрая ще каже ...присъдата си и какво мисли. ^
За сега стават 4 участника в играта... хмм...за да могат да се включват всички може да са нещо като...второстепенни играчи...и...хмм
Може да гласуват с + в подкрепа на ангела/дявола и да се явяват нещо като помощници на бог. ^^ И ша е много добре да няма спам от тези дето ще гласуват.
ох...и така...наистина давайте и вие предложения ако ви е интересно.
ГОЛЯМ ПОСЛЕПИС: Когато вземем крайно и общо решение за това какви ще са правилата на играта,кой какъв ще е и т.н. ще едитна поста си.
П.П.П.П.П Докато четях всичко това ми хрумна идеята,че може да има и атеист! ^^ Ама наистина кажете и вие какво мислите. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз се чудя дали да не съм грешник, ама...![]()
Too many secrets will leak out.![]()
Наайс.
Съгласно съм. И ша е хубаво ангела и дявола да се редуват в постовете си.
Ама три гряха....и трите на веднъж ли ще се разглеждат? Ще се степенуват ли от грешника по важност?
П.П В първата игра предлагам някой сам да изяви желание. ^
Предлагам и ангела и дявола да оцветяват постовете си в различни цветове,за да се отличават. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Частта с бога е малко необмислено. Още с прочитането на проблема човекът, който изпълнява неговата роля ще заеме позиция и едва ли ще се ръководи от мнението на останалите.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Тогава грешникът ще изповядва политеистична религия!Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Ъм...не искам да се натрапвам ама...мисля,че трябва да измислите и колко дълго време да трае една игра.Цял ден,повече или по-малко...?
Мен малко ми убягва концепцията (може да е и предвид късния час и това, че до преди малко съм чистила), но каква точно е ролята на Бог? Какво отсъжда? Да опрости или не греха ли?
Ангелът трябва да убеди Бог, че греха си струва да бъде простен или обратното?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Подкрепям това и за трите добри дела.
Добре би било наистина да са в различен цвят, но ограничението само за до три поста не знам дали е удачно. Тъй като някой път казусите ще са интересни и може да се заформи дискусия в публиката и на ангела или дявола да им хрумнат и нови мисли. Или идеята да по-скоро състезание между двамата. Нещо не ми е много ясно каква ще е ролята на публиката, ако е само с по три поста.
WinstonSmith, да приемем, че ще е безпристранен като нашите съдии, а и няма и да се ръководи от това кой коя позиция защитава.![]()
Каква обикновена тема беше, в която просто да си изповядваме греховете (или т.нар. мизерии), каква я направихте
Добра е идеята, но иска опростяване малко, че засега изглежда повече от нужното усложнена. А за трите добри и лоши дела значи трябва да дава примери от целия си живот? Защото толкова дела за един ден трудно се случват, освен ако не говорим за маловажни и незначителни събития. Питам относно това, защото в началото концепцията беше да се пишат само греховете, извършени през деня.
Audio ergo sum