- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази учебна година?
Е,сега историята ни свърши.Първоначално написано от Tempest
![]()
Аз не тичам след момчетата,а те бягат след мен.
е, сорка, аз няам намерение да тичам подир тебе![]()
8-ми
П.П Може ли да пуснете снимки ако имате на униформите си, защотот се чуда какви са?
гадни са... кви да самоята не я знам къде е.. ама и няма да я нося
Тази година ще съм 9-ти клас и ще имаме униформи.![]()
![]()
![]()
Аз ще съм 8-ми![]()
Eminem ft.Rihanna - Love The Way You Lie
http://www.vbox7.com/play:73524f20
10![]()
1-виза първи път ще зърна това свято място наречено училище
нямам търпение-ще учим буквички и числа
![]()
и точки и запетаи.. поне за тях си личи, че не си ги училПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
Ти какво очакваш да знам всичко на 7г ли-аз съм уникално дете мога да пиша и смятам пък-да ви е ядПървоначално написано от Tempest
![]()
аз си четях книжки преди да заспя.. като бях на 4Първоначално написано от mlakniwe2
от рода на "Война и мир" и "Записки по българските въстания". Не ме е яд, да те е яд
![]()
11тиДа ви е яд ^^
12ти.. да ми го обръснешПървоначално написано от Backspace93
![]()
кво са прайте на важни-колкото си по-малък е по-добре-после като завършите кво?!?!-тряя да работиш към 40 години до пенсия-затова се радвайте, че сте на училище-поне аз го правя-въпреки, че искам да съм по-малък, но не мога да върна времето назад, за жалост съм `93![]()
ако работиш нещо, което ти е интересно и ти се отдава, що да не работиш.. по-добре от да се блъскаш за висок успех и на края на месеца да ти плеснат на 'уя 20лв и да се чудиш кво да си купиш, щото няма нищо по-евтино (което да е качествено същевременно) за под 30лв..![]()
14-ти![]()
Готви се, бейбиПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()
остриетата ако не са с диамантено покритие, не ставаПървоначално написано от Backspace93
![]()
^ Е, тогава няма да ти го обръсна.![]()
Първоначално написано от rammstein123
Аз също ще съм 8![]()